• 0
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Hamers
 5. Terug naar Klauwhamers

Klauwhamers

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Materiaal

  Toepassing

  Vorm

10 producten
Sorteren op:

Sencys klauwhamer softgrip 230gr grijs

Sencys klauwhamer softgrip 230gr grijs

Klauwhamers

12,

99
Baseline klauwhamer 450gr

Baseline klauwhamer 450gr

Klauwhamers

Vaste lage prijs

10,

99

Klauwhamers voor elk karwei

De perfecte hamer voor elke timmerklus! Een klauwhamer heeft aan de ene kant een platte, ronde vorm en aan de andere kant een spleet (de klauw). Met deze professionele hamer sla je gemakkelijk een spijker in hout, maar trek je de nagels er ook weer eenvoudig uit. Besteed timmerklussen niet langer uit maar ga zelf aan de slag. Hang eenvoudig een kunstwerk aan de muur, bevestig wandpanelen of monteer een keukenrekje. Een klauwhamer is bij uitstek geschikt voor de echte klusjesman.

Aan de slag met een klauwhamer

Voor het beste resultaat gebruik je een klauwhamer als een echte vakman. Houd bij het timmeren de hamer aan het uiteinde vast. Zo kun je moeiteloos veel kracht zetten. Gebruik de klauw als hefboom om spijkers uit het hout te trekken. Je verwijdert nagels eenvoudig door de spleet onder de kop van de spijker te plaatsen. Trek er voorzichtig aan door de hamer op zijn ronding te laten draaien. De hamers zijn strak vormgegeven, waardoor het risico op beschadigingen in het hout en op de spijker minimaal is. Je kunt de spijker gewoon nog een keer gebruiken.

Veilig aan de slag

Draag altijd een veiligheidsbril wanneer je gaat timmeren. Hiermee bescherm je je ogen tegen rondvliegende splinters. Door het dragen van goede werkhandschoenen zijn je handen beschermd en heb je een goede grip. Je hamer kan niet zomaar uit je handen glippen. Een klauwhamer is een zwaar gereedschap. Houd deze altijd buiten bereik van kinderen. Berg de hamer bijvoorbeeld op in een afsluitbare gereedschapskoffer om ongelukken te voorkomen. Tijdens het klussen draag je de klauwhamer in een gereedschapsgordel. Zo heb je al je gereedschap altijd bij de hand. Wanneer je gaat timmeren, wil je natuurlijk niet dat er krassen of deuken in het materiaal komen. Geen zorgen over afdrukken in het hout. Het slagvak van de hamer is bol afgerond, hiermee voorkom je beschadigingen.

Klauwhamers in de winkel of online kopen

Je kunt de klauwhamers gemakkelijk online kopen op praxis.nl. Vind de beste hamers in de aanbieding voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien worden al jouw aankopen gemakkelijk thuis bezorgd. Wil je het hele assortiment liever in het echt zien? Kom naar een van onze winkels om het beste timmergereedschap uit te zoeken. Je krijgt dan direct een goed advies over de perfecte klauwhamer voor jouw timmerklus. Uiteraard ook over onze andere soorten hamers, zoals bankhamers en breekhamers.