Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Over Praxis

 

 

Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.

Voor de makers

Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group. Maxeda DIY Group is de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux met Praxis, Plan-It by Praxis en Formido in Nederland en Brico en Plan-It in België en Luxemburg. Deze ketens worden vertegenwoordigd door in totaal 370 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Bij Maxeda DIY Group werken meer dan 6.000 medewerkers.

Maxeda DIY Group is een retailer met toonaangevende doe-het-zelf merken, waarvan het sommige merken zelfs in eigen bezit heeft. Deze eigen merken bieden uitstekende waarde voor geld, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt door onafhankelijke testen en ons eigen kwaliteitsteam.


Praxis is één van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 60.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in 190+ winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2.

Onze 190+ winkels bestaan uit:


 

Meer over Praxis

Blog

Laat je inspireren met woontrends, creatieve ideëen en handige weetjes.

Voordemakers

Upload jouw klus, stel een vraag & krijg direct antwoord of volg een maakworkshop.