Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Meetgereedschap
 5. Terug naar Rolmaten

Rolmaten

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Kleurfamilie

  Met oprolmechanisme

  Verkocht door

  Kortingsacties

  Met digitale display

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
68 producten
Sorteren op:
i

Stanley Tylon rolbandmeter 5m

Stanley Tylon rolbandmeter 5m

Thuisbezorgd / Ophalen

7,

49
Baseline rolmaat 3m

Baseline rolmaat 3m

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

2,

89

 1. 1
 2. 2
 3. 3

De voordelen van het gebruik van rolmaten bij uw klus!

Met dit meetgereedschap kunt u eenvoudig langere afstanden meten. Onze oprolbare meetlinten gaan over het algemeen tot een lengte van 8 meter. Wat vooral erg handig is, is dat de volledige lengte automatisch kan worden opgerold tot een klein bundeltje dat in uw broekzak past. Zo kunt u de volledige lengte overal mee naar toe nemen en eenvoudig weer uitrollen. Een liniaal is gemaakt voor kortere afstanden en is hard van materiaal. U kunt deze dan ook niet oprollen, dus het formaat blijft hetzelfde. Een rolbandmaat is daardoor veel handiger en flexibeler in gebruik. Uw product goedkoper bestellen? In onze folders kunt u een aantal tijdelijke aanbiedingen vinden waarbij we extra hoge kortingen geven.

Waar gebruik ik rolmaten voor en wat gebruik ik er bij?

U gebruikt een rolbandmaat voor het meten van langere afstanden. Vaak is alleen een rolcentimeter al voldoende om uw klus uit te voeren. In combinatie met een harde liniaal of een waterpas kunt u eenvoudig meerdere lijnen en afstanden op elkaar afstemmen. Met de rolbandmaat meet u de afstand en met een waterpas meet u of de meting recht is. Wij bieden ook linialen met een waterpas te koop aan, zodat u op korte afstand een perfect rechte lijn kunt maken. Dit kan handig zijn om de plek af te tekenen waar een plank of tv moet komen te hangen. Met de rolcentimeter kunt u dan de afstand meten tussen de grond en de tv.

Hoe voer ik mijn klus uit met rolmaten van Praxis?

Het aflezen van de meting gebeurd op dezelfde manier als bij een meetlat. U legt de metalen meetlint naast het object of de afstand die u graag wilt weten en kijkt tot welk streepje het object of de afstand komt. Metingen kunnen worden verricht in meters, decimeters, centimeters en millimeters, afhankelijk van de nauwkeurigheid die voor uw project vereist is. In uw badkamer kunt u een rolcentimeter gebruiken om afstanden te meten van de vloer tot de hoogte van de kraan, tegels of wastafel. Gaat u klussen in de badkamer? Op onze website vindt u ook een handige badkamer designer waar u eenvoudig tekeningen mee kunt maken. Bent u een beginnend klusser of is dit uw eerste klus? Wij geven ook workshops waarin u alle basisvaardigheden leert om aan de slag te gaan met uw klus.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten