Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Glanstype
  Ieder verf heeft zijn eigen afwerking die gedefinieerd wordt door het glanstype. Hoe matter de verf, hoe minder licht er wordt gereflecteerd. En andersom: hoe glanzender de verf, hoe meer licht de verf reflecteert.
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
 • Verfbasis
  Elke verfbasis heeft andere kwaliteiten. Hierdoor is het altijd belangrijk hierop te letten.

  Watergedragen basis is geurarm en ideaal voor binnenshuis gebruik.

  Natuurlijke grondstof verven zijn op basis van gerecycleerde materialen, geurloos en afwasbaar.

  Solvent gedragen verfsoorten hebben een langere droogtijd en zijn langer te bewerken dan watergedragen verf.

  Muurvernis en epoxy maken de muur vuil- en vochtafstotend. Zij vormen een extra beschermlaag.
 • Kortingsacties
 • Inhoud
19 producten

Sencys betonverf zijdeglans wit 2,5L
Sencys betonverf zijdeglans wit 2,5L
Betonverf
Sencys betonverf zijdeglans wit 750ml
Sencys betonverf zijdeglans wit 750ml
Betonverf
Histor Perfect Finish betonvloer zijdeglans donkergrijs 2,5L
Histor Perfect Finish betonvloer zijdeglans donkergrijs 2,5L
Betonverf
Histor Perfect Finish betonvloer zijdeglans donkergrijs 0,75L
Histor Perfect Finish betonvloer zijdeglans donkergrijs 0,75L
Betonverf
Histor Perfect Finish betonvloer zijdeglans wit 0,75L
Histor Perfect Finish betonvloer zijdeglans wit 0,75L
Betonverf
't Stilleven beton primer 0,25L
't Stilleven beton primer 0,25L
Betonverf
't Stilleven beton primer 2,5L
't Stilleven beton primer 2,5L
Betonverf

  Betonverf kopen bij Praxis

  Op zoek naar betonverf? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan betonverf in diverse kleuren en glanstypes van merken als Sencys en 't Stilleven. Wat wil jij verven met betonverf? Is je vloer van je balkon niet mooi? Heb je een saaie betonvloer in de garage? Of wil je een vloercoating gebruiken voor een gietvloer op een andere plaats in huis? Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur. Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen! Praxis heeft heel veel soorten betonverf voor je, bekijk ze gelijk online. 

  Betonverf online bekijken en online kopen bij Praxis

  Weet je al welke kleur je vloer moet worden? Dan is de keuze niet zo moeilijk: kijk gewoon op onze website welke pot betonverf het wordt. En heb je hem gevonden? Dan kun je deze verf gemakkelijk online bij Praxis kopen. Laat de verf eenvoudig bij je thuisbezorgen en neem die vloer zo snel mogelijk onder handen! Zoek je verf voor in de garage? Met speciale 2 componenten betonverf voor garagevloeren, zorg je niet alleen dat je garagevloer er weer fantastisch uitziet. Je beschermt met deze vloercoating ook nog eens je beton tegen bijvoorbeeld olie, benzine en zout van de auto. 

  Betonverf in diverse kleuren en glanstypes

  Bij Praxis kun je terecht voor betonverf in diverse kleuren en verschillende glanstypes. Omdat grijs een populaire kleur betonverf is, bieden we je diverse opties voor grijze betonverf (lichtgrijs en donkergrijs) en primer van merken als ‘t Stilleven en Sencys. Ook voor betonverf in andere naturel kleuren als wit, zwart en bruin (beige, leem en zand) ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je wel eens toe aan iets nieuws? Misschien is de kleur oxydrood dan wel de perfecte nieuwe kleur voor op jouw betonnen vloer! Onze betonverf droogt snel, is duurzaam, heeft een goede dekkracht en is verkrijgbaar in matte, zijdeglans en semi-matte varianten. 

  Betonverf aanbieding

  Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk betonverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende betonverf aanbiedingen of een betonverf aanbieding op een bepaalde soort of merk. Elke betonverf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Houd dus hier de aanbiedingen in de gaten en pak je voordeel!

  Advies over het werken met betonverf

  Weet je al precies hoe je het beste de betonverf gebruikt? Of zijn wat tips geen overbodige luxe? Natuurlijk staan wij voor je klaar om je alle adviezen te geven, die je nodig hebt om jouw vloer prachtig te maken met de juiste vloercoating. Je kunt ons online vragen stellen en je vindt heel veel klusadviezen op onze website. Wil je persoonlijk advies? Kom dan naar een van onze winkels. Daar kunnen we je de verschillen laten zien tussen de verfproducten, je uitleggen waarom bepaald materiaal handiger werkt en je ervaringstips meegeven. Zo kom je tot het allermooiste resultaat met betonverf. Op voordemakers.nl vind je ook praktische tips over het aanbrengen van betonverf. We helpen je graag! 

  Ben je op zoek naar andere verf? Bekijk dan ook eens de rest van ons assortiment aan verf, zoals onze muurverf, beits, tegelverf en krijtverf.