Privacy

 

Privacybeleid van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (“Praxis”)

Praxis is de verantwoordelijke voor alle in dit privacybeleid opgenomen verwerkingen. De verwerking van de persoonsgegevens is in overeenstemming met de van toepassing zijnde regelgeving die ziet op gegegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens die wij gebruiken om jou zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Op de websites van Praxis (praxis.nl) wordt je privacy gerespecteerd en zorgt Praxis ervoor dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. In deze Privacy Policy wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen en op basis van welke grondslag, hoe wij de gegevens krijgen en hoe je deze kunt aanpassen, en wat je rechten zijn. 

 

Alle gegevens die Praxis verzamelt, worden door Praxis uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor de gegevens zijn verstrekt. Dat kan o.a. zijn om het op maat leveren van redactionele en commerciële informatie aan bezoekers en om reserveringen die zijn geplaatst via de Praxis website zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Praxis kan je gegevens aan derden verstrekken voor zover het voor die derden noodzakelijk is om werkzaamheden voor Praxis te verrichten, dan wel wanneer Praxis ingevolge de wet/regelgeving daartoe wordt verplicht of wanneer je daar toestemming voor hebt gegeven. De informatie die je aan Praxis geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

 

Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben wij een functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. U kunt contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via DPO@praxis.nl.  

De persoonsgegevens die Praxis verwerkt zijn: 

Aanhef, voor- en achternaam

Voor de juiste aanhef in communicatie met jou, bijvoorbeeld in de nieuwsbrief en andere digitale communicatie, bij deelname aan prijsvragen of andere acties, of bij het contact met onze klantenservice

Adres en woonplaats

Voor aflevering van je bestelling op het juiste adres. Je adres wordt ook op je factuur geplaatst.

Telefoonnummer

Voor eventuele telefonische communicatie over je bestelling, of voor contact met onze klantenservice

E-mailadres

Voor communicatie over je bestelling, het toesturen van orderbevestigingen en facturen. Voor het toesturen van de nieuwsbrief of andere aanbiedingen, wanneer je je daarvoor hebt aangemeld. Voor communicatie over prijsvragen, wanneer je daaraan deelneemt. Voor het sturen van uitnodigingen voor deelname aan klantonderzoeken. Voor social media targetting wanneer je daarvoor je toestemming hebt gegeven.  

Geboortedatum

Als je ons laat weten wanneer je jarig bent, dan kunnen we je een verrassing sturen op je verjaardag. Ook controleren wij je leeftijd bij deelname aan prijsvragen waarvoor een minimum leeftijd geldt. 

IP-adres

Wij registreren uw IP-adres ter herkenning van u als gebruiker, en ter voorkoming en bestrijding van fraude en andere strafbare gedragingen. 

Uw Praxis winkel

Zo is altijd de juiste winkel geselecteerd bij online bestellingen. Ook kunnen we je zo op de hoogte houden van relevante updates met betrekking tot je favoriete Praxis winkel. 

Air Miles nummer

Wanneer je ervoor kiest om je Air Miles pas te registreren, kan Praxis je Air Miles ontvangen en toekennen zonder dat een scan van je Air Miles pas nodig is. Ook kan Praxis aankopen in de winkel met gebruik van je Air Miles pas koppelen aan je Praxis Plus account, of aan  eerdere online bestellingen die je hebt geplaatst met gebruik van je Air Miles pas.  

Praxis Plus-ID

Wanneer je een Praxis Plus account registreert wordt er automatisch een Praxis Plus-ID nummer aan je account toegewezen. Dit is tevens het nummer van je digitale klantenkaart in de Praxis app. 

Praxis Plus wachtwoord

Om te kunnen inloggen op je Praxis Plus account, heb je een wachtwoord nodig. Wij slaan je wachtwoord voor je Praxis Plus account op. Omdat je wachtwoord versleuteld is kunnen wij die nooit zien. 

Order nummer

Met een ordernummer kunnen we makkelijk opzoeken wat je bij ons hebt besteld. Onze klantenservice kan je zo makkelijk van dienst zijn wanneer je vragen over je order hebt. 

Retournummer

Wij registreren je retour met een retournummer. Hiermee kunnen we de status van je retour bijhouden, en nakijken of je retour is afgehandeld. 

