Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Cadeaukaart

Praktisch gezien 't beste cadeau!

Verjaardag, geboorte, verhuizing, jubileum, huwelijk, verbouwing of 'zomaar'. Praxis heeft voor jou de verrassing bij uitstek voor elke gelegenheid: de Praxis cadeaukaart. De kaart vervangt de 'oude' Praxis cadeaubonnen en is verkrijgbaar in elke Praxiswinkel.

Bepaal zelf de waarde!
De Praxis cadeaukaart is oplaadbaar voor elk bedrag: van minimaal 10,- euro tot maximaal 250.- euro. Wordt bijvoorbeeld jouw buurman 35 jaar? Dan kun je de kaart opladen tot 35.- euro!

Inwisselen
Je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, maar je kan het in delen inwisselen. En ook dat is mogelijk bij elke winkel van Praxis.

Milieuvriendelijk
Voor het milieu is deze kaart ook een cadeautje: hij is namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

Saldo opvragen
Het saldo op je Praxis cadeaukaart is bij de kassa van elke Praxiswinkel opvraagbaar en kun je opvragen met deze saldochecker. Wil je weten hoeveel je nog kunt besteden met jouw Praxis cadeaukaart?

Vul hieronder de laatste 19 cijfers in van de achterkant van de cadeaukaart en het saldo verschijnt direct op je scherm. Let op! Je hoeft de EAN code 8711216369646 niet meer in te vullen. Voor een correct resultaat vul je alleen de laatste 19 cijfers in.

Algemene voorwaarden
Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de aanschaf en het gebruik van de cadeaukaart uitgegeven door Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (“Praxis”). De cadeaukaart kan in alle Praxis bouwmarkten worden gebruikt.

- De cadeaukaart kan bij elke kassa in een Praxis bouwmarkt worden opgeladen. Hierbij geldt een minimum van 10,- euro en een maximum van 250,-  euro.
- De cadeaukaart kan niet worden geretourneerd of worden ingewisseld voor geld of een andere soort cadeaukaart/kortingskaart.
- Het saldo op de cadeaukaart hoeft niet één keer te worden besteed.
- Indien het saldo op de cadeaukaart niet voldoende blijkt te zijn voor de aankoop van een artikel, dan mag de klant het resterende bedrag voldoen middels andere betaalmiddelen.
- Het saldo op de cadeaukaart kan bij elke kassa in een Praxis bouwmarkt worden opgevraagd en via de Praxis website.

Algemene voorwaarden Praxis Cadeaukaart met 25% korting

Veelgestelde vragen
Wat is het maximale bedrag wat je op de cadeaukaart kunt zetten?

Je kunt de Praxis cadeaukaart zelf opladen voor een bedrag van minimaal 10.- euro tot maximaal 250.- euro.

Ik heb een cadeaukaart gekregen, hoe kan ik het saldo zien?
Om het saldo op te vragen van jouw cadeaukaart, kijk je bij de saldochecker op deze pagina. Bovendien kun je bij de kassa van elke Praxiswinkel je saldo opvragen.

Waar kan ik mijn Praxis cadeaukaart besteden?
Je kunt jouw cadeaukaart bij alle Praxiswinkels besteden. Jouw dichtstbijzijnde vestiging vind je met onze locatiezoeker. Vul je plaatsnaam of postcode in en jouw dichtstbijzijnde vestiging verschijnt op het scherm.

Moet ik het saldo in één keer besteden?
Nee dat hoeft niet. Je kunt de cadeaukaart zo vaak gebruiken als je wilt, tot het saldo volledig besteed is.

Hoe lang is de Praxis cadeaukaart geldig?
De cadeaukaart is 2 jaar geldig. De uitgiftedatum kun je zien in de saldochecker.

Kan ik de Praxis cadeaukaart opnieuw opladen?
De cadeaukaart kun je niet opnieuw opladen. Je kunt een nieuwe cadeaukaart kopen. 

Ontvang ik Air Miles bij aanschaf van een Praxis cadeaukaart?
Net als bij de andere diensten ontvang je geen Air Miles bij aankoop van de cadeaukaart.

Kan ik mijn oude Praxis cadeaubonnen nog gebruiken?
Ja dat kan! De oude Praxis cadeaubonnen worden niet meer verkocht, maar reeds verkochte cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig na uitgiftedatum.