Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Bouwafvalzak

Bouwafvalzak: goed voor 1000 liter

Ben jij één van die doe-het-zelvers die ook grote klussen doet? Dan ken je het probleem van bouwafval. Het probleem van vele keren op en neer rijden met een aanhanger, van vuilniszakken die scheuren omdat ze niet gemaakt zijn voor bouwafval en van containers die voor het grootste deel gevuld lijken te worden door andere bewoners? Praxis lost dit probleem voor je op met de praktische bouwafvalzak!

Voordelen bouwafvalzak
De bouwafvalzak van Praxis kan een gewicht aan van 1.500 kilo en heeft een inhoud van 1.000 liter. Dat is ruim voldoende voor al het afval dat vrijkomt bij het vervangen van een keuken, schuur of badkamer. Bovendien wordt de bouwafvalzak binnen twee werkdagen bij je opgehaald, nadat je hebt gebeld dat de zak vol is. Sluit de bouwafvalzak af met een hangslot indien je wilt voorkomen dat anderen jouw bouwafvalzak vullen.

Bij iedere Praxiswinkel is de bouwafvalzak te koop. Kijk hier voor de dichtsbijzijnde Praxiswinkel. 
 
Stappenplan
1. Je koopt een opgevouwen bouwafvalzak bij Praxis voor slechts 169,- euro. 
2. Je vouwt hem uit en plaatst hem zo dicht mogelijk bij de rijweg, zodat een vrachtwagen met hijskraan van 4 meter hoog er makkelijk bij kan.
3. Je vult hem met alle bouwafval (puin, stenen, hout, enz.).
4. Ga naar http://www.bouwafvalzak.com/ en vul het contactformulier in.
5. De bouwafvalzak wordt binnen twee werkdagen, zonder extra kosten, bij je opgehaald.

Let op! Grond, zand, huishoudelijk afval, asfalt, roet, dakbedekking, verpakkingsafval, gevaarlijke stoffen en chemicaliën, zoals kit, lijm, verf en asbest mogen niet in de bouwafvalzak worden gestopt.

Recycle Nederland Netwerk
In het kader van de bouwafvalzak werkt Praxis samen met het Recycle Nederland Netwerk (RNN). Bij dat netwerk zijn 16 afvalverwerkingsorganisaties aangesloten die je bouwafval op milieuvriendelijke wijze verzamelen en verwerken. Je kunt er dan ook van overtuigd zijn dat je bouwafval voor tenminste 65 procent wordt hergebruikt. Evenals de bouwafvalzak zelf, die wordt milieuvriendelijk verwerkt tot een nieuwe bouwafvalzak.

Klik hier voor het PDF bestand met meer informatie over bouwafvalzak.