Privacy

 

Privacybeleid van Praxis Doe-het-Zelf Center B.V., kvk-nummer 33152545, gevestigd aan de Herikerbergweg 336 te (1101CT) Amsterdam (hierna: “Praxis”).

Praxis is de verwerkingsverantwoordelijke voor alle in dit privacybeleid opgenomen verwerkingen. De verwerking van de persoonsgegevens is in overeenstemming met de van toepassing zijnde regelgeving die ziet op gegevensbescherming, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Wanneer je onze websites (www.praxis.nl, hierna: “Websites”) of winkels bezoekt verwerken we verschillende persoonsgegevens. Praxis respecteert je privacy en zorgt ervoor dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. In dit privacybeleid wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen en op basis van welke grondslag, hoe wij de gegevens krijgen en hoe je deze kunt aanpassen, en wat je rechten zijn.

Praxis heeft een functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Je kunt contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via DPO@praxis.nl.

De persoonsgegevens die Praxis verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • IP-adres
  • Uw Praxis winkel
  • Praxis Plus Kaart en wachtwoord
  • Aankoopgegevens en –historie
  • Ordernummer
  • Retournummer
  • Betaalgegevens en factuur
  • Air Miles nummer
  • Gegevens over je gedrag op de website en in de app, verzameld met behulp van cookies
  • Gedrag en voorkeuren
  • Camerabeelden
  • IP-adres
  • MAC-adres
  • Antwoorden in het kader van klanttevredenheidsonderzoeken en prijsvragen
  • Alleen voor bedrijven: Bedrijfsnaam, BTW-nummer en KvK-nummer

 Welke persoonsgegevens verwerkt Praxis voor welke doeleinden?

De hiervoor beschreven persoonsgegevens worden door Praxis in verschillende situaties gebruikt. Hieronder kun je lezen in welke situaties Praxis welke persoonsgegevens verwerkt voor welke doeleinden.

  1. Bestellen en bezorgen

Wanneer je bij ons in de winkel of online een bestelling doet, hebben wij bepaalde gegevens van je nodig. De gegevens zijn nodig om je op de hoogte te stellen dat je bestelling gearriveerd is, eventueel een leveringsafspraak te maken en om de bestelling bij je te kunnen bezorgen. Ook worden je gegevens gebruikt om je een orderbevestiging en factuur te kunnen sturen. Deze gegevens kunnen ook door de klantenservice worden geraadpleegd, wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt naar aanleiding van je aankoop of bestelling (zie hoofdstuk 2). De juridische grondslag voor de verwerking van je persoonsgegevens is uitvoering van de overeenkomst, namelijk de uitvoering en levering van je bestelling.

Wanneer je eerder in een van onze winkels een bestelling hebt geplaatst, blijven je contactgegevens in het centrale winkelsysteem staan, zodat je bij een volgende bestelling in een van onze winkels desgewenst makkelijk opgezocht kunt worden. Het raadplegen van je gegevens bij een nieuwe bestelling in een winkel wordt gebaseerd op de grondslag gerechtvaardigd belang, namelijk om de dienstverlening van Praxis aan jou zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.

De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Aankoopgegevens
  • Betaalgegevens en factuur
  • Praxis Plus Kaart
  • Ordernummer
  • Air Miles nummer
  1. Contact met onze klantenservice

Om je vragen snel te kunnen beantwoorden en klachten zo goed mogelijk op te lossen, verwerken we een aantal gegevens van je. Onze klantenservice registreert je gegevens om bijvoorbeeld je order makkelijk te kunnen terugvinden, en om contact met je op te nemen. De juridische grondslag voor de verwerking van je persoonsgegevens is uitvoering van de overeenkomst met jou.

Daarnaast kan Praxis je persoonsgegevens verwerken in het kader van verbetering van haar dienstverlening (interne trainingsdoeleinden) en ter voorkoming van fraude. De juridische grondslag voor verwerking van je persoonsgegevens in dit verband is het gerechtvaardigd belang van Praxis om haar dienstverlening te verbeteren en fraude te voorkomen.

De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Aankoopgegevens en -historie
  • Ordernummer
  • Retournummer
  1. Praxis Plus programma

Het Praxis Plus programma heeft als doel om de ervaringen van klanten te verbeteren, door middel van persoonlijke communicatie, aanbiedingen die op de persoonlijke voorkeuren van de klanten zijn afgestemd, en door acties en voordelen te bieden die speciaal voor deelnemers van het Praxis Plus programma gelden. Wanneer je je met je e-mailadres hebt aangemeld voor het Praxis Plus programma, ontvang je nieuwsbrieven en gepersonaliseerde communicatie per e-mail of per post of via berichten in de app. Aan de hand van je Praxis Plus Kaart kunnen we je in onze winkels en online herkennen.

In je Praxis-account kun je gemakkelijk inzien welke bestellingen je in onze winkels en online hebt geplaatst. Je aankoopgegevens en -historie worden, samen met de andere gegevens in je Praxis-account en gegevens over je gebruik van de website en de Praxis-app, door Praxis gebruikt om analyses van je voorkeuren te maken, om je gepersonaliseerde content op de website te tonen en persoonlijke aanbiedingen te doen. De juridische grondslag voor de verwerking van je persoonsgegevens in het kader van het Praxis Plus programma is uitvoering van de overeenkomst met jou, betreffende je aanmelding voor en onze uitvoering van het Praxis Plus programma. Voor bepaalde verwerkingen, zoals pushberichten, het verzamelen van gegevens door middel van tracking cookies en het versturen van gehashte e-mailadres aan sociale media om je daar relevantie advertenties te kunnen tonen, vragen we je toestemming.

De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • E-mailadres, tevens gebruikersnaam
  • Praxis Plus Kaart en wachtwoord
  • Geboortedatum (optioneel)
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Praxis Plus Kaart en wachtwoord
  • Favoriete winkel (optioneel)
  • Ordernummers
  • Aankoopgegevens en –historie
  • Gedrag / voorkeuren
  • Air Miles klantnummer (optioneel)

In de instellingen in je Praxis-account in de app of de Websites, kun je je voorkeuren en interesses beheren. De volgende instellingen vind je terug in je Praxis-account:

  • Je favoriete Praxis winkel
  • Je profielvragen (bijvoorbeeld over je woon-/klussituatie)
  • De soorten producten die je interessant vindt
  1. Praxis app

De Praxis app biedt verschillende handige functies. Je kunt ermee inloggen op je Praxis-account zodat je je Praxis Plus Kaart in de winkel kunt laten scannen en gebruik kunt maken van de voordelen van het Praxis Plus programma. Ook kun je in de app makkelijk gebruik maken van de Praxis webshop. In de app kun je de dichtstbijzijnde Praxis-winkel vinden. Daarnaast kun je Air Miles laten bijschrijven, wanneer je bij je Praxis Plus account het nummer van je Air Miles pas hebt opgegeven.

Als je gebruikmaakt van de Praxis app, verwerkt Praxis de volgende gegevens:

  • Telefooneigenschappen
  • Tijd
  • Postcode (voor dichtstbijzijnde winkel)
  • Gegevens over je gedrag in de app, verzameld met behulp van cookies
  • Gegevens in het kader van Praxis Plus programma (zie hoofdstuk 3)
  • Gegevens in het kader van je aankopen in de Praxis app (zie hoofdstuk 1)

We gebruiken deze gegevens om gebruik van de app mogelijk te maken, ter uitvoering van de overeenkomst met jou en indien van toepassing, de grondslagen zoals genoemd in hoofdstuk 1 en 3.

Wanneer je onze app gebruikt dan worden er cookies en andere vergelijkbare technieken door ons gebruikt. Met deze cookies en andere technieken zorgen wij ervoor dat je ervaringen in de app beter zijn, en kunnen we volgen wat je in de app doet. De cookies die wij gebruiken zijn in te delen in een verschillende categorieën: functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. De verwerking van jouw gegevens met behulp van tracking cookies gebeurt op grond van jouw toestemming. Om meer te weten te komen over welke cookies wij gebruiken, bezoek ons cookie statement.

