Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

  • Inloggen
  • NaN

Over Praxis

Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.

Mensen helpen bij het maken: dat doet Praxis als sinds 1978. In dat jaar opende Praxis zijn eerste winkel en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers, zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten. Miljoenen klanten kunnen bij Praxis-winkels kiezen uit meer dan 60.000 artikelen. Praxis heeft ruim 4.300 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 192 winkels.

Formats van Praxis

Onder Praxis vallen drie verschillende formats:


City Box (Praxis City): De City Box winkels zijn stadswinkels met een toegankelijk basisassortiment voor de kleinere stadswoningen en perfect voor een snelle aankoop. Qua vloeroppervlakte is deze winkel relatief klein (±350 m²), maar klanten vinden er precies wat ze nodig hebben bij hun klus.

Mid Box (Praxis, Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin): De Mid Box winkels hebben een beduidend groter assortiment met enkele specialisaties. Hier vind je alles voor onderhoud, reparaties en ook kleine renovatie- en decoratieprojecten. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m² variërend van 2.000 tot 15.500 m².

Praxis.nl: Makers kunnen Praxis ook online vinden. Hier kunnen ze terecht voor een breed assortiment en aanbiedingen, maar ook voor inspiratie en ondersteuning voor en tijdens de klus. Op Praxis.nl kunnen klanten producten direct online aanschaffen, ze thuis laten bezorgen of ze ophalen in de winkel (bestel & haal op).

Meer over Praxis


Persberichten

Blijf op de hoogte van de laatste persberichten over Praxis.

Bekijk persberichten


Werken bij Praxis

Bekijk actuele vacatures en ontdek Praxis als werkgever.

Ontdek werken bij Praxis


Duurzaamheid

Praxis neemt zijn verantwoordelijkheid in het streven naar duurzaam ondernemen.

Duurzaamheid bij Praxis


Contact

Neem contact op met de afdeling Communicatie voor persvragen.

Contact met Praxis

Over Maxeda DIY Group

Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group. Maxeda DIY Group is de grootste doe-het-zelf retailer in de Benelux met 344 winkels en méér dan 7.000 werknemers. Maxeda heeft drie winkelformules: Praxis in Nederland, Brico in België en Luxemburg en BricoPlanit in België. Het overgrote deel van deze winkels heeft een gemiddelde winkeloppervlakte tussen de 3.000 en 5.000 m² verdeeld over Praxis (192 winkels), Brico (138 winkels) en BricoPlanit (14 winkels). Voor meer informatie, bezoek de website: www.maxedadiygroup.com


Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten