Laminaat repareren

Kleine beschadigingen zoals krassen of deukjes in je laminaat repareer je makkelijk met laminaatvuller. In onze video leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet. 

Bekijk alle laminaatvullerKleine beschadigingen in laminaat repareren

Beschadigingen in laminaat ontstaan onder andere door meubels, het dragen van hakken, de nagels van huisdieren of slecht onderhoud. Gelukkig kan je kleine beschadigingen makkelijk zelf repareren.

Kras in laminaat repareren

Kleine krasjes in je laminaat, vul je op met laminaatvuller. Zorg altijd dat de ondergrond vetvrij en droog is. Schuur de beschadiging licht op voordat je laminaatvuller aanbrengt. Kies de juiste kleur of maak de juiste kleur door twee vullers te mengen.

Deuk in laminaat repareren

Een deuk in je laminaat repareer je hetzelfde als een kras. Het is belangrijk deze deuken wel echt te repareren. Hier kan namelijk vuil ophopen en vocht in je vloer trekken. Deuken in laminaat vul je op met laminaatvuller . Maak de vloer vetvrij en zorg dat het goed droog is, zodat de vulling goed kan hechten aan het laminaat.Grote beschadigingen in je laminaat repareren

Is de beschadiging zo groot dat je het niet zelf kunt repareren? Dan zit er niets anders op dan je vloer te vervangen. Alleen die ene beschadigde plank vervangen raden wij namelijk niet aan. Het is een lastig klusje en het resultaat is vaak rommelig.

Gelukkig is zelf laminaat leggen met ons stappenplan niet moeilijk.

Bekijk alle laminaat