  1. Marketingcommunicatie van Praxis, zoals nieuwsbrieven en persoonlijke aanbiedingen

We kunnen je e-mailadres gebruiken om je aanbiedingen te sturen, wanneer je al eerder een bestelling bij ons hebt geplaatst en je je niet hebt afgemeld voor de nieuwsbrief, op grond van ons gerechtvaardigd marketingbelang.

Wanneer je nog niet eerder iets bij ons hebt besteld, sturen we jou onze nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen wanneer je deelneemt aan ons Praxis Plus programma, of wanneer je je daarvoor hebt ingeschreven. De grondslag hiervoor is uitvoering van de overeenkomst met jou.

Ook kunnen we je (gehashte) e-mailadres gebruiken om je via social media platforms en Google te benaderen met (gepersonaliseerde) aanbiedingen, wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven.

De nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen kunnen worden gepersonaliseerd op basis van je aankopen en je gebruik van onze website en app. Wanneer je geen nieuwsbrieven of persoonlijke aanbiedingen meer wilt ontvangen, kan je je gemakkelijk afmelden via de link die in elke e-mail wordt meegestuurd.

De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Praxis Plus Kaart
  • Aankoopgegevens en –historie
  • Gegevens over je gedrag op de website en in de app, verzameld met behulp van cookies
  • Gedrag / voorkeuren
  1. Klanttevredenheidsonderzoeken

Omdat Praxis het belangrijk vindt om van haar klanten te horen hoe zij het winkelen bij Praxis hebben ervaren, stuurt Praxis af en toe een uitnodiging om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. De aanleiding voor een uitnodiging aan zo’n onderzoek kan een online aankoop, een winkelaankoop of een gevolgde workshop of andere interactie met Praxis zijn. Naar aanleiding van een winkelaankoop kan Praxis je alleen een uitnodiging sturen wanneer je in de winkel je Praxis Plus Kaart of je Air Miles pas hebt gebruikt. Als je je Praxis Plus Kaart of je Air Miles nummer eerder bij ons hebt geregistreerd, bijvoorbeeld bij een online aankoop of bij het aanmaken van je Praxis account, herkent Praxis welk e-mailadres bij de Praxis Plus Kaart of Air Miles nummer hoort. Het gebruik van je Praxis Plus Kaart of Air Miles nummer in de winkel laat ons weten dat jij een aankoop hebt gedaan, zodat we jou kunnen vragen hoe je ervaring in de winkel is geweest. Deelname aan het klantonderzoek is natuurlijk geheel vrijwillig. De grondslag voor het versturen van de uitnodiging is het gerechtvaardigd belang van Praxis om haar diensten te verbeteren. Je kan je hiervoor altijd afmelden. De grondslag voor de verwerking van je gegevens voor klantonderzoek is uitvoering overeenkomst.

De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Ordernummer en datum
  • Praxis Plus-ID
  • Air Miles nummer
  • De interactie met Praxis, zoals een aankoop, die aanleiding is voor het onderzoek
  • Je antwoorden in het onderzoek
  • Je leeftijdscategorie
  • De winkel van aankoop
  1. Prijsvragen en acties

Om te kunnen deelnemen aan acties en prijsvragen verzoeken wij je om een aantal gegevens aan ons te verstrekken. We hebben je contactgegevens nodig om je te informeren wanneer je een prijs hebt gewonnen, en we vragen naar je geboortedatum om te verzekeren dat je oud genoeg bent om aan de actie deel te nemen. Je gegevens worden alleen voor de prijsvraag gebruikt, tenzij je specifieke toestemming hebt gegeven voor ander gebruik zoals nieuwsbrieven of gepersonaliseerde aanbiedingen. De grondslag voor het verwerken van je gegevens bij prijsvragen is de uitvoering van de overeenkomst van deelname aan de prijsvraag.

