Filteren

314 producten

Bescherm je hout met beits

Wil je jouw houten meubels, houten vloeren en deuren verzekeren van een lange levensduur? Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen, bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft tevens een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst.

Duurzame beitsen voor uw woning en tuin

Praxis biedt een ruim assortiment aan houtverzorging. Van binnenbeitsen tot buitenbeitsen, maar ook oliën, vernis en wax: hier vind je alles om je hout optimaal te verzorgen. Zo leent de tuinbeits van Praxis zich perfect voor tuinmeubelen, houten hekken en kozijnen. Een laagje tuinbeits beschermt je tuinmeubelen tegen vocht, houtrot en UV-straling, waardoor het hout minder snel verkleurt en langer mooi blijft. Praxis is er zowel voor je exterieur als interieur. Preserveer die prachtige houten vloeren en meubelen met onze duurzame binnenbeitsen en vernis. Binnenbeits behoedt het hout van vocht, krassen en vuil zodat jij nog langer kunt genieten van je mooie interieur. Maak jij je zorgen om houtrot? Behandel dan je meubels met een laagje vernis, zodat schimmels en houtworm geen kans krijgen.

Geef je meubels een nieuwe look met dekkende beits!

Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Oude kasten, beschadigde vloeren of verkleurde kozijnen; ze ogen weer zo goed als nieuw na een laag dekkende beits. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits, van klassiek bruin tot felrood. Wil je graag de natuurlijke kleur van het hout laten uitkomen? Kies dan voor een transparante beits. Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur.

Wil je graag tips over hoe je het beste kunt beitsen? Op onze website vind je alle informatie over beitsen.