Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Glanstype
  • Inhoud
  • Kleurfamilie
  • Kortingsacties
  • Serie
  • Verfbasis
629 producten

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
Rambo impregnant transparant 1200 kleurloos 0,75L
Rambo impregnant transparant 1200 kleurloos 0,75L
30% korting
Beits
Rambo impregnant transparant 1200 kleurloos 2,5L
Rambo impregnant transparant 1200 kleurloos 2,5L
30% korting
Beits

Beits kopen bij Praxis

Wil je jouw houten meubels, houten vloeren en deuren verzekeren van een lange levensduur? Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen, bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst.

Gekleurde of transparante beits

Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Oude kasten, beschadigde vloeren of verkleurde kozijnen; ze ogen weer zo goed als nieuw na een laag dekkende gekleurde beits. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits, bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits. Wil je graag de natuurlijke kleur van het hout laten uitkomen? Kies dan voor een transparante beits. Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur. Zorg ook dat je de juiste kwasten & rollers gebruikt.

Wil je witte beits kopen, maar twijfel je nog over de precieze RAL kleur? Lees alles over de verschillende tinten wit in ons artikelen over RAL 9010 en RAL 9001.

Binnenbeits en buitenbeits

Je kunt beits voor meerdere doeleinden inzetten. Buitenbeits is specifiek bedoeld voor het beitsen van hout dat voornamelijk buiten staat. Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is.  Gebruik buitenbeits om de levensduur van je tuinhout te verhogen.

Binnenbeits gebruik je voor deuren, kozijnen of meubelen. Hier zijn de weerelementen minder belangrijk, maar wel of de binnenbeits kras- en stootvast is. Binnenbeits vind je ook in een transparante en dekkende variant. 

Beits aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij voordelige beits kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige beits aanbieding.