De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Je antwoord op een prijsvraag
  1. Bezoek van onze website

Wanneer je onze website bezoekt dan worden er cookies en andere vergelijkbare technieken door ons gebruikt. Met deze cookies en andere technieken zorgen wij ervoor dat je ervaringen op de website beter zijn, en kunnen we volgen wat je op de website doet. De cookies die wij gebruiken zijn in te delen in een verschillende categorieën: functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. De verwerking van jouw gegevens met behulp van tracking cookies gebeurt op grond van jouw toestemming. Functionele cookies en analytische cookies met geringe impact op jouw privacy worden gebruikt op grond van het laten werken van de website (het uitvoeren van een overeenkomst met jou) respectievelijk het gerechtvaardigde belang van Praxis bij optimalisatie van haar producten en diensten. De duur van de verwerking van je gegevens is afhankelijk van de specifieke cookies. Om meer te weten te komen over welke cookies wij gebruiken, bezoek ons cookie statement.

  1. Sociale Media

Praxis maakt gebruik van verschillende social media, zoals Facebook, Youtube en Instagram. Welke informatie Praxis van jou kan zien is afhankelijk van hoe jij je social media accounts hebt ingesteld. Wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven, kunnen we je (gehashte) e-mailadres gebruiken om je via social media kanalen te benaderen met aanbiedingen.

  1. Camera’s

In alle winkels van Praxis wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Praxis doet dit om de veiligheid van het winkelend publiek, haar medewerkers en de producten te waarborgen. De grondslag voor verwerking van persoonsgegevens is het gerechtvaardigd belang van Praxis om haar winkels te beveiligen en de veiligheid van het publiek in haar winkels te waarborgen.

  1. Wifi

In alle winkels van Praxis is het mogelijk om van het wifi netwerk gebruik te maken. Wanneer je van ons wifi netwerk gebruik maakt, wordt het device ID van het apparaat dat je gebruikt door ons geregistreerd. Dit zogeheten MAC-adres wordt verwerkt om een verbinding met het netwerk tot stand te kunnen brengen. De grondslag voor het verwerken van het MAC-adres is uitvoering van de overeenkomst, namelijk het beschikbaar maken van de wifi-dienst.

Hoe beveiligt Praxis verzamelde informatie over mij?

Praxis zorgt voor fysieke, elektronische en juridische beheerprocedures om de vertrouwelijkheid van je persoonlijke informatie te beschermen, onder andere door:

  • Het beveiligen van alle financiële transacties gedaan via deze website met HTTPS-encryptie. Praxis verwerkt alle financiële transacties in samenwerking met gecertificeerde payment service providers.
  • Het verzorgen van verschillende andere technische en organisatorische beveiligingsmethodes (zoals firewall, virusscanners) ter bescherming van verzamelde gegevens.
  • Alleen aan medewerkers die vanuit hun functie toegang tot de gegevens nodig hebben, toegang te verschaffen tot je persoonlijke informatie. Deze medewerkers hebben instructies ontvangen hoe om te gaan met je persoonlijke informatie.
  • Alleen samen te werken met derden die waarborgen dat zij al hun computer hardware en processen adequaat beveiligen en die ervoor in staan dat je gegevens alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor je jouw gegevens aan Praxis hebt verstrekt.
  • Periodiek onafhankelijke security audits te laten uitvoeren op onze online omgevingen, zodat eventuele risico’s tijdig worden herkend en kunnen worden beperkt.

Hoe lang bewaart Praxis mijn gegevens?

