Gereedschap verhuur

Huur je gereedschap via Praxis

Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Het is niet nodig om dit zelf aan te schaffen. Als het gaat om eenmalige klussen kun je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Praxis!

Door te huren beschik je over de meest professionele spullen en bovendien is het huren van gereedschap een betaalbare optie. 

Stappenplan
1. Klik hier om naar de website van Boels te gaan en het complete overzicht verhuurproducten te bekijken. 
2. Wil je een product huren? Alle Praxiswinkels hebben een verhuurservice. Klik hier voor de dichtstbijzijnde Praxiswinkel. 
3. Neem contact op met de winkel en spreek af wanneer je het product komt ophalen. De medewerkers kunnen direct kijken of het product op voorraad is. Je kunt de producten huren voor een halve dag, hele dag, weekend of week. 
4. Ga naar de winkel, betaal een borgsom en krijg uitleg van een medewerker over het product.
5. Je kunt nu aan de slag met je gehuurde product! Succes!

De prijzen staan per product in het verhuurproducten overzicht. 

Voorwaarden
Om een optimale service en garantie te kunnen geven, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld.
Voor het huren van gereedschap bij Praxis moet je een geldig legitimatiebewijs laten zien. Tevens kun je rekening houden met een borgsom bij het afhalen van je product. Deze kan contant of met pin betaald worden aan de kassa. Aan het einde van de huurperiode wordt de borgsom in mindering gebracht op de totale rekening. 
 
Schadeafkoopregeling
Al het gereedschap is van solide kwaliteit, maar bij het gebruik kan er schade ontstaan. De schade kan vervelende financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kun je de meest voorkomende risico’s afkopen. 
 
Verhuurproducten
Hieronder vind je een aantal verhuurproducten van Praxis.

Tapijtreiniger
De tapijtreiniger voor het grondig reinigen van tapijt en bekleding. Voor het reinigen van meubels en bekleding gebruik je de tapijtreiniger in combinatie met een speciaal meubel mondstuk.

Boen- schuurmachine vloeren
De boen- / schuurmachine reinigt moeiteloos vinyl- beton- en tegelvloeren. Ook geschikt voor het verwerken van was en olie en het opboenen van waslagen. Zonder watertank is deze machine te gebruiken als schuurmachine voor planken- en parketvloeren.

Breekhamer
Deze breekhamer 6 kg met SDS-max aansluiting is geschikt voor het uitkappen van sleuven of het afbikken van stucwerk en tegels. De machine is voorzien van een instelbare en draaibare handgreep. Diverse beitels zijn als separaat verhuurartikel verkrijgbaar.

Steekwagen
Voor transport van dozen, kisten en andere voorwerpen tot een gewicht van maximaal 200 kg. De steekwagen met zes massieve wielen is dé oplossing voor vervoer over rechte trappen, drempels en stoepranden.

Parketschuurmachine
De parketschuurmachine is geschikt voor het renoveren van oude planken, parket en houten vloeren. Ook oneffenheden en oude verflagen kunnen met deze machine verwijderd worden. Stofzakken zijn verkrijgbaar in jouw bouwmarkt.

Laminaatsnijder
Met de laminaatsnijder kun je stofvrij, snel en efficiënt laminaat en MDF op de gewenste lengte snijden.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met jouw Praxis winkel.  

Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V
 
Vestigings- & bezoekadres:
(geen mogelijkheid tot bezichtigen artikelen)
De Entree 500
1101 EE Amsterdam ZO
Postbus 22189
1100 CD Amsterdam ZO
 
Bereikbaarheid: 
Vanaf maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag van 9:00 tot 17.00 uur
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur
 
Klik hier voor het PDF bestand met meer informatie over het gereedschap verhuur.