Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Binnen/buitengebruik
 • Kleur
 • Materiaal van doeloppervlak
 • Overschilderbaar
 • Overschilderbaar na
 • Substantie
 • Toepassing
 • Verwerkingsmethode
 • Waterbestendigheid
  Waterbestendigheid wil zeggen dat een product bestand is tegen de inwerking van water, tegen de gevolgen van water of enigermate bestand is tegen water. Wij maken onderscheid tussen waterbestendig, spatwaterbestendig of niet waterbestendig.

  Waterbestendig
  Er is een verschil tussen waterbestendig of waterdicht. Het verschil tussen waterbestendig en waterdicht zit in het materiaal. Een waterbestendig product is gemaakt van materiaal dat zo nauw geweven is dat het water er moeilijk doorheen komt. Een waterdicht product daarentegen is gemaakt van materiaal dat een volledige barrière tegen water biedt.

  Spatwaterbestendig
  Een spatwaterbestendig product kan tegen waterspetters, zoals regen, maar is niet waterbestendig of waterdicht. Er zou dus water binnenin het product kunnen doordringen wanneer het in de regen staat.

  Niet waterbestendig
  Bij een niet waterbestendig product dringt regenwater eenvoudig door naar binnen. Het is dan ook aan te raden het product onder een afdak te zetten of binnenshuis te gebruiken.
4 producten

Alabastine gipsplaatvuller kant-en-klaar 1L
Alabastine gipsplaatvuller kant-en-klaar 1L
Gipsplaatvullers
Alabastine gipsplaatvuller 2kg
Alabastine gipsplaatvuller 2kg
Gipsplaatvullers
Alabastine gipsplaat vuller wit 310ml
Alabastine gipsplaat vuller wit 310ml
Gipsplaatvullers
Alabastine gipsplaat vuller 750gr
Alabastine gipsplaat vuller 750gr
Gipsplaatvullers

  Bij Praxis goedkoop gipsplaatvullers kopen

  Bij Praxis kan je alle bouwstoffen en vulmiddelen kopen om een woning of ander klusproject te voorzien van super gladde en net afgewerkte muren. Ga je dus als professional of handige doe-het-zelver aan de slag om met gipsplaat een wandje af te werken of een plafond te maken, dan kan je gaten, naden en kieren tussen de gipsplaten netjes afwerken met de voordelige gipsplaatvullers uit ons assortiment. Van handige kant-en-klare gipsplaatvuller die je direct met een kitspuit of plamuurmes kan opbrengen tot voordelige poedervullers die je met water aanmaakt en die het gebruik van nadenband overbodig maakt. Zo creëer je op snelle wijze een strakke ondergrond die helemaal klaar is om verder te verven of te behangen.

  Gipsplaatvuller voor superstrakke muren

  Door het gebruik van gipsplaten boek je snelle resultaten in je klusproject. Daarnaast vormen ze de ideale basis om egale oppervlakken te maken, mits je natuurlijk alle kieren en schroefgaten netjes gaat afwerken. Ga je de wand stuken, dan hoef je de naden en gaatjes niet op te vullen, maar wordt het echt een verf- of behangklus, dan neem je de gipsplaatvuller ter hand. De kleine gaatjes werk je het beste af met een plamuurmes, en naden tussen verschillende platen kan je ideaal dichten met een kit-vuller. Even drogen, opschuren, en eventueel nog een keertje herhalen. Maar dan heb je ook een resultaat waar je helemaal tevreden over zult zijn. Heb je niet veel nodig en werk je graag snel, gebruik dan de kant-en-klare vuller.

  Online bij Praxis gipsplaten en gipsplaatvuller bestellen

  Bij Praxis kan je ook alles bestellen om je muren verder af te werken. Zo verkopen we speciaal voorstrijkmiddel om de zuigende werking van het gips tegen te gaan, hebben we speciaal nadenband dat je eventueel nog aan kunt brengen om de laatste kieren te dichten en heb je de keuze uit een eindeloos palet aan verfkleuren om de muur helemaal in je eigen stijl te krijgen. Natuurlijk ben je bij ons ook aan juiste adres voor alle nodige gipsplaten en plaatschroeven. Door online deze artikelen te bestellen kan je niet alleen profiteren van onze prijsvoordelen, je kunt de bestelde artikelen ook laten klaarleggen in jouw favoriete Praxis-winkel of thuis laten bezorgen. Kan je nog wat tips gebruiken over hoe je het beste gipsplaten kunt verwerken. Kijk dan nog even naar de adviezen van onze deskundigen op Voordemakers.nl.