Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Praxis Cadeaukaart

Verjaardag, geboorte, verhuizing, jubileum, huwelijk, verbouwing of gewoon 'zomaar'. De Praxis cadeaukaart is hét ideale cadeau voor iedereen die graag klust in huis of tuin! Met deze cadeaukaart geef je altijd iets passends.

De Praxis cadeaukaart is te koop en inwisselbaar bij alle Praxis winkels en is oplaadbaar voor elk bedrag: van minimaal 10,- euro tot maximaal 250.- euro!


Het ideale cadeau voor de maker

Bepaal zelf de waarde!
De Praxis cadeaukaart is oplaadbaar voor elk bedrag: van minimaal 10,- euro tot maximaal 250.- euro. 

Inwisselen

Je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, maar je kan het in delen inwisselen. Dat is ook mogelijk bij elke winkel van Praxis. De cadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte. 

Milieuvriendelijk

Voor het milieu is deze kaart ook een cadeautje: hij is namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

Vind jouw dichtsbijzijnde winkel

Saldo opvragen?

Het saldo op je Praxis cadeaukaart is bij de kassa van elke Praxiswinkel opvraagbaar en kun je opvragen met deze saldochecker. Wil je weten hoeveel je nog kunt besteden met jouw Praxis cadeaukaart?

Vul de laatste 19 cijfers in van de achterkant van de cadeaukaart en het saldo verschijnt direct op je scherm. Let op! Je hoeft de EAN code 8711216369646 niet meer in te vullen. Voor een correct resultaat vul je alleen de laatste 19 cijfers in.

 

Saldo checker

Overige Cadeaukaarten |

Ook deze cadeaukaarten kun je inleveren in al onze Praxis winkels! Op zoek naar hulp of inspiratie voor je klus? Lees dan één van onze blogs of bekijk één van onze stappenplannen


VVV cadeaukaart

Klussen met je VVV cadeaukaart? Dat kan! Bij Praxis kan je namelijk je VVV cadeaukaarten inleveren bij één van de Praxis bouwmarkten in Nederland. De kaart vervangt de 'oude' VVV cadeaubonnen.


Klus Cadeau kaart

Klus cadeaus is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden. Lever de klus cadaukaart in bij één van onze Praxis bouwmarkten en maak jouw klus af. Twee linkerhanden? Niet getreurd, wij helpen je verder met advies van onze medewekers of één van onze stappenplannen.


De Huis & Tuin Cadeaukaart

De Huis & Tuin cadeaukaart helpt jou verder met jouw klus. Lever de cadeaukaart in bij één van onze bouwmarkten en knap je huis op met bijvoorbeeld een nieuw likje verf of maak het groter met het leggen van nieuw laminaat.


DE cadeaukaart

DE cadeaukaart is ideaal om cadeau te geven aan iedereen die zijn huis of tuin wil verbeteren of mooier wil maken. Grote klus of kleine klus, het maakt geen verschil: lever de cadeaukaart in bij één van onze bouwmarkten en knap je huis op met een mooie nieuwe vloer, verf je muur in een andere kleur of zet een strakke schutting in je tuin.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten