Gereedschap verhuur

 

Heb je gereedschap nodig voor een eenmalige klus? Wij helpen je graag op weg!

Gereedschap nodig? Huur je gereedschap via Praxis

Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Als het gaat om eenmalige klussen kun je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Praxis! Je kunt bijvoorbeeld een aanhanger huren, een trilplaat huren, maar ook een tapijtreiniger huren. Door te huren beschik je over de meest professioneel gereedschap en bovendien is het huren van gereedschap een betaalbare optie. Ook heb je met gemak toegang tot gereedschap zonder dat je ze hoeft te bezitten. Zo kun je ook een kettingzaag of een grondboor huren.

Kijk voor jouw dichtstbijzijnde Praxiswinkel

Gereedschap huren via Praxis

Wij bieden de mogelijkheid om in de winkel en online snel en eenvoudig gereedschap te huren.

Gereedschap huren in de winkel

Alle Praxiswinkels hebben een Boels verhuurservice. Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel, maak een afspraak en betaal een borgsom. De medewerkers kijken direct of het product op voorraad is. Je kunt de producten huren voor een halve dag, hele dag, het weekend of een hele week.

 • Alle winkels hebben een verhuurpunt
 • Duidelijke uitleg van onze medewerkers
 • Breed assortiment
 •  
  Bekijk de gereedschappen die je kunt huren (let op: niet alle gereedschappen zijn in iedere winkel te huur) of bezoek de Boels DIY website voor meer informatie.

  Gereedschap huren online

  Bij Peerby kun je online gereedschap huren. Selecteer een product en geef aan waar en wanneer het bij je bezorgd kan worden. Peerby Go matcht je bestelling met het aanbod in jouw buurt. Betaal gemakkelijk en snel en het product wordt bij jou thuisbezorgd.

 • Gratis bezorg- en ophaalservice
 • Gemakkelijk en snel
 • Goed voor het milieu
 • Huren via Peerby Go

  Algemene voorwaarden Boels gereedschap verhuur

  Voorwaarden

  Om een optimale service en garantie te kunnen geven, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld. Voor het huren van gereedschap bij Praxis moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Tevens kun je rekening houden met een borgsom bij het afhalen van je product. Deze kan contant of met pin betaald worden aan de kassa. Aan het einde van de huurperiode wordt de borgsom in mindering gebracht op de totale rekening.

  Schadeafkoopregeling

  Al het gereedschap is van solide kwaliteit, maar kan er kan bij het gebruik schade ontstaan. De schade kan vervelende financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kun je de meest voorkomende risico’s afkopen.