Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Acties & aanbiedingen

Op deze pagina vind je alle officiële Praxis aanbiedingen, kortingen en acties van dit moment. Een compleet overzicht van alle actuele kortingen, geldig in de winkel én online. Van exclusieve Praxis online actiecodes tot scan- en printbare kortingsbonnen voor in de winkel. Ook alle aanbiedingen uit de nieuwste Praxis folder vind je hier.

Wist je dat je alle kortingsbonnen – dus ook van andere bouwmarkten – bij Praxis kunt inleveren? En dat we elke week een superdeal hebben? Bovendien hebben wij als enige bouwmarkt Air Miles deals!

Folder

Bekijk hier al onze aanbiedingen van deze week.

 

 

Bekijk de laatste acties

<

Hozelock cashback

Koop tijdens de actieperiode t/m 17 juni 2018 een Hozelock zelfoprollende muurhaspel van 20 meter en krijg 10 euro terug.

Gratis Bosch cadeau

Koop tijdens de actieperiode van 28 maart t/m 4 juli 2018 een deelnemend Bosch artikel en ontvang een Bosch cadeau.

Giftbox met bioscoopkaartje cadeau

Koop tijdens de actieperiode van 1 juni t/m 2 augustus 2018 voor tenminste €75,- euro aan Kärcher-producten en ontvang een giftbox met bioscoopkaartjes.

Wesco cashback

Koop tijdens de actieperiode van 11 juni t/m 7 juli 2018 een van de deelnemende Wesco producten en doe mee aan de actie.

Worx cashback

Koop tijdens de actieperiode van 1 juni t/m 1 juli 2018 deelnemende Worx producten en doe mee aan de actie op www.worx-promotions.com.

Gardena cashback

Koop snoeigereedschap van Gardena in de actieperiode van 1 april t/m 31 juli 2018. Ga naar www.refundactie.eu en neem deel aan deze actie.

Bosch GlassVAC cashback

Koop tijdens de actieperiode t/m 18 augustus 2018 een Bosch GlassVAC en krijg €10,- retour op uw bankrekening.

Gratis Bosch zomercheck

Koop tijdens de actieperiode van 1 maart t/m 4 juli 2018 een Bosch GlassVAC en ontvang een gratis Bosch zomercheck bij uw Bosch car service dealer.