Gereedschap huren bij Praxis

Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Als het gaat om eenmalige klussen kun je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Praxis!

Met Praxis Plus maken wij het nog gemakkelijker, je betaalt namelijk geen borg bij het huren van gereedschap! Registreer je voor Praxis Plus om zo van alle voordelen te kunnen genieten.

Registreren

Huren in de winkel

Huren in de winkel

Alle Praxis winkels hebben een Boels verhuurservice. Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel, maak een afspraak en betaal een borgsom. De medewerkers kijken direct of het product op voorraad is. Je kunt de producten huren voor een halve dag, hele dag, het weekend of een hele week. 

  • Alle winkels hebben een verhuurpunt
  • Duidelijke uitleg van onze medewerkers
  • Breed assortiment

Bekijk de gereedschappen die je kunt huren (let op: niet alle gereedschappen zijn in iedere winkel te huur) of bezoek de Boels DIY website voor meer informatie.

vind jouw dichtsbijzijnde winkel

Huren met Praxis Plus

Voor Praxis Plus leden maken wij het huren van gereedschap nog gemakkelijker, je betaalt namelijk geen borg bij het huren van gereedschap!

Wat moet ik hiervoor doen?

1. Download de Praxis app
2. Meld je aan voor Praxis Plus
3. Laat je digitale klantenpas in de Praxis app scannen bij de verhuurbalie, er zal vervolgens geen borg in rekening worden gebracht

 

meer info over Praxis Plus

Meest gehuurde gereedschappen

In elke Praxis winkel vind je een Boels verhuurservice en onderstaande top 10 gereedschappen kun je in elke winkel huren, ideaal!


Behangafstoomapparaat


Boorhamer


Tapijtreiniger


Laminaatsnijder


Tegel- / klinkerknipper


Tegel- / plavuizensnijder


Stof- / waterzuiger


Aanhangwagen


Trilplaat


Hogedrukreiniger

Algemene voorwaarden Boels gereedschap verhuur

Voorwaarden

Om een optimale service en garantie te kunnen geven, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld. Voor het huren van gereedschap bij Praxis moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. Tevens kun je rekening houden met een borgsom bij het afhalen van je product. Deze kan contant of met pin betaald worden aan de kassa. Aan het einde van de huurperiode wordt de borgsom in mindering gebracht op de totale rekening.

Schadeafkoopregeling

Al het gereedschap is van solide kwaliteit, maar kan er kan bij het gebruik schade ontstaan. De schade kan vervelende financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kun je de meest voorkomende risico’s afkopen.

Lees hier de algemene voorwaarden van Boels