Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Binnen/buitengebruik
 • Substantie
 • Materiaal van doeloppervlak
 • Breedte (cm)
 • Diepte (cm)
 • Hoogte (cm)
24 producten

Weber Beamix NoMix beton 20kg
Weber Beamix NoMix beton 20kg
Mortel
Sencys betonmortel 25kg
Sencys betonmortel 25kg
Mortel
Sencys snelbeton 25 kg
Sencys snelbeton 25 kg
Mortel
Sencys betonmortel 25kg
Sencys betonmortel 25kg
Mortel
Weber Steenvoegen reparatieset
Weber Steenvoegen reparatieset
Mortel
Sencys metselspecie 25kg
Sencys metselspecie 25kg
Mortel
Sencys egalisatie 25kg
Sencys egalisatie 25kg
Mortel

  Mortel kopen bij Praxis

  Mortel is een bouwstof die bestaat in verschillende varianten. Bij veel klussen in en om het huis kan een vorm van mortel van pas komen. Wil je bijvoorbeeld een fundering storten, dan kun je gebruik maken van betonmortel. Voor het egaliseren van cellenbeton, metselwerk of uitgebroken tegels kun je kiezen voor stucmortel. Deze is geschikt voor buiten en binnen; bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. Wil je buitenshuis muren verfraaien, dan kun je bij Praxis terecht voor speciale deco tuinmortel. Vind je het moeilijk om te kiezen voor de juiste soort, of heb je op allerlei plekken mortel nodig, dan is het goed om te weten dat Praxis ook alles-in-1-mortel in het assortiment heeft. Voor al je stucwerk, reparatiewerk of andere klussen waarbij je beton of cement nodig hebt, vind je hier het juiste product. Op de website heb je zelfs nog meer keuze. Hier vind je ook injectiemortel, gietmortel, hechtmortel en drainagemortel. Je kunt het jezelf gemakkelijk maken door deze thuis te laten bezorgen. Bestel je voor 15:00, dan heb je de artikelen vaak de volgende dag al in huis.

  Aan het werk met mortel - wat heb je hierbij nodig?

  Ga je aan de slag met het storten van een fundering, het metselen van een muur of het afwerken van de bestrating in de tuin? In al deze gevallen heb je een vorm van mortel nodig. Deze moet eerst voorbereid worden voordat je ermee kunt werken. Doe de juiste hoeveelheid in een stevige metselkuip en voeg water toe in de juiste verhouding, om een mooi egaal mengsel te krijgen, dat je gemakkelijk kunt aanbrengen. Voor stucwerk kun je het beste een spackmes gebruiken, voor een strak resultaat. Ga je metselen, dan maak je het jezelf gemakkelijker als je hierbij een metselkoord gebruikt. Het kan regelmatig voorkomen dat je tijdens het werken te maken krijgt met restjes cement of beton op plekken waar ze niet horen. Om deze eenvoudig te verwijderen kun je gebruik maken van een cementsluier verwijderaar of een beton- en cementresten verwijderaar.

  Aan de slag: enkele tips

  Neem ruim de tijd om al je bouwstoffen en hulpmiddelen klaar te leggen en voor te bereiden. Ga je buiten metselen op een warme, droge dag? Let er dan op dat je de stenen af en toe een beetje vochtig maakt. Dan krijg je een mooier en steviger resultaat.