Filteren

  • Categorieën
  • Merken
  • Prijs
  • Kleurfamilie
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Glanstype
  • Kortingsacties
  • Serie
  • Verfbasis
4375 producten

Flexa lak Strak in de Lak zijdeglans sepiataupe 250ml
Flexa lak Strak in de Lak zijdeglans sepiataupe 250ml
40% korting
Lakken
Flexa lak Mooi Makkelijk Meubels zijdeglans rood 750ml
Flexa lak Mooi Makkelijk Meubels zijdeglans rood 750ml
25% korting
Lakken
Perfection lak Ultradekkend hoogglans basic beige 750ml
Perfection lak Ultradekkend hoogglans basic beige 750ml
40% korting
Lakken
Flexa lak Strak in de Lak zijdeglans heidetaupe 750ml
Flexa lak Strak in de Lak zijdeglans heidetaupe 750ml
40% korting
Lakken

Verf kopen bij Praxis

Bij Praxis vind je voor iedere doe-het-zelf-klus de juiste verf, maar ook behang en geweldig laminaat. Of je nu je trap wilt aflakken, de muren van je kamer wilt sauzen, je tuinbank wilt beitsen of je fiets in een nieuw kleurtje wilt schilderen. Lakverf, beits, muurverf, buitenverf, latex en vele andere doe-het-zelf verf vind je in ons assortiment. In heel veel kleuren en merken. Voor jou om uit te kiezen welke verf je voor jouw doe het zelf project wilt gebruiken. Op voordemakers.nl vind je diverse tips voor jouw verfklus. Twijfel je over de witte kleur verf die je wilt kopen? Lees alles over de witte verfkleuren gebroken witRAL 9010, RAL 9016 en RAL 9001. Heb je meer interesse in groene verf, maar kun je niet kiezen tussen de verschillende tinten groen? Laat ons je op weg helpen met ons artikel over groene verf.

Verf aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk verf kopen. Dit kan gelukkig bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende verf aanbiedingen en verf acties of een verf aanbieding op een bepaalde verfsoort of merk. Elke verf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze verf aanbiedingen en pak je voordeel!

Bepaal je sfeer met de mooiste kleuren

Op punt staan om een kamer of je hele huis van een nieuw likje verf te voorzien, zijn spannende tijden! De weg naar je nieuwe droominterieur begint met het opdoen van inspiratie. Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Met de mooiste verf van Levis, Sencys, Histor en Flexa heb je de juiste kleur en maak je een kamer bijvoorbeeld groter of juist kleiner dan hij werkelijk is. Verfkleuren kiezen is rekening houden met de sfeer die je in een kamer wil brengen en kleurencombinaties overwegen. Maak bijvoorbeeld een inspiratiebord en gebruik hiervoor magneetverf om het af te maken en afspraken erop te schrijven. Ook buiten kun je sfeer creëren met behulp van verschillende soorten buitenverf.

Muurverf

De muurverf en latex die wij aanbieden zijn allemaal van geweldige kwaliteit. Dit merk je niet alleen aan de dekkracht van de muurverf, maar ook aan het verbruik per liter. Ook in dit assortiment hebben wij de beste merken: Perfection, Histor, Flexa en Alabastine.

Verleng de levensduur van je schutting

Door je schutting te beitsen met tuinbeits van Sencys, Rambo of Cetabever kan je schutting er voorlopig weer tegen en wordt de levensduur van je schutting met een aantal jaren verlengd. Door de samenstelling van tuinbeits wordt de houtstructuur van de schutting diep doordrongen met beits en is het beschermd tegen de vele zonuren, wind en regen. Daarnaast geeft het beitsen van je schutting een nieuwe en frisse blik aan je tuin. Tips voor het beitsen? Kijk op voordemakers.nl hoe je het beste kunt beitsen.