Verhuistips Voor de Makers

Als je gaat verhuizen moet er veel geregeld worden. Wij helpen je op weg met slimme tips, een handige checklist, klussen die je in je huis het beste als eerste kunt aanpakken en natuurlijk wat je allemaal nodig hebt.

Checklist Verhuizen

Checklist Verhuizen

De ultieme checklist voor als je gaat verhuizen, vink af en voeg zelf nog to-do's toe aan de lijst. Print 'm uit en ga aan de slag. Zo vergeet je in iedere geval de belangrijkste zaken niet tijdens je verhuizing. Heb je de Praxis app? Daar vind je ook de checklist, hoef je niets met papier te doen maar heb je m altijd bij de hand! 

Download de checklist

Handige services voor als je gaat verhuizen

Ga je verhuizen en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Praxis kan je terecht voor verschillende handige services die jou het verhuizen een stuk makkelijker maken! Hieronder vind je een selectie van handige services die wij aanbieden. Meer services bekijken?

Bekijk hier alle services


Montageservice

Laat een erkend vakman jouw tuinscherm, kraan, binnendeur óf laminaat plaatsen wanneer het jou uitkomt, zonder prijsverrassingen achteraf. De Praxis montageservice neemt je het werk uit handen op het moment dat het jou uitkomt.

Vind hier jouw klus


Gereedschap huren

Goed gereedschap is het halve werk! Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Als het gaat om eenmalige klussen kun je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Praxis!

Gereedschap huren


Aanhanger huren

Heb je voor je aankopen bij Praxis of voor een verhuizing maximaal 2 uur een aanhanger nodig? Dan kun je deze gratis huren als je lid bent van Praxis Plus. Heb je de aanhanger langer nodig dan 2 uur, dat kan ook!

Aanhanger huren


Bouwafvalzak

Ben jij één van die doe-het-zelvers die ook grote klussen doet? Dan ken je het probleem van bouwafval. Praxis lost dit probleem voor je op met de praktische bouwafvalzak. De bouwafvalzak is goed voor 1000 liter bouwafval.

Voordelen bouwafvalzak

Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig?

Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig?

De hoeveelheid verhuisdozen die je nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je moet verhuizen. Gemiddeld heeft een single persoon en stellen zo'n 10-15 verhuisdozen per kamer nodig. Voor een badkamer heb je misschien minder dan 10 verhuisdozen nodig. Een gezin met twee kinderen gebruiken gemiddeld 15-20 verhuisdozen per kamer. 

Verhuisdozen kopen

Bespaar meteen met zonnepanelen op je nieuwe huis!

Je kunt bij ons nu ook zonnepanelen huren of kopen voor je nieuwe huis! Dit doen wij in samenwerking met onze partner Solease. Wil jij jouw woning verduurzamen en ook nog besparen op je stroomrekening? Kijk of jouw dak geschikt is en haal de zon in huis!

doe de dakcheck