Betaalgegevens en factuur

Wanneer je een online bestelling bij ons afrekent, wordt je betaling in een beveiligde omgeving afgehandeld. De betaalgegevens worden voor onze administratie aan je order gekoppeld. Je bankpas- of creditcardgegevens zijn voor ons niet zichtbaar, en van je bankrekeningnummer kunnen wij slechts de laatste 4 cijfers zien. Facturen bewaren wij voor onze eigen financiële administratie. Op facturen staan je aanhef, voor- en achternaam, adres en woonplaats, ordernummer, klantnummer, factuurnummer en -datum. 

Cookies

Om onze dienstverlening en site te optimaliseren en je gericht te kunnen informeren over interessante aanbiedingen of artikelen, worden via onze site zogenaamde cookies op je computer geplaatst. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een site naar je computer wordt gestuurd. Met behulp van de cookies kunnen we een gebruikersprofiel van je maken en ervoor zorgen dat je bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren, en dat er gepersonaliseerde content aan je kan worden getoond. De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies worden geweigerd of dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je een cookie ontvangt. Voor uitgebreide informatie over het gebruik van cookies door Praxis, klik hier.

 

Alleen         voor           bedrijven:

Bedrijfsnaam, BTW-nummer 

Deze gegevens vragen wij op ten behoeve van het afgeven van zakelijke facturen.  

                               

Wanneer worden mijn persoonsgegevens door Praxis gebruikt? 

 

De hiervoor beschreven persoonsgegevens worden door Praxis in verschillende situaties gebruikt. Hieronder kun je lezen in welke situaties Praxis bepaalde persoonsgegevens van jou verwerkt. 

 

1.      Bestellen en bezorgen

Wanneer je bij ons in de winkel of online een bestelling doet, hebben wij bepaalde gegevens van je nodig. De gegevens zijn nodig om je op de hoogte te stellen dat je bestelling gearriveerd is, eventueel een leveringsafspraak te maken en om de bestelling bij je te kunnen bezorgen. Ook worden je gegevens gebruikt om je een orderbevestiging en factuur te kunnen sturen. Wanneer je eerder in een van onze winkels een bestelling hebt geplaatst, blijven je contactgegevens in het centrale winkelsysteem staan, zodat je bij een volgende bestelling in een van onze winkels makkelijk gevonden kunt worden. Deze gegevens kunnen ook door de klantenservice worden geraadpleegd, wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt naar aanleiding van je aankoop of bestelling. Je orders worden in elk geval voor een periode van 7 jaar bewaard, vanwege onze wettelijke administratieplicht. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

                

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Betaalgegevens en factuur
  • Klantnummer
  • Ordernummer
  • Air Miles nummer

 

2.      Contact met onze klantenservice

Om je vragen snel te kunnen beantwoorden en klachten zo goed mogelijk op te lossen, verwerken we een aantal gegevens van je. Onze klantenservice registreert je gegevens om bijvoorbeeld je order makkelijk te kunnen terugvinden, en om contact met je op te nemen. In verband met garantietermijnen op de producten die Praxis verkoopt, wordt je dossier bij de klantenservice gedurende een periode van 3 jaar bewaard, waarna je persoonsgegevens worden geanonimiseerd. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

 

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Ordernummer
  • Retournummer

 

3.      Praxis Plus account

Wanneer je op onze website of via de Praxis app een Praxis Plus account aanmaakt, kun je gemakkelijk inzien welke bestellingen je hebt geplaatst. Wanneer je ingelogd bent met je Praxis Plus account, kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen zonder dat je al je gegevens opnieuw moet invullen. Met Praxis Plus account profiteer je o.a. van speciale Praxis Plus aanbiedingen, 1 jaar extra Garantie, 90 dagen retourtijd, 2 uur gratis aanhanger, gereedschap huren zonder borg. Je gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard, tot je je afmeldt. Wanneer je je hebt afgemeld worden alleen nog anonieme data bewaard. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

 

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Emailadres, tevens gebruikersnaam
  • Geboortedatum
  • Wachtwoord
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Air Miles nummer (optioneel)
  • Praxis Plus-ID
  • Aankoophistorie
  • Favoriete winkel (optioneel)

 

4.      Praxis app

In de Praxis app vind je veel handige functies en alle extra voordelen van Praxis Plus. Zo blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen uit de nieuwste Praxis folder. Vind snel een Praxis winkel bij jou in de buurt met alle actuele openingstijden. De Praxis app is dan tevens jouw digitale klantenpas na aanmelding voor Praxis Plus.  Voeg gemakkelijk je Air Miles pas toe en spaar direct op al je aankopen

