Houtskool barbecue

Filteren

50 producten

Central Park Medora Black Ø57cm
Central Park Medora Black Ø57cm
149.00
Houtskool barbecue
Central Park Tulsa White Ø47cm
Central Park Tulsa White Ø47cm
129.00
Houtskool barbecue
Central Park Tulsa Black Ø47cm
Central Park Tulsa Black Ø47cm
99.99
Houtskool barbecue

Houtskool barbecues voor het echte zomergevoel

Bij een heerlijke zomerdag hoort een gezellige barbecue! Nodig je familie en vrienden uit om in de tuin te relaxen in je tuinmeubel of in het park samen de zomer te vieren. En heerlijk te eten natuurlijk! Om de lekkerste barbecuegerechten te maken, heb je goede barbecuespullen nodig. Wil je graag een houtskool barbecue? Bij Praxis vind je precies waar je naar op zoek bent. Of je nu uit onze houtskool barbecues een simpele barbecue kiest om de hele zomer met z’n tweetjes van te kunnen genieten, meerdere wegwerp-barbecues nodig hebt voor een feestje, of een degelijke houtskool trolley waarop je met gemak voor een flink gezelschap al dat lekkers kunt grillen. Een BBQ organiseer je gemakkelijk en snel en Praxis heeft alle BBQ-benodigdheden.

Houtskool barbecues van verschillende merken en voor ieder budget

Bij Praxis vind je heel veel informatie over barbecues van verschillende merken. Bijvoorbeeld de klassieke bolvormige Weber, die je heel gemakkelijk verrijd naar de beste plek om te barbecueën. Of de bekende Smokey Joe van Weber, die je heel eenvoudig meeneemt naar het park of op vakantie. Ook van Central Park hebben wij verschillende handige kleine houtskool barbecues, die je zo meeneemt naar waar je wilt barbecueën. Maar dat niet alleen, van Central Park hebben we verschillende maten barbecues, van klein en handzaam, tot ware buitenkeukens met inklapbare zijtafels. Ook van Landmann hebben we verschillende grillwagens die je gemakkelijk in de tuin kunt verrijden, ketel barbecues met verschillende maten grilloppervlak, maar ook handzame houtskoolbarbecues voor onderweg. Een houtskool bbq geeft dat echte, ouderwetse barbecuegevoel. Je bent bezig met de kolen en de bbq heeft tijd nodig, maar het smaakt toch net lekkerder dan van een elektrische bbq

Laat onze houtskool barbecues bij je thuis bezorgen

Wanneer je kiest om een flinke houtskool barbecue te kopen, is het een behoorlijk gedoe om het gevaarte thuis te krijgen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons op de site bestellen. Je koopt heel eenvoudig online de barbecue die je wilt hebben en wij bezorgen deze netjes bij je thuis. En natuurlijk kun je gelijk alles wat je verder nodig hebt om de hele zomer te barbecueën mee bestellen, zoals houtskool of een beschermhoes voor je barbecue. Houd onze site in de gaten, want online hebben we vaak leuke kortingen en aanbiedingen op barbecues voor je!