Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Bouwstoffen
 4. Terug naar Vulmiddelen

Vulmiddelen

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Muurvullers (34)

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Binnen/buitengebruik
  i

  Materiaal van doeloppervlak

  Kant & klaar
  i

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Overschilderbaar

  Substantie

  Flexibel

115 producten
Sorteren op:
i

Alabastine sneldrogende muurvuller 330g

Alabastine sneldrogende muurvuller 330g

Thuisbezorgd / Ophalen

7,

49

per l 36,36


 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5

Professionele vulmiddelen kopen via Praxis

Heb je gaten, barsten of scheuren in de muren, is er een houten kast beschadigd, zitten er lelijke krassen in je laminaatvloer, of heb je bij de verbouwing van je woning te maken met lelijke kieren of naden? Dan vind je bij Praxis alle vulmiddelen en bijbehorende gereedschappen die je nodig hebt om dit netje te herstellen. Voor iedere type ondergrond hebben we de juiste soort vullers in huis van bekende merken zoals Perfax, Weber, Alabastine en Rambo. Deze merken staan garant voor vulstoffen van uitstekende kwaliteit waarmee je optimale resultaten in je klus kunt behalen.

Kies voor iedere toepassing het juiste type vulmiddel

Om te beslissen welk soort vulmiddel je het beste kan kopen moet je eerst bepalen met wat voor ondergrond je te maken hebt en hoe groot de gaten of kieren zijn die je op wilt vullen. Zo verkopen we diverse typen muurvullers en egaliseerstoffen - voor kleine of grote gaten - voor het effenen van wanden, verkopen we speciale gipsplaatvullers voor het gladmaken van naden tussen gipsplaatwanden en –plafonds en kan je bij ons verschillende soorten kneedbaar hout, houtvullers en houtrotvullers kopen die je kunt gebruiken voor het egaal bijwerken van houten meubelen en aangetaste kozijnen en deurposten. In onze winkel kan je ook terecht voor hoogwaardige isolatie schuimvullers en purschuimvullers voor het afdichten van openingen tussen bouwkundige aansluitingen. En met de diverse handige gereedschappen die je in onze winkel kunt kopen, zoals kitpistolen, spatels en speciale doseerpistolen voor purschuim, kan je de vulmiddelen netjes en makkelijk opbrengen en kan je jouw klus in korte tijd klaren.

Tip: bekijk ook onze stappenplannen voor het repareren van scheuren in de muur en hoe je gaten in de muur moet vullen.

Eenvoudig & voordelig Praxis vulmiddelen online bestellen

Met een paar klikken heb je via onze webwinkel alles wat je nodig hebt aan vulmiddelen snel en voordelig besteld, eventueel samen met alle andere bouwstoffen die je nodig hebt voor je klus zoals plamuur, reparatiemiddelen, stucen en mortel. Je kunt de vulmiddelen en gereedschappen dan klaar laten zetten bij het Praxisfiliaal van je keuze, maar je kunt ze ook op het adres van je klus laten bezorgen, net zo makkelijk! En weet je nog niet precies welk soort vuller je het beste kunt gebruiken of wil je graag weten hoe je deze middelen het beste kunt aanbrengen, dan kan je altijd terecht bij onze gespecialiseerde medewerkers in onze Praxisfilialen, of je stelt je vraag aan de specialisten op ons koopadvies-forum.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten