Gereedschap verhuur

Gereedschap nodig? Huur je gereedschap via Praxis

Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Het is niet nodig om dit zelf aan te schaffen.
Als het gaat om eenmalige klussen kun je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Praxis!

Door te huren beschik je over de meest professionele spullen en bovendien is het huren van gereedschap een betaalbare optie.

Kijk voor jouw dichstbijzijnde Praxiswinkel

Gereedschap huren

Gereedschap huren bij Boels via Praxis

Wil je geen gereedschap kopen, maar huren? Wij bieden de mogelijkheid om zowel via Praxis als via Boels, snel en eenvoudig gereedschap te huren.

Gereedschap huren bij Boels via Praxis

Alle Praxiswinkels hebben een verhuurservice. Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel en spreek af wanneer je het product kunt komen ophalen. De medewerkers kijken direct of het product op voorraad is.

Je kunt de producten huren voor een halve dag, hele dag, het weekend of een week.
Ga naar de winkel, betaal een borgsom en krijg een duidelijke uitleg van een medewerker over het product.

Algemene voorwaarden gereedschap verhuur

Voorwaarden

Om een optimale service en garantie te kunnen geven, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld. Voor het huren van gereedschap bij Praxis moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Tevens kun je rekening houden met een borgsom bij het afhalen van je product. Deze kan contant of met pin betaald worden aan de kassa. Aan het einde van de huurperiode wordt de borgsom in mindering gebracht op de totale rekening.

Schadeafkoopregeling

Al het gereedschap is van solide kwaliteit, maar kan er kan bij het gebruik schade ontstaan. De schade kan vervelende financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kun je de meest voorkomende risico’s afkopen.

Huren via Peerby Go