Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Gewicht
 • Inhoud
 • Kortingsacties
 • Type
17 producten

  Aquaplan Roofprimer Spray 500 ml
  Aquaplan Roofprimer Spray 500 ml
  49% korting
  Stucen
  Knauf stucpasta 5kg
  Knauf stucpasta 5kg
  20% korting
  Stucen

  Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

  Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
  Knauf renoband 1 liter
  Knauf renoband 1 liter
  20% korting
  Stucen
  Knauf gipspleister Roodband 20kg
  Knauf gipspleister Roodband 20kg
  Stucen
  Knauf gipsmortel Fix & Finish 25kg
  Knauf gipsmortel Fix & Finish 25kg
  Stucen
  Knauf Spuitgips MP 75 25kg
  Knauf Spuitgips MP 75 25kg
  Stucen

   Alles om zelf te stucen

   Ben je van plan om zelf de wanden te stucen? Wordt het de eerste keer dat je met de stucspatel aan de slag gaat? Of heb je al menig muurtje zo glad als een spiegel gestreken? Of je nu voor het eerst gaat stucen, een zeer ervaren stucer bent, of zelfs een professioneel stuct, bij Praxis vind je de stuc-spullen waar jij mee uit de voeten kunt. Om het gemakkelijk te maken kun je alle producten om te stucen ook gewoon online bekijken. Want op onze website staat alles overzichtelijk bij elkaar. Dat maakt het gemakkelijk voor je om te kijken en te vergelijken en zo de beste spullen om te stucen voor jouw klus te vinden.

   Online jouw spullen om te stucen kopen, bij Praxis

   Heb je gevonden wat je nodig hebt om te stucen? Dan kun je bij Praxis gelijk alles online kopen. Zo profiteer je gelijk van de kortingen en acties die we hebben. Je kunt alles wat je online koopt in de winkel ophalen, maar wij kunnen ook alle spullen om te stucen netjes bij je thuis bezorgen. Als je een flink stuk moet stucen, heb je behoorlijk wat stucpasta of pleister nodig. Stucpasta komt in flinke emmers en gipspleister zit in zware zakken. Vind je die te zwaar om naar huis te sjouwen, dan kunnen wij alles wat je nodig hebt ook bij jou thuis bezorgen, wanneer je het in de winkel koopt.

   Alles om te stucen even bekijken

   Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt om te stucen? Stuc je juist professioneel en wil je ons materiaal eerst een keertje zien en beoordelen? Kom dan gewoon een keer langs in de winkel. Wij beantwoorden je vragen, geven je tips en laten je de beste producten graag zien. Opvoordemakers.nl wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet stucen.