Acties

Nieuwsbrief

Praxis Outlet

Bij de Praxis Outlet koop je nieuwe producten tegen dumpprijzen! Binnen 4 werkdagen thuisgeleverd door héél Nederland en dat is bij bestellingen boven de €30,- nog gratis ook.

Verf aanbieding deze week

De kleur verf op de wand of het plafond bepaalt voor een groot deel de sfeer van de ruimte en na het schilderen zie je al snel resultaat van je werk.

Profiteer daarom iedere week van onze scherpe verf aanbiedingen, zodat je je verfklus nog sneller voor elkaar krijgt.

Laminaat aanbieding deze week

Praxis verkoopt diverse soorten laminaat die ook bijna in elke ruimte is te gebruiken. Het leggen van een laminaatvloer een eenvoudige manier om een kamer helemaal af te maken en een klus die je zelf kan doen. Profiteer daarom iedere week van onze diverse laminaat aanbiedingen, hiermee kun je je verfklus nog sneller voor elkaar krijgen.

Air Miles deals

Profiteer deze week van Air Miles aanbiedingen op universele potgrond en bemeste tuinaarde. Hiermee kun je je plantenbakken en tuin voorzien van de juiste voeding. Kom naar Praxis en wissel je Air Miles snel in.

Weekdeal

De komende week heeft Praxis extra online korting op een product. Profiteer daarom nu van grote kortingen. Bekijk onze weekdeal hieronder en reserveer direct online.

Maak kans op een cadeaukaart t.w.v. 100.- !

Heb je een product gekocht en wil je graag een beoordeling geven? Dat kan! Schrijf bij het product een review en maak kans op een Praxis cadeaukaart t.w.v. 100.- ! Wij geven elke maand een cadeaukaart weg!

Kijk snel verder