1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Bouwstoffen
 4. Terug naar Stucen

Stucen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

17 producten
Sorteren op:

Knauf stucpasta 20kg

Knauf stucpasta 20kg

Stucen

46,

99
Knauf Spuitgips MP 75 25kg

Knauf Spuitgips MP 75 25kg

Stucen

Vaste lage prijs

8,

99

per kg 0,36

Aquaplan Roofprimer Spray 500 ml

49%

korting

Aquaplan Roofprimer Spray 500 ml

Stucen

9,

99

5,

-

Alles om zelf te stucen

Ben je van plan om zelf de wanden te stucen? Wordt het de eerste keer dat je met de stucspatel aan de slag gaat? Of heb je al menig muurtje zo glad als een spiegel gestreken? Of je nu voor het eerst gaat stucen, een zeer ervaren stucer bent, of zelfs een professioneel stuct, bij Praxis vind je de stuc-spullen waar jij mee uit de voeten kunt. Om het gemakkelijk te maken kun je alle producten om te stucen ook gewoon online bekijken. Want op onze website staat alles overzichtelijk bij elkaar. Dat maakt het gemakkelijk voor je om te kijken en te vergelijken en zo de beste spullen om te stucen voor jouw klus te vinden.

Online jouw spullen om te stucen kopen, bij Praxis

Heb je gevonden wat je nodig hebt om te stucen? Dan kun je bij Praxis gelijk alles online kopen. Zo profiteer je gelijk van de kortingen en acties die we hebben. Je kunt alles wat je online koopt in de winkel ophalen, maar wij kunnen ook alle spullen om te stucen netjes bij je thuis bezorgen. Als je een flink stuk moet stucen, heb je behoorlijk wat stucpasta of pleister nodig. Stucpasta komt in flinke emmers en gipspleister zit in zware zakken. Vind je die te zwaar om naar huis te sjouwen, dan kunnen wij alles wat je nodig hebt ook bij jou thuis bezorgen, wanneer je het in de winkel koopt.

Alles om te stucen even bekijken

Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt om te stucen? Stuc je juist professioneel en wil je ons materiaal eerst een keertje zien en beoordelen? Kom dan gewoon een keer langs in de winkel. Wij beantwoorden je vragen, geven je tips en laten je de beste producten graag zien. Opvoordemakers.nl wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet stucen.