Filteren

26 producten

Een PVC vloer kopen bij Praxis

In een huis moet geleefd worden! Een goede vloer is dan ook een vereiste. Met een PVC vloer van Praxis ben je zeker verzekerd van langdurig woonplezier. Doordat PVC vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen, kunnen ze goed tegen een stootje. Zo kunnen jij en je gezin jarenlang onbezorgd genieten van jullie nieuwe vloer. Bestel online of kom bij één van onze vestigingen een PVC vloer kopen.

PVC vloer aanbieding

Je wil natuurlijk zo voordelig mogelijk een PVC vloer kopen. Dat kan! Praxis heeft namelijk wekelijks (!) een PVC vloer aanbieding en speciale acties. Elke PVC vloer aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de PVC vloer aanbieding van deze week is. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten!

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een parketvloer zonder hout. Het is gemaakt van kunststof en heeft verschillende lagen PVC. Dit maakt een PVC vloer dan ook ideaal als je niet voor laminaat, parket of natuursteen moet kiezen. PVC vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, sterk en van hoge kwaliteit. Dit type vloer is dan ook perfect voor ruimtes waar je een stevige vloer nodig hebt, zoals de woonkamer.

PVC vloer: welke ondergrond?

Een PVC vloer heeft altijd een goede ondervloer nodig. Omdat je de delen PVC vloer aan elkaar lijmt of in elkaar klikt, moet de vloer een egaal geheel vormen. Dit resultaat kun je alleen bereiken als de ondergrond ook helemaal gelijk is. Bedenk vooraf of de ondervloer geluiddempend moet zijn of geschikt moet zijn voor vloerverwarming. Zo kies je de meest geschikte ondervloer uit voor jou PVC vloer.

Welke soorten PVC vloeren zijn er?

PVC is een grote trend in de wereld van interieur. Door de ruime keuze in dessins kun je altijd een ontwerp vinden die aansluit op jouw smaak en stijl. Of je nu houdt van tegels, tapijt of een houten vloer: de dessins ogen zeer natuurgetrouw, waardoor je PVC vloer niet van echt te onderscheiden is. Naast mooi zijn PVC vloeren ook zeer praktisch. Dankzij de beschermende PU toplaag zijn de vloeren krasvast, onderhoudsvriendelijk, geluidsdempend, hygiënisch en vochtbestendig. Nooit meer te stressen als je een fles wijn omstoot; een dweil en sopje zijn de enige schoonmaakattributen die je nodig hebt!

Leg in enkele stappen je PVC vloer

Je kunt PVC vloeren kopen in twee verschillende uitvoeringen: de zelfklevende en klik PVC vloer. Het verschil zit hem voornamelijk in de dikte en leg methode. Zelfklevende PVC vloeren zijn maar 2mm dik, waardoor je ze gemakkelijk met een schaar op maat kunt knippen. Verwijder vervolgens het stickervel en plak de PVC vloer eenvoudig vast op de ondergrond. Voor tips over het leggen van een klik PVC vloer kijk je op voordemakers.nl. Let op: om hoogteverschillen in je PVC vloer te voorkomen, vlak je eerst de ondergrond uit met een ondervloer.