De Praxis app biedt verschillende handige functies. Zo kun je er de dichtstbijzijnde Praxis winkel vinden, heb je altijd een accurate waterpas bij de  hand en heb je altijd de gegevens van jouw Praxis Plus account bij je. De Praxis app is tevens jouw digitale klantenpas na aanmelding voor Praxis Plus.  Ook kun je Air Miles laten bijschrijven, wanneer je bij je Praxis Plus account het nummer van je Air Miles pas hebt opgegeven. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

 

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Emailadres, tevens gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Telefoonnummer
  • Air Miles nummer (optioneel)
  • Praxis Plus-ID
  • Favoriete winkels (optioneel)

 

5.      E-mails, nieuwsbrieven en persoonlijke aanbiedingen

Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst, sturen we je verschillende e-mails. Je wordt bijvoorbeeld geïnformeerd over de status van je order, je ontvangt je factuur, of je wordt verzocht om een review of deelname aan een klantonderzoek. Ook kunnen we je emailadres gebruiken om je aanbiedingen te sturen, wanneer je al eerder een bestelling bij ons hebt geplaatst. Wanneer je nog niet eerder iets bij ons hebt besteld, sturen we jou onze nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven. De nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen kunnen worden gepersonaliseerd op basis van je aankopen en de producten die je op onze website hebt bekeken. Wanneer je geen nieuwsbrieven of persoonlijke aanbiedingen meer wilt ontvangen, kan je je gemakkelijk afmelden via de link die in elke email wordt meegestuurd. Je gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard, tot je je afmeldt. Nadat je je hebt afgemeld worden alleen nog anonieme data bewaard. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

 

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Praxis Plus-ID

 

6.      Klanttevredenheidsonderzoeken

Omdat Praxis het belangrijk vindt om van haar klanten te horen hoe zij het winkelen bij Praxis hebben ervaren, stuurt Praxis af en toe een uitnodiging om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. De aanleiding voor een uitnodiging aan zo’n onderzoek kan een online aankoop, een winkelaankoop of een gevolgde workshop of andere interactie met Praxis zijn.. Praxis kan je alleen een uitnodiging naar aanleiding van een winkelaankoop sturen wanneer je in de winkel je Air Miles pas hebt gebruikt. Als je je Air Miles pas eerder bij ons hebt geregistreerd, bijvoorbeeld bij een online aankoop of bij het aanmaken van je Praxis Plus account, herkent Praxis welk emailadres bij het Air Miles nummer hoort. Het gebruik van je Air Miles pas in de winkel laat ons weten dat jij een aankoop hebt gedaan, zodat we jou kunnen vragen hoe je ervaring in de winkel is geweest. Deelname aan het klantonderzoek is natuurlijk geheel vrijwillig, en wat je invult wordt anoniem aan ons teruggestuurd. Je gegevens worden voor een periode van 6 maanden na je laatste bestelling bewaard. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

 

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Ordernummer en datum
  • Air Miles nummer
  • Praxis Plus-ID

 

7.      Prijsvragen en acties

Om te kunnen deelnamen aan acties en prijsvragen verzoeken wij je om een aantal gegevens aan ons te verstrekken. We hebben je contactgegevens nodig om je te informeren wanneer je een prijs hebt gewonnen, en we vragen naar je geboortedatum om te verzekeren dat je oud genoeg bent om aan de actie deel te nemen. Je gegevens worden alleen voor de prijsvraag gebruikt, tenzij je specifieke toestemming hebt gegeven voor ander gebruik zoals nieuwsbrieven of gepersonaliseerde aanbiedingen. Gegevens die ten behoeve van een actie of prijsvraag aan Praxis worden verstrekt worden altijd binnen zes maanden na het einde van de actie verwijderd. De gegevens die Praxis van je verwerkt zijn:

 

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Emailadres
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum

 

8.      Bezoek van onze website

Wanneer je onze website bezoekt en voorbij de eerste pagina klikt, dan worden er cookies en andere vergelijkbare technieken door ons gebruikt. Met deze cookies en andere technieken zorgen wij ervoor dat je ervaringen op de website beter zijn, en kunnen we volgen wat je op de website doet. De cookies die wij gebruiken zijn in te delen in een verschillende categorieën: functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. Om meer te weten te komen over welke cookies wij gebruiken, bezoek ons https://www.praxis.nl/cookies.   

 

9.      Sociale Media

Praxis maakt gebruik van verschillende social media, zoals Facebook, YouTube en Instagram. Welke informatie Praxis van jou kan zien is afhankelijk van hoe jij je social media accounts hebt ingesteld. Wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven, kunnen we je emailadres gebruiken om je via social media kanalen te benaderen met aanbiedingen. 

