Gereedschap huren

Helaas is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om gereedschap bij ons te huren en op te halen in de winkel. Wel kun je rechtstreeks via het online reservatiesysteem van Boels je gewenste gereedschap reserveren. Deze kan je dan ophalen bij een Boels filiaal in de buurt.

Reserveer gereedschap bij Boels

Meest gehuurde gereedschappen

In elke Praxis winkel vind je een Boels verhuurservice. Bekijk nu de welke gereedschappen op voorraad zijn bij jouw dichtstbijzijnde Praxis winkel en reserveer direct!

1.

1.


Behangafstoomapparaat

2.

2.


Tapijtreiniger

3.

3.


Aanhangwagen

4.

4.


Laminaatsnijder

5.

5.


Trilplaat

Voor deze klussen huur je gereedschap:


Installeren


Hout bewerken


Boren en breken


Aanhangers, ladders en steigers


Verven en behangen


Reinigen


Steen- en betonwerken


Tuinieren

Algemene voorwaarden Boels gereedschap verhuur

Voorwaarden

Om een optimale service en garantie te kunnen geven, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld. Voor het huren van gereedschap bij Praxis moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Tevens kun je rekening houden met een borgsom bij het afhalen van je product. Deze kan contant of met pin betaald worden aan de kassa. Aan het einde van de huurperiode wordt de borgsom in mindering gebracht op de totale rekening.

Schadeafkoopregeling

Al het gereedschap is van solide kwaliteit, maar kan er kan bij het gebruik schade ontstaan. De schade kan vervelende financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kun je de meest voorkomende risico’s afkopen.

Lees hier de algemene voorwaarden van Boels