Filteren

97 producten

Kelfort zinkspray mat 400 ml
Kelfort zinkspray mat 400 ml
Alleen online
10.59
Grondverf
Motip  zinkspray azs-400 400 ml
Motip zinkspray azs-400 400 ml
Alleen online
11.73
Grondverf
Motip  zinkspray zs-400 400 ml
Motip zinkspray zs-400 400 ml
Alleen online
11.73
Grondverf
Motip spuitplamuur 400 ml
Motip spuitplamuur 400 ml
Alleen online
10.96
Grondverf

Strak in de lak met de grondverf van Praxis

Wil je jouw interieur van een nieuwe lik verf of lak voorzien? Vergeet dan niet eerst een laag grondverf aan te brengen. Grondverf en primers vormen een beschermende laag tussen het materiaal en de uiteindelijke aflaklaag. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen oppervlakte. Zo komen vers bepleisterde muren, houten meubels en kozijnen nog beter uit de verf met een goede basislaag. Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grondverf aan te brengen.

Voor welke kleur grondverf ga jij?

Wanneer je grondverf gebruikt, is het materiaal beter beschermd tegen vuil en komt de afwerkkleur meer tot zijn recht. Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Zo verkopen wij o.a. onze eigen huismerk maar ook bekende merken als Histor, Flexa, Alabastine en Sikkens. Naast klassieke kleuren als wit, grijs en zwart kun je ook kiezen voor gekleurde grondverf. Ga jij voor donkergroen, rood of blauw? Bekijk onze grondverf online en vind jouw favoriet. De blikken zijn beschikbaar in diverse afmetingen, van kleine halve liters tot 2,5 liter potten voor grote oppervlakten. Voor de kleine verfklussen is er de grondverf in spuitbus. Even schudden en met een druk op de knop voorzie je hout, metaal, aluminium, glas en zelfs steen van een dekkende kleur.

Maak je klus compleet!

Is jouw muur onlangs bepleisterd? Ook dan komt een grondverf goed van pas! Pleisterwerk is zeer poreus en heeft een hoog ‘inzuig-gehalte’. Met als resultaat dat je meer muurverf verbruikt dan nodig is. Breng daarom voor het schilderen eerst een primer aan. Deze neemt de ergste dorst van de muur weg, waardoor de muurverf egaler aan kunt brengen. Sta je op het punt grondverf en primer te kopen? Maak dan meteen je klus compleet met een mooie aflak verf. In onze webshop en winkels kun je diverse kleuren muurverf en aflakverf vinden. Meer informatie over verven vind je op onze informatiepagina.