Filteren

63 producten

Worx robotmaaier Landroid M700 20V
Worx robotmaaier Landroid M700 20V
799.00799.00
Robotmaaiers
Bosch elektrische grasmaaier ARM32 1200W
Bosch elektrische grasmaaier ARM32 1200W
109.00
Elektrische grasmaaiers
Worx grasmaaier op accu WG779E.1
Worx grasmaaier op accu WG779E.1
289.00
Elektrische grasmaaiers
Central Park kooimesmaaier
Central Park kooimesmaaier
49.99
Handgrasmaaiers
Central Park robotmaaier CP500 28V
Central Park robotmaaier CP500 28V
11% korting
449.00399.00
Robotmaaiers
Gardena handmaaier Classic 400
Gardena handmaaier Classic 400
109.00
Handgrasmaaiers
Bosch elektrische grasmaaier ARM37 1400W
Bosch elektrische grasmaaier ARM37 1400W
199.00
Elektrische grasmaaiers
Bosch elektrische grasmaaier ARM3400 1300W
Bosch elektrische grasmaaier ARM3400 1300W
169.00
Elektrische grasmaaiers

Grasmaaier kopen bij Praxis

Laat je iemand het gras voor je voeten wegmaaien? Met de grasmaaiers van Praxis, zal dat niet gebeuren. Grasmaaiers, ook wel gazonmaaiers genoemd, houden je grasmat net en gezond. Voor elke maaiklus, heeft Praxis de juiste grasmaaier in het assortiment. Van accu grasmaaier tot handgrasmaaier en van elektrisch tot benzine. Houd je wel van een beetje actie en stuur je behendig je zitmaaier door je tuin? En voor de mensen met twee linkerhanden, die geen groene vingers bevatten is er altijd nog de robotmaaier. Welke grasmaaier bij jou past, is geheel aan jou. Om je gazon er tiptop uit te laten zien, maak je de hoekjes af met een grastrimmer. Bij Praxis vind je het, in ieder geval, allemaal!

Online je Praxis grasmaaier kopen

Grasmaaiers zijn er in alle soorten en maten. Van een Bosch grasmaaier tot top merken als WOLF-Garten en Gardena.  Praxis heeft dan ook een groot assortiment om uit te kiezen. De keuze is reuze, maar hoe kies je de beste grasmaaiers voor je maaiklus. Bij het kopen van grasmaaiers zijn enkele zaken van belang. Het eerste is de grootte van je gazon. Ten tweede is de gewenste stroomtoevoer en het derde is misschien wel het belangrijkste. Namelijk, hoe leuk vind je grasmaaien? Met deze drie antwoorden, vind jij de beste Praxis grasmaaier voor je klus. Hulp nodig bij je online keuze voor een grasmaaier? Kijk dan eens op de adviespagina.

Welke grasmaaier past bij jou?

Heb je antwoordt op de drie bovenstaande vragen? Dan kun je nu eenvoudig de beste grasmaaier aanschaffen. Heb je een bescheiden grasmat en ben je niet vies van een beetje beweging? Dan is een handgrasmaaier een goede match. Handgrasmaaiers zijn licht, compact en goed voor een oppervlak rond de 50m2. Is je achtertuin wat groter of houd je wel van wat actie? Dan is een elektrische grasmaaier de grasmaaier voor jou. Hierbij valt de keuze op een grasmaaier met accu of één die verbonden moet worden met het stopcontact. Voor het grotere geschut, klaart de benzine grasmaaier de klus. Grasmaaiers op benzine hebben een grote motor en maaibreedte waardoor je gazon er snel weer strak bij staat. Benzine grasmaaiers hebben wel meer onderhoud nodig.  Voor grotere oppervlakten van 1000 m2 en meer zijn er meerdere opties. Gaat van grasmaaien je hart niet sneller kloppen? Dan is een robotmaaier wat voor jou. Toch meer een buitenmens? Geniet dan lekker zittend op je eigen zitmaaier van het zonnetje met een grasmaaier van Praxis.

Grasmaaiers slijpen, zo doe je dat!

Grasmaaiers vereisen onderhoudt. De één wat minder dan de ander. Maar hoe heb je het langst plezier van grasmaaiers? Voor elke grasmaaier is het zaak om na het maaien de messen en/of draden schoon en droog te maken. Dit voorkomt roest. Heb je een grasmaaier met messen. Dan wordt aangeraden om je messen minimaal één keer per jaar de slijpen. Hiervoor heb je een ijzervijl of multitool nodig.

Grasmaaier aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige grasmaaiers kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige grasmaaier aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle Praxis acties en aanbiedingen? Bekijk dan de actiepagina