Filtres

  • Inhoud
  • Afwerking
  • Toepassing
  • Basis
  • Kleurklasse
  • Merken
  • Prijs
132 produits

Motip hamerslag blauw 400 ml
Motip hamerslag blauw 400 ml
Sur commande
14.99
Metaalverf
Motip hamerslag zilver 400 ml
Motip hamerslag zilver 400 ml
Sur commande
14.99
Metaalverf
Motip hamerslag antraciet 400 ml
Motip hamerslag antraciet 400 ml
Sur commande
14.99
Metaalverf

Laat metaal weer glanzen met een likje metaalverf!

Zit je hekwerk vol roestplekken en kan die gietijzeren trap wel een nieuwe look gebruiken? Met metaalverf geef je metalen ondergronden eenvoudig en snel een opknapbeurt. Metaal verven verbeteren niet alleen het uiterlijk van je metalen bezittingen, maar beschermen het tevens tegen invloeden van buitenaf zoals roestvorming. Het is dan ook een grondverf, lakverf en antiroest middel in één.

Roestvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon

Hekwerk, gietijzeren stoelen, trapleuningen en zelfs metalen deuren: ze ogen weer zo goed als nieuw met een likje metaalverf. De speciale verf hecht op onbehandelde, geroeste en geverfde ondergronden en kan zowel binnen– als buitenshuis gebruikt worden. Denk hierbij aan materialen zoals zink, koper, metaal, staal, ijzer en aluminium. Metaal dat te maken heeft met roestvlekken, dient voor het schilderen eerst voorbewerkt te worden. Behandel de roestplekken met een staalborstel voordat je de metaalverf aanbrengt. Mocht je van plan zijn de metaalverf ook te gebruiken voor je radiatoren, doe het niet. Metaal verven zijn namelijk niet bestand tegen hele hoge temperaturen. Maak daarom gebruik van onze speciale radiatorverf.

Bij Praxis kun je metaal verven kopen in elke kleur

Van klassiek zwart, wit en grijs tot decoratieve kleuren als rood, groen en goud: Praxis verkoopt metaalverf in verschillende kleuren. De gekleurde metaal verven zijn ideaal als je het hekwerk van een nieuwe look wilt voorzien! Je kunt kiezen uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking, waardoor je het metaal precies naar eigen wens kunt verven. Wanneer je metaalverf gaat kopen, kun je kiezen voor metaalverf uit blik of spuitverf. Let wel, de laatste optie vraagt om ervaring. Gebruik dan ook alleen de spuitbus als je bekend bent met deze manier van werken. Op voordemakers.nl kun je bekijken hoe je het beste metaal verft.