Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Grasmaaiers

Alles over grasmaaiers

We hebben alle informatie over grasmaaiers voor je op een rijtje gezet. Kies je voor een compacte grasmaaier of een krachtige motormaaier?

Lees het koopadvies

Grasmaaier kopen bij Praxis

Stoere grasmaaiers om je grasveld prachtig te houden

Geen kunstgras, maar echt gras in de tuin en zoek je een gemakkelijke grasmaaier? Een maaier waarmee je zonder veel moeite je gazon maait. Ook wanneer je in de zomer bijna iedere week moet maaien, omdat het gras zo hard groeit? Kijk dan een bij de elektrische grasmaaiers of de grasmaaiers op benzine, die we voor u hebben staan. Natuurlijk kunt u langskomen in een van onze winkels, maar ook online kun je in alle rust de maaiers die we hebben bekijken en vergelijken. Op onze website hebben we ze namelijk allemaal bij elkaar gezet met alle informatie over wat iedere grasmaaier of zitmaaier kan.

Online grasmaaiers bekijken en eenvoudig bestellen

Wist je dat je bij Praxis niet alleen het hele assortiment online kunt bekijken, maar ook online kunt bestellen? Ook jouw nieuwe grasmaaier of handgrasmaaier koop je gewoon heel gemakkelijk op onze site. En wij zorgen dat hij wordt bezorgd in je achtertuin. Of in je volkstuin natuurlijk, als je een grasmaaier koopt om daar te gebruiken! Heb je nog meer dingen nodig voor in je tuin? Misschien ben je bezig om het gras in je gazon te verbeteren. Kijk dan ook eens bij de vele hulpmiddelen die we voor je hebben om je grasveld in topconditie te krijgen en te houden!

Hulp nodig bij het kiezen uit de grasmaaiers?

Vind je het lastig om uit alle grasmaaiers, die we hebben, de juiste grasmaaier voor jou te kiezen? Of wil je gewoon de maaier die je op het oog hebt even zien? Kom lekker naar een van onze winkels. Om te kijken of de grasmaaier helemaal is wat je je had voorgesteld. Kijk wel even van tevoren online bij deze winkel of wij ook echt de maaiers daar voor je hebben staan. En onze medewerkers kunnen dan gelijk alle vragen beantwoorden, die je hebt over elektrisch gereedschap.