Services Voor de Makers

Praxis is er voor de makers! Met onze services zorgen wij ervoor dat je elke klus succesvol kunt afronden. Huur bijvoorbeeld het juiste gereedschap, volg een maakworkshop of laat je volledig informeren in een van onze winkels.

Ben je bezig met een grote klus? Huur dan een kluscontainter of bouwafvalzak om zo min mogelijk last te hebben van afval. Laat je liever de klus afronden door een professional? Bekijk dan eens alle opties van onze montageservice.

Nieuw bij Praxis!


Zonnepanelen huren met Solease

Je kunt bij ons nu zonnepanelen huren of kopen! Dit doen wij in samenwerking met onze partner Solease. Wil jij jouw woning verduurzamen en ook nog besparen op je stroomrekening? Kijk of jouw dak geschikt is en haal de zon in huis!

Doe de dakcheck


Laat het maken met Zoofy, de klushulp van Praxis

Regel je klusje zonder gedoe bij onze klushulp Zoofy. Voor een vaste prijs boek je direct online één van de 6.000 elektriciens, loodgieters, klusjesmannen en andere vakmannen voor al jouw kleine klussen in en om het huis!

Vind een vakman

Snel je klusbenodigdheden in huis?


Onze winkels zijn open voor Bestel & Haal op

Via onze webshop kun je 24/7 bestellen. Bestel online en haal je bestelling op bij een winkel in de buurt. Kom zoveel mogelijk alleen. Of laat je bestelling thuisbezorgen (mogelijk vertraagd). 

Mocht je een artikel online niet kunnen vinden, laminaat kleurstalen of mengverf nodig hebben, neem dan contact op met jouw Praxis winkel in de buurt voor de mogelijkheden. 

Doe het zelf

Ga zelf aan de slag en maak gebruik van onze handige services!


Workshops

Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag onder begeleiding van een vakman. De profesionals van De Klussenier zullen je alle basisvaardigheden van de klus leren in twee uur tijd. Je kunt kiezen uit 6 verschillende workshops over de meest voorkomende klussen.

Bekijk alle workshops


Aanhanger huren

Heb je voor je aankopen bij Praxis of voor een verhuizing maximaal 2 uur een aanhanger nodig? Dan kun je deze gratis huren als je lid bent van Praxis Plus. Heb je de aanhanger langer nodig dan 2 uur, dat kan ook!

Aanhanger huren


Gereedschap huren

Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Als het gaat om eenmalige klussen kun je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Praxis!

Gereedschap huren


Kluscontainer

Ga je verbouwen of ben je bezig met een grote schoonmaak? Dan vraag je je vast af waar je al het afval moet laten? Bij Praxis kun je een kluscontainer huren van 3 kubieke meter tot wel 40 kubieke meter!

Kluscontainer aanvragen


Bouwafvalzak

Ben jij één van die doe-het-zelvers die ook grote klussen doet? Dan ken je het probleem van bouwafval. Praxis lost dit probleem voor je op met de praktische bouwafvalzak. De bouwafvalzak is goed voor 1000 liter bouwafval en je koopt de bouwafvalzak in elke Praxis winkel.

Voordelen bouwafvalzak


Bestelbus huren

Heb je een grote aankoop gedaan? Huur dan een bestelbus en breng je aankopen gemakkelijk zelf thuis!

Bestelbus huren

Laat het maken

Een klusje die je liever niet zelf aanpakt? Vind een specialist of vakman om de klus te klaren!

Grote klus

Laat een professional jouw droom badkamer of keuken bouwen! Vraag gratis een offerte aan.

Vind een vakman

Kleine klus

Laat een professional jouw kraan vervangen, een lamp ophangen of een andere kleine klus uitvoeren! 

Vind een vakman

Vloer laten plaatsen

Laat een specialist jouw vloer plaatsen wanneer het jou uitkomt, zonder prijsverrassingen achteraf. 

montageservice aanvragen


Zonnepanelen met Solease

Je kunt bij ons nu zonnepanelen huren of kopen! Dit doen wij in samenwerking met onze partner Solease. Wil jij jouw woning verduurzamen en ook nog besparen op je stroomrekening? Kijk of jouw dak geschikt is en haal de zon in huis!

Doe de dakcheck

Service & contact


Klantenservice

  • Contact
  • Meestgestelde vragen
  • Bedrijfsinformatie

Online bestellen

  • Thuisbezorgen
  • Reserveer en haal op
  • Retourneren
  • Rekenhulp
  • Koopadvies

Praxis Plus

  • Praxis App
  • Praxis Plus