Filteren

76 producten

Central Park kooimesmaaier
Central Park kooimesmaaier
49.99
Handgrasmaaiers
Bosch elektrische grasmaaier ARM32 1200W
Bosch elektrische grasmaaier ARM32 1200W
109.00
Elektrische grasmaaiers
WOLF-Garten elektrische grasmaaier S3800E 1400W
WOLF-Garten elektrische grasmaaier S3800E 1400W
Op bestelling
129.00
Elektrische grasmaaiers
Gardena handmaaier Classic 400
Gardena handmaaier Classic 400
109.00
Handgrasmaaiers
WOLF-Garten elektrische grasmaaier S3200E 1000W
WOLF-Garten elektrische grasmaaier S3200E 1000W
Op bestelling
99.99
Elektrische grasmaaiers
Bosch elektrische grasmaaier ARM3400 1300W
Bosch elektrische grasmaaier ARM3400 1300W
169.00
Elektrische grasmaaiers

Grasmaaier kopen bij Praxis

Laat jij iemand het gras voor je voeten wegmaaien? Met de grasmaaiers van Praxis, zal dat niet gebeuren. Grasmaaiers, ook wel gazonmaaiers genoemd, houden jouw grasmat net en gezond. Voor elke maaiklus, heeft Praxis de juiste grasmaaier in het assortiment. Van accu grasmaaier tot handgrasmaaier en van elektrisch tot benzine. Houd je wel van een beetje actie en stuur je behendig jouw zitmaaier door je tuin? En voor de mensen met twee linkerhanden, die geen groene vingers bevatten is er altijd nog de robotmaaier. Welke grasmaaier bij jou past, is geheel aan jou. Om je gazon er tip-top uit te laten zien, maak je de hoekjes af met een grastrimmer. Bij Praxis vind je het, in ieder geval, allemaal!

Online je Praxis grasmaaier kopen

Grasmaaiers zijn er in alle soorten en maten. Van een Bosch grasmaaier tot top merken als WOLF-Garten en Gardena.  Praxis heeft dan ook een groot assortiment om uit te kiezen. De keuze is reuze, maar hoe kies je de beste grasmaaiers voor jouw maaiklus. Bij het kopen van grasmaaiers zijn een aantal zaken van belang. Het eerste is de grootte van jouw gazon. Ten tweede is de gewenste stroomtoevoer en het derde is misschien wel het belangrijkste. Namelijk, hoe leuk vind jij grasmaaien? Met deze drie antwoorden, vind jij de beste Praxis grasmaaier voor jouw klus.

Welke grasmaaier past bij jou?

Heb jij antwoordt op de drie bovenstaande vragen? Dan kan jij nu eenvoudig de beste grasmaaier aanschaffen. Heb jij een bescheiden grasmat en ben je niet vies van een beetje beweging? Dan is een handgrasmaaier een goede match. Handgrasmaaiers zijn licht, compact en goed voor een oppervlak rond de 50m2. Is jouw achtertuin wat groter of houd je wel van wat actie? Dan is een elektrische grasmaaier de grasmaaier voor jou. Hierbij valt de keuze op een grasmaaier met accu of één die verbonden moet worden met het stopcontact. Voor het grotere geschut, klaart de benzine grasmaaier de klus. Grasmaaiers op benzine hebben een grote motor en maaibreedte waardoor je gazon er snel weer strak bij staat. Benzine grasmaaiers hebben wel meer onderhoud nodig.  Voor grotere oppervlakten van 1000 m2 en meer zijn er meerdere opties. Gaat van grasmaaien jouw hart niet sneller kloppen? Dan is een robotmaaier wat voor jou. Toch meer een buitenmens? Geniet dan lekker zittend op je eigen zitmaaier van het zonnetje met een grasmaaier van Praxis.

Grasmaaiers slijpen, zo doe je dat!

Grasmaaiers vereisen onderhoudt. De één wat minder dan de ander. Maar hoe heb je het langst plezier van grasmaaiers? Voor elke grasmaaier is het zaak om na het maaien de messen en/of draden schoon en droog te maken. Dit voorkomt roest. Heb je een grasmaaier met messen. Dan wordt aangeraden om je messen minimaal één keer per jaar de slijpen. Hiervoor heb je een ijzervijl of multitool nodig.

Grasmaaier aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij een voordelige grasmaaiers kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige grasmaaier aanbieding.