1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Verwarming
 4. Terug naar Brandstoffen & haardhout

Brandstoffen & haardhout

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Materiaal

  ROHS keurmerk

  Substantie

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Type materiaal

  Kleur

  UV-bestendigheid
  i

19 producten
Sorteren op:

Qlima kachelbrandstof Kristal 20L

Qlima kachelbrandstof Kristal 20L

Brandstoffen & haardhout

Vaste lage prijs

79,

99

per l 4,-

Golden Flame haardhout ovengedroogd 1m3

Tijdelijk uitverkocht

Golden Flame haardhout ovengedroogd 1m3

Brandstoffen & haardhout

Pure Pellets pelletkorrels Din+ 15kg

Alleen in winkel

Pure Pellets pelletkorrels Din+ 15kg

Brandstoffen & haardhout

Vaste lage prijs

11,

99

per kg 0,80


Altijd een sfeervol vuurtje met openhaardhout van Praxis

Niets is gezelliger dan een knapperend haardvuurtje op de achtergrond. Een mooie open haard of vuurkorf in en rondom het huis werkt niet alleen sfeerverhogend, maar ook rustgevend. Voor dit gezellige vuurtje heb je natuurlijk haardhout nodig. Bij Praxis kun je haardhout en andere kachelbrandstoffen kopen voor elk type kachel en haard. Van haardhout voor de houtkachel tot brandgel en bio-ethanol voor de sfeerhaard. Met ons uitgebreide assortiment blijft je liefde voor vuurtjes nog lang branden.

Ruim aanbod aan haardhout en andere kachelbrandstoffen

Wil je haardhout of andere kachelbrandstof kopen? Bij ons vind je de juiste brandstof waarmee je jouw kachel kunt opstoken. Ons openhaardhout is verpakt in handige zakken en kan zowel in binnen als buitenhaarden gebruikt worden. Zorg ervoor dat je het openhaardhout droog en overdekt bewaart. Bewaar het in de haardhoutbak naast je kachel of in een haardhoutopslag buiten. Zelf een houtopslag maken? Kijk naar ons klusadvies voor een handig stappenplan! Ook wanneer je op zoek bent naar aanmaakblokjes, pelletkorrels of petroleum ben je bij Praxis aan het juiste adres. Wil je dat de kachel ook gedurende de nacht warmte verspreid? Door aan het einde van de avond houtbriketten op het vuur te leggen, behoud je kachel zijn temperatuur op een veilige manier. Op zoek naar brandstoffen voor je barbecue? Kies dan voor houtskool en briketten

Duurzaam haardhout voor een beter milieu

Ons openhaardhout is van hoogwaardige kwaliteit en FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het haardhout op een duurzame en eerlijke manier is gewonnen uit daarvoor bestemde bossen. Verantwoord bosbeheer is belangrijk, kies daarom voor FSC gekwalificeerd haardhout.