Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kortingsacties
 • Materiaal
 • Toepassing
 • Vorm
1 product

Baseline timmermanshamer 470gr
Baseline timmermanshamer 470gr
Timmermanshamers

  Timmermanshamer kopen bij Praxis

  Er zijn vele soorten hamers, maar de timmermanshamer kent iedereen wel. Het is het klassieke model, bestaande uit een houten steel en een zwarte kop. Vroeger ontbrak deze hamer in geen enkele gereedschapskist. De keuze uit de moderne hamers, met allemaal zo de eigen bijzondere eigenschappen, hebben deze eenvoudige hamer wat minder populair gemaakt. Het is echter een hele fijne hamer om kleine spijkers mee te slaan. Deze hamer is alleen niet geschikt om spijkers er weer uit te trekken. Daarvoor grijpen timmerlieden veel liever naar de klauwhamer. Toch is de timmermanshamer een hele fijne hamer om mee te werken. Voor de prijs die je betaalt bij Praxis hoef je deze hamer niet meer te negeren. Profiteer van de gunstige prijs van de timmermanshamer van Praxis.

  Waarom een timmermanshamer kopen bij Praxis

  Met een lichte timmermanshamer kun je heel veel klussen doen. Je hebt helemaal niet altijd een speciale hamer nodig. Voor het inslaan van kleine spijkers is de timmermanshamer een hele prettige hamer. Hoe kleiner de spijker, des te kleiner de hamer moet zijn. Met een zwaar model hamer sla je kleine spijkers namelijk al heel snel krom. Een houten steel is ideaal om klappen op te vangen, hout is namelijk veerkrachtiger dan staal. De timmermanshamers van het merk Stanley zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn voorzien van een houten steel van essenhout. De kop van de hamer is gemaakt van gehard en getemperd staal. De afgeschuinde hoeken geven extra stevigheid en voorkomen beschadiging. Deze timmermanshamer is verkrijgbaar in drie verschillende gewichtscategorieën: 100, 200 en 315 gram. De timmermanshamers van Stanley zijn oersterk. Profiteer van deze handige hamers en koop ze nu heel goedkoop bij Praxis.

  Een hamer voor elke klus bij Praxis

  Het lijkt wel of voor elke klus er een speciale hamer is, en dat blijkt ook wel uit het ruime assortiment hamers bij Praxis, zoals bankhamers, breekhamers en mokers. Welke klus je ook voor ogen hebt, kies een hamer die zwaar genoeg is om de klus aan te kunnen. Zorg er wel voor dat de hamer niet onnodig je armen en handen belast. Een kleine spijker sla je bijvoorbeeld efficiënter in met een lichte hamer. Bij Praxis vind je een ruim assortiment hamers. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel van Praxis. Onze medewerkers vertellen je graag over het juiste gebruik van een hamer, want met goed gereedschap is het werk snel gedaan. Met het advies van Praxis sla je de plank nooit mis.