Filteren

47 producten

Central Park houtskoolbarbecue Ohio Ø44cm zwart
Central Park houtskoolbarbecue Ohio Ø44cm zwart
30% korting
Houtskool barbecue
Landmann houtskool barbecue Kepler 200
Landmann houtskool barbecue Kepler 200
50% korting
Houtskool barbecue
Central Park houtskoolbarbecue Alcudia 77x47,5cm zwart
Central Park houtskoolbarbecue Alcudia 77x47,5cm zwart
40% korting
Houtskool barbecue
Central Park houtskoolbarbecue Tulsa Ø44,5cm zwart
Central Park houtskoolbarbecue Tulsa Ø44,5cm zwart
40% korting
Houtskool barbecue

Houtskool barbecue kopen bij Praxis

Bij een heerlijke zomerdag hoort een gezellige barbecue! Nodig je familie en vrienden uit om in de tuin te relaxen in je tuinmeubel of in het park samen de zomer te vieren. En heerlijk te eten natuurlijk! Om de lekkerste barbecuegerechten te maken, heb je goede barbecuespullen nodig. Wil je graag een houtskool barbecue? Bij Praxis vind je precies waar je naar op zoek bent. Of je nu uit onze houtskool barbecues een simpele barbecue kiest om de hele zomer met z’n tweetjes van te kunnen genieten, meerdere wegwerp-barbecues nodig hebt voor een feestje, of een degelijke houtskool trolley waarop je met gemak voor een flink gezelschap al dat lekkers kunt grillen. Een BBQ organiseer je gemakkelijk en snel en Praxis heeft alle BBQ-benodigdheden.

Houtskool BBQ van verschillende merken en voor ieder budget

Bij Praxis vind je heel veel informatie over barbecues van verschillende merken. Bijvoorbeeld de klassieke bolvormige Weber houtskool BBQ, die je heel gemakkelijk verrijd naar de beste plek om te barbecueën. Ook van BBQ&Friends hebben wij verschillende handige kleine houtskool barbecues, die je zo meeneemt naar waar je wilt barbecueën. Maar dat niet alleen, van Central Park BBQ&Friends hebben we verschillende maten barbecues, van klein en handzaam, tot ware buitenkeukens met inklapbare zijtafels. Ook van Landmann hebben we verschillende grillwagens die je gemakkelijk in de tuin kunt verrijden, kogel BBQ met verschillende maten grilloppervlak, maar ook handzame houtskoolbarbecues voor onderweg. Een houtskool BBQ geeft dat echte, ouderwetse barbecuegevoel. Je bent bezig met de kolen en de BBQ heeft tijd nodig, maar je creërt wel die kenmerkende rooksmaak. 

Laat onze houtskool BBQ bij je thuis bezorgen

Wanneer je kiest om een flinke houtskool barbecue te kopen, is het een behoorlijk gedoe om het gevaarte thuis te krijgen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons op de site bestellen. Je koopt heel eenvoudig online de barbecue die je wilt hebben en wij bezorgen deze netjes bij je thuis. En natuurlijk kun je gelijk alles wat je verder nodig hebt om de hele zomer te barbecueën mee bestellen, zoals houtskool of een beschermhoes voor je barbecue.

Houtskool BBQ aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige houtskool barbecues kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige houtskool barbecue aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle Praxis acties en aanbiedingen? Bekijk dan de actiepagina!