10.   Camera’s

In alle winkels van Praxis wordt gebruik gemaakt van camera toezicht. Praxis doet dit om de veiligheid van het winkelend publiek, haar medewerkers en de producten te waarborgen. Camerabeelden worden na 4 weken verwijderd. Alleen wanneer beelden bewaard moeten worden vanwege een lopend onderzoek of op grond van een wettelijke verplichting, kunnen ze langer worden bewaard.  

11.   Wifi

In alle winkels van Praxis is het mogelijk om van het wifi netwerk gebruik te maken. Wanneer je van ons wifi netwerk gebruik maakt, wordt het device ID van het apparaat dat je gebruikt door ons geregistreerd. Dit zogeheten MACadres registreren wij om misbruik van ons netwerk te voorkomen. 

                

Hoe beveiligt Praxis verzamelde informatie over mij?

 

Praxis zorgt voor fysieke, elektronische en juridische beheerprocedures om de vertrouwelijkheid van je persoonlijke informatie te beschermen, onder andere door:

  • Het beveiligen van alle financiële transacties gedaan via deze website met HTTPS-encryptie. Praxis verwerkt alle financiële transacties in samenwerking met gecertificeerde payment service providers.
  • Het verzorgen van verschillende andere technische en organisatorische beveiligingsmethodes (zoals [x]) ter bescherming van verzamelde gegevens.
  • Alleen aan medewerkers die vanuit hun functie toegang tot de gegevens nodig hebben, toegang te verschaffen tot je persoonlijke informatie. Deze medewerkers hebben instructies ontvangen hoe om te gaan met je persoonlijke informatie.
  • Alleen samen te werken met derden die waarborgen dat zij al hun computerhardware en processen adequaat beveiligen en die ervoor in staan dat je gegevens alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor je jouw gegevens aan Praxis hebt verstrekt.
  • Periodiek onafhankelijke security audits te laten uitvoeren op onze online omgevingen, zodat eventuele risico’s tijdig worden herkend en kunnen worden beperkt.

Welke derden hebben toegang tot mijn gegevens?

Praxis geeft je gegevens alleen door aan derden wanneer dat voor onze dienstverlening aan jou benodigd is, of wanneer dat wettelijk vereist wordt. Partijen die jouw gegevens ontvangen zijn IT-dienstverleners van Praxis, betaaldiensten, leveranciers, bezorgers (zoals PostNL, DHL, DPD), uitvoerders van klantonderzoeken, marketing dienstverleners, callcenter dienstverleners en overheidsdiensten. Wanneer derden jouw gegevens verwerken ten behoeve van Praxis en als verwerker worden aangemerkt, heeft Praxis met die derden een verwerkersovereenkomst gesloten.   

Welke rechten en keuzes heb ik met betrekking tot het verzamelen van mijn persoonlijke informatie door Praxis? 

Je hebt recht op:

  • Inzage welke persoonsgegevens Praxis van je heeft en wat Praxis ermee doet

 

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden en wat wij met deze informatie doen. Als je toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen op het onderstaande vermelde adres of een email te sturen naar:

klantenservice@praxis.nl. Om je verzoek tot inzage in jouw gegevens in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij je om bij je verzoek je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en eventueel je Praxis klantenkaartnummer op te geven. Omdat wij moeten verzekeren dat het verzoek tot inzage van je gegevens echt van jou afkomstig is, kunnen wij aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wij zullen je verzoek binnen een maand beantwoorden.

 

  • Om je persoonsgegevens bij Praxis te laten wijzigen

 

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site ook de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren.

Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het onderstaande vermelde adres of per email: klantenservice@praxis.nl. Om je verzoek tot wijzigingen van jouw gegevens in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij je om bij je verzoek je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en eventueel je Praxis klantenkaartnummer op te geven. Omdat wij moeten verzekeren dat het verzoek tot inzage van je gegevens echt van jou afkomstig is, kunnen wij aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wij zullen je verzoek binnen een maand beantwoorden.

 

  • Om je persoonsgegevens bij Praxis te wissen

 

Ook bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om gegevens die wij van hen bijhouden te verwijderen. Het kan voorkomen dat wij bepaalde gegevens niet op verzoek verwijderen, bijvoorbeeld omdat op ons een wettelijke plicht rust om de gegevens te bewaren of omdat wij een gerechtvaardigd belang hebben om je gegevens te bewaren.  

Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te verwijderen, gelieve contact met ons op te nemen op het onderstaande vermelde adres of per email: klantenservice@praxis.nl. Om je verzoek tot verwijdering van jouw gegevens in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij je om bij je verzoek je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en eventueel je Praxis klantenkaartnummer op te geven. Omdat wij moeten verzekeren dat het verzoek tot inzage van je gegevens echt van jou afkomstig is, kunnen wij aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wij zullen je verzoek binnen een maand beantwoorden.

 

  • Om je persoonsgegevens bij Praxis over te dragen aan een derde

 

Je kunt Praxis verzoeken om je gegevens over te laten dragen (voor zover dit technisch uit te voeren is) aan een andere partij.  

 

  • Intrekkling toestemming verwerking persoonsgegevens

Als je gegevens worden verwerkt op basis van je toestemming, heb je het recht om die toestemming op elk moment in te trekken. Nadat je je toestemming hebt ingetrokken, zullen wij de gegevensverwerking staken. De intrekking doet overigens niets af aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking van de periode voor het intrekken. Het intrekken van je toestemming kun je doen door contact met ons op te nemen op het onderstaande vermelde adres of per email: klantenservice@praxis.nl

 

  • Om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Praxis

 

Je hebt altijd de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen het gebruik van je persoonsgegevens door contact met ons op te nemen op het onderstaande vermelde adres of per email: klantenservice@praxis.nl.

 

  • Om de verwerking door Praxis van je persoonsgegevens te beperken

 

Mocht je een gegronde reden hebben om de verwerking van je persoonsgegevens door Praxis te beperken, kun je dit verzoeken door contact met ons op te nemen op het onderstaande vermelde adres of per email: klantenservice@praxis.nl.  

Beheer gegevens via Mijn Praxis via Praxis.nl

Je kunt ook kiezen om je gegevens zelf te bekijken, beheren of te corrigeren door in te loggen op je Praxis Plus account of via de Praxis App of via praxis.nl. Om je Praxis Plus account te laten uitschakelen en verwijderen kun je contact opnemen met email: klantenservice@praxis.nl

Cookies uitschakelen

Voor informatie over het weigeren of uitschakelen van cookies, klik hier.

Verstrekking persoonsgegevens door derden en doorgifte persoonsgegevens naar derde landen

In het kader van haar dienstverlening is het mogelijk dat Praxis gebruik maakt van derden om je gegevens te verwerken. Voor zover de derden gegevens verwerken in opdracht van Praxis doen zij dit als verwerker. De verwerking door derden zal geschieden in overeenstemming met het privacybeleid van Praxis en een tussen Praxis en derden gesloten verwerkersovereenkomst. In de verwerkersovereenkomst zijn o.a.  bepalingen opgenomen m.b.t geheimhouding en te nemen organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen.

Je gegevens kunnen in sommige gevallen worden doorgegeven aan ontvangers in landen buiten de EU.

De hoofdregel is dat Praxis je persoonsgegevens alleen mag doorsturen naar derde landen met een passend beschermingsniveau. Een lijst van deze door de Europese Commissie goedgekeurde landen treft u hier aan. 

Mocht je meer willen weten over demogelijke doorgifte van je gegevens naar ontvangers in landen buiten de EU kunt u contact opnemen met de Praxis Functionaris Gegevensbescherming via DPO@praxis.nl.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over ons privacy beleid of over ons gebruik van jouw gegevens neem dan contact met ons op via het onderstaande vermelde adres of stuur een email naar dpo@praxis.nl

Je kan ook een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens NL: +31 (0) 88 - 1805 250  [Belgische Gegevensbescherming Autoriteit  +32 (0)2 274 48 00]. 

 

Hoe neem je contact met ons op?

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, vragen hebt over het verzamelen van persoonsgegevens of het gebruik van cookies op de website praxis.nl, dan kun je contact met ons opnemen:

 

Bedrijfsnaam:

 

Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. 

KvK:        

 

33152545

BTW-nummer: 

 

004371021B01

Per email: 

 

Klik hier voor onze contact pagina 

Per telefoon: 

 

020-3983333

Per brief: 

 

Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. t.a.v. Service Desk

Adres:   

 

Herikerberweg 336

Postcode: 

 

1101 CT Amsterdam Zuidoost

Postadres:

 

Postbus 22189

                

 

1100 CD Amsterdam Zuidoost

 

Wijzigingen

Dit privacybeleid kan door Praxis worden gewijzigd. De wijzigingen worden bekend gemaakt op de Praxis website.

 

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op: 31 maart 2019