Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Acties & aanbiedingen

Op deze pagina vind je alle officiële Praxis aanbiedingen, kortingen en acties van dit moment. Een compleet overzicht van alle actuele kortingen, geldig in de winkel én online. Van exclusieve Praxis online actiecodes tot scan- en printbare kortingsbonnen voor in de winkel. Ook alle aanbiedingen uit de nieuwste Praxis folder vind je hier.

Wist je dat je alle kortingsbonnen – dus ook van andere bouwmarkten – bij Praxis kunt inleveren? En dat we elke week een superdeal hebben? Bovendien hebben wij als enige bouwmarkt Air Miles deals!

Folder

Bekijk hier al onze aanbiedingen van deze week.

 

Bekijk de laatste acties

<

Worx cashback

Koop tijdens de actieperiode van 2 tot en met 29 juli een van de geselecteerde Worx producten en krijg 20 euro terug op je aankoop.

Giftbox met bioscoopkaartje cadeau

Koop tijdens de actieperiode van 1 juni t/m 2 augustus 2018 voor tenminste €75,- euro aan Kärcher-producten en ontvang een giftbox met bioscoopkaartjes.

Gardena cashback

Koop snoeigereedschap van Gardena in de actieperiode van 1 april t/m 31 juli 2018. Ga naar www.refundactie.eu en neem deel aan deze actie.

Bosch GlassVAC cashback

Koop tijdens de actieperiode t/m 18 augustus 2018 een Bosch GlassVAC en krijg €10,- retour op uw bankrekening.

Flexa Winactie

Win een jaar lang GRATIS WONEN bij aankoop van 40,- of meer aan Flexa verf.