Cadeaukaart

Cadeaukaart_DION_350x200px.jpg

Praktisch gezien 't beste cadeau!

Verjaardag, geboorte, verhuizing, jubileum, huwelijk, verbouwing of 'zomaar'. Praxis heeft voor jou de verrassing bij uitstek voor elke gelegenheid: de Praxis cadeaukaart. De kaart vervangt de 'oude' Praxis cadeaubonnen en is verkrijgbaar in elke Praxiswinkel.

Bepaal zelf de waarde!
De Praxis cadeaukaart is oplaadbaar voor elk bedrag: van minimaal 10,- euro tot maximaal 250.- euro. Wordt bijvoorbeeld jouw buurman 35 jaar? Dan kun je de kaart opladen tot 35.- euro!

Inwisselen
Je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, maar je kan het in delen inwisselen. En ook dat is mogelijk bij elke winkel van Praxis.

Milieuvriendelijk
Voor het milieu is deze kaart ook een cadeautje: hij is namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

Saldo opvragen
Het saldo op je Praxis cadeaukaart is bij de kassa van elke Praxiswinkel opvraagbaar en kun je opvragen met deze saldochecker. Wil je weten hoeveel je nog kunt besteden met jouw Praxis cadeaukaart?

Vul hieronder de laatste 19 cijfers in van de achterkant van de cadeaukaart en het saldo verschijnt direct op je scherm. Let op! Je hoeft de EAN code 8711216369646 niet meer in te vullen. Voor een correct resultaat vul je alleen de laatste 19 cijfers in.

Algemene voorwaarden
Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de aanschaf en het gebruik van de cadeaukaart uitgegeven door Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (“Praxis”). De cadeaukaart kan in alle Praxis bouwmarkten worden gebruikt.

Algemene voorwaarden Praxis Cadeaukaart

Algemene voorwaarden Praxis Cadeaukaart met 25% korting

 

 

Andere cadeaukaarten bij Praxis inleveren

 

VVVcadeau 350x200px.jpg

VVV Cadeaukaart

Klussen met je VVV cadeaukaart? Dat kan! Bij Praxis kan je namelijk je VVV cadeaukaarten inleveren bij één  van de Praxis bouwmarkten in Nederland. De kaart vervangt de 'oude' VVV cadeaubonnen.

kluscadeau 350x200px.jpg

Kluscadeau

Klus cadeaus is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden. Lever de klus cadaukaart in bij één van onze Praxis bouwmarkten en maak jouw klus af. Twee linkerhanden? Niet getreurd, wij helpen je verder met advies van onze medewekers of één van onze stappenplannen.

Huis&Tuincadeau 350x200px.jpg

Huis & Tuin cadeaukaart

De Huis & Tuin cadeaukaart helpt jou verder met jouw klus. Lever de cadeaukaart in bij één van onze bouwmarkten en knap je huis op met bijvoorbeeld een nieuw likje verf of maak het groter met het leggen van nieuw laminaat. Zoek je inspiratie voor je klus? Lees dan één van onze blogs of bekijk één van onze stappenplannen.