Je gegevens worden niet langer bewaard dan dat we deze nodig hebben voor de doelen waarvoor ze worden verzameld of verwerkt. Praxis hanteert verschillende bewaartermijnen, afhankelijk van het doeleinde en de categorie gegevens. Enkele voorbeelden van bewaartermijnen zijn:

  • Gegevens die nodig zijn in het kader van onze fiscale wettelijke bewaarplicht worden zeven jaar bewaard.
  • Gegevens die zichtbaar zijn in je Praxis-account, worden voor onbepaalde tijd bewaard, tot je je afmeldt.
  • Gegevens in het kader van een klanttevredenheidsonderzoek worden zes maanden bewaard.
  • Gegevens die ten behoeve van een actie of prijsvraag aan Praxis worden verstrekt worden uiterlijk binnen zes maanden na het einde van de actie verwijderd.
  • Gegevens in het kader van een nieuwsbriefaanmelding worden voor onbepaalde tijd bewaard, tot je je afmeldt. Afmelden kan in elk bericht.
  • Om een wifi-verbinding in de winkel tot stand te brengen wordt je MAC-adres enkel verwerkt zolang nodig om de verbinding tot stand te brengen en hierna verwijderd.
  • Camerabeelden worden uiterlijk na vier weken verwijderd. Alleen wanneer beelden bewaard moeten worden vanwege een lopend onderzoek of op grond van een wettelijke verplichting, kunnen ze langer worden bewaard. 

Als we de gegevens niet langer nodig hebben voor de doelen zoals hierboven omschreven dan kunnen we de gegevens nog wel bewaren in het kader van juridische procedures of voor onderzoek.

Welke derden hebben toegang tot mijn gegevens?

Voor zover er persoonsgegevens onderling worden uitgewisseld tussen verschillende entiteiten van Praxis, gebeurt dit op grond van het gerechtvaardigd bedrijfsbelang van Praxis om een efficiënte en verantwoordelijke bedrijfsvoering te kunnen voeren. 

Praxis kan gebruikmaken van diensten van derden om jouw gegevens te verwerking zoals beschreven in dit privacybeleid. Wanneer derden jouw gegevens verwerken ten behoeve van Praxis en als verwerker worden aangemerkt, heeft Praxis met die derden een verwerkersovereenkomst gesloten. Voorbeelden van dergelijke verwerkers zijn IT-dienstverleners, leveranciers en marketingdienstverleners.

Ook kan Praxis diensten aanbieden in samenwerking met andere partijen. Deze partijen kunnen dan betrokken zijn bij het uitvoeren van een overeenkomst met u, zoals betaal- en bezorgdienstverleners.

Voor het overige verstrekt Praxis alleen gegevens aan derden met jouw toestemming of indien Praxis daartoe verplicht is op grond van wet- en regelgeving, zij daartoe genoodzaakt is als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval zij dat noodzakelijk acht ter bescherming van haar eigen belangen.

Wat gebeurt er in het geval van overdacht van de onderneming?

In de toekomst kunnen één of meer onderdelen of activa van Praxis worden overgedragen aan een derde partij of kan Praxis fuseren met een derde partij. In dat geval kunnen jouw persoonsgegevens aan deze derde worden overgedragen. Praxis zal je in een dergelijk geval informeren.

Welke rechten en keuzes heb ik met betrekking tot het verzamelen van mijn persoonlijke informatie door Praxis?

Je hebt een aantal rechten met betrekking tot de verwerking van je gegevens (zie hieronder). Als je hier meer informatie over wil of een van deze rechten wilt uitoefenen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@praxis.nl. Omdat wij moeten verzekeren dat het verzoek tot inzage van je gegevens echt van jou afkomstig is, kunnen wij aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wij zullen je verzoek binnen een maand beantwoorden.

Je hebt recht op:

  • Inzage welke persoonsgegevens Praxis van je heeft en wat Praxis ermee doet

Op verzoek verlenen wij je toegang tot alle persoonsgegevens die we van je verwerken en voor welke doeleinden.

  • Om je persoonsgegevens bij Praxis te laten wijzigen

Op verzoek bieden wij je ook de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van je bijhouden, te corrigeren.

