Filteren

31 producten

CanDo zelfklevend vinyl eiken blond
CanDo zelfklevend vinyl eiken blond
19.99 per ㎡
PVC vloeren

Beleef jarenlang woonplezier aan de vinyl vloeren van Praxis

In een huis moet geleefd worden! Een goede vloer is dan ook een vereiste. Met de vinyl vloeren van Praxis ben je zeker verzekerd van langdurig woonplezier. Doordat de vinyl vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen, kunnen ze goed tegen een stootje. Zo kunnen jij en je gezin jarenlang onbezorgd genieten van jullie nieuwe vloer.

Vinyl vloeren: voor iedere smaak een passend dessin

Vinyl is een grote trend in de wereld van interieur. Door de ruime keuze in dessins kun je altijd een ontwerp vinden die aansluit op jouw smaak en stijl. Of je nu houdt van tegels, tapijt of een houten vloer: de dessins ogen zeer natuurgetrouw, waardoor je vinyl vloer niet van echt te onderscheiden is. Naast mooi zijn vinyl vloeren ook zeer praktisch. Dankzij de beschermende PU toplaag zijn de vloeren krasvast, onderhoudsvriendelijk, geluidsdempend, hygiënisch en vochtbestendig. Nooit meer te stressen als je een fles wijn omstoot; een dweil en sopje zijn de enige schoonmaakattributen die je nodig hebt!

Creëer die echte hout look met een vinyl laminaat vloer

Naaldhakken, schuivende meubels, spelende kinderen en huisdieren: je vloer krijgt dagelijks heel wat te verduren. En als je dan een dure houten vloer hebt liggen, is het oppassen geblazen. Wil jij wel de lusten, maar niet de lasten van laminaat een houten vloer? Dan biedt een vinyl vloer uitkomst. Deze vloeren ogen zeer realistisch, maar zijn een stuk goedkoper dan the real deal. Bekijk en bestel Praxis veelzijdige aanbod van vinyl laminaat vloeren nu ook online. Maak je vloer helemaal af met mooie hoge plinten.

Leg in enkele stappen je vinyl vloer

Je kunt vinyl vloeren kopen in twee verschillende uitvoeringen: de zelfklevende en klik vinyl vloer. Het verschil zit hem voornamelijk in de dikte en leg methode. Zelfklevende vinyl vloeren zijn maar 2mm dik, waardoor je ze gemakkelijk met een schaar op maat kunt knippen. Verwijder vervolgens het stickervel en plak de vinyl vloer eenvoudig vast op de ondergrond. Voor tips over het leggen van een klik vinyl vloer kijk je op voordemakers.nl. Let op: om hoogte verschillen in je vinyl vloer te voorkomen, vlak je eerst de ondergrond uit met een ondervloer.