  • Om je persoonsgegevens bij Praxis te wissen

Ook bieden wij je de mogelijkheid om jouw persoonsgegevens te verwijderen indien wij daartoe verplicht zijn. Het kan voorkomen dat wij bepaalde gegevens niet op verzoek verwijderen, bijvoorbeeld omdat op ons een wettelijke plicht rust om de gegevens te bewaren of omdat wij de gegevens nog nodig hebben voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

  • Om je persoonsgegevens bij Praxis over te dragen aan een derde

Je kunt Praxis verzoeken om je gegevens over te laten dragen (voor zover dit technisch uit te voeren is) aan een andere partij. 

  • Intrekking toestemming verwerking persoonsgegevens

Wanneer we je hebben gevraagd om toestemming voor het gebruik van je persoonsgegevens, kun je ons benaderen om deze toestemming weer in te trekken. Wij stoppen dan met het verwerken van de persoonsgegevens ten aanzien waarvan je je toestemming intrekt, tenzij er een andere reden is die ons tot verwerking verplicht.

  • Om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Praxis

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens in het kader van ons gerechtvaardigd belang, wanneer je vindt dat je persoonlijke omstandigheden zwaarder wegen dan ons gerechtvaardigd belang. We maken dan een nieuwe afweging om te bepalen of je gegevens niet meer gebruikt mogen worden. Je kunt altijd specifiek bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor direct marketing.

  • Om de verwerking door Praxis van je persoonsgegevens te beperken

Je hebt het recht een beperking van de verwerking te verzoeken, als je de juistheid van de persoonsgegevens die Praxis verwerkt betwist, of je bezwaar hebt ingediend tegen de verwerking van persoonsgegevens door Praxis.

Beheer gegevens via je Praxis-account op Praxis.nl

Je kunt ook kiezen om je gegevens zelf te bekijken, beheren, corrigeren of te verwijderen door in te loggen op je Praxis-account (“Mijn gegevens”) via de Websites. Om je Praxis-account te laten uitschakelen en verwijderen kun je contact opnemen met e-mail: klantenservice@praxis.nl

Cookies uitschakelen

Voor informatie over het weigeren of uitschakelen van cookies, klik hier

Doorgifte persoonsgegevens naar derde landen

Praxis of door Praxis ingeschakelde derden kunnen je persoonsgegevens verwerken buiten de Europese Economische Ruimte (EER) indien dat in overeenstemming is met de geldende regelgeving voor het doorgeven van persoonsgegevens naar landen buiten de EER. Dit betekent dat wij jouw persoonsgegevens slechts zullen doorgeven naar landen buiten de EER indien de Europese Commissie heeft besloten dat het betreffende derde land een passend beschermingsniveau waarborgt, dan wel indien andere passende waarborgen worden geboden, zoals een adequaatheidsbesluit (bijvoorbeeld het EU-U.S. Privacy Shield) of het gebruik van ongewijzigde standaardbepalingen inzake gegevensbescherming die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie. Deze zijn te vinden op https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en.

Mocht je meer willen weten over de mogelijke doorgifte van je gegevens naar ontvangers in landen buiten de EER kun je contact opnemen met de Praxis Functionaris Gegevensbescherming via dpo@praxis.nl

Klachten

Mocht je een klacht hebben over ons privacybeleid of over ons gebruik van jouw gegevens neem dan contact met ons op via het onderstaande vermelde adres of stuur een e-mail naar dpo@praxis.nl.

Je kan ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP): +31 (0) 88 - 1805 250.



Hoe neem je contact met ons op?

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, vragen hebt over het verzamelen van persoonsgegevens of het gebruik van cookies op de Websites, dan kun je contact met ons opnemen:

Bedrijfsnaam: Praxis Doe-het-Zelf Center B.V.

KvK: 33152545

Per e-mail: Klik hier voor onze contactgegevens

Per telefoon: 0800-12230

Per brief: Praxis t.a.v. klantenservice

Adres: Postbus 344, 1740 AH Schagen



Wijzigingen

Dit privacybeleid kan door Praxisworden gewijzigd. De wijzigingen worden bekend gemaakt op de Praxis website. Bij substantiële wijzigingen aan dit privacybeleid, stellen wij jou daarvan op de hoogte.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op: 22 juli 2020