Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Materiaal
 • Toepassing
 • Vorm
 • Kortingsacties
 • Breedte (cm)
 • Lengte
 • Type
7 producten

Baseline bankhamer 100gr
Baseline bankhamer 100gr
Bankhamers
Sencys bankhamer 800gr
Sencys bankhamer 800gr
Bankhamers
Sencys bankhamer 500gr
Sencys bankhamer 500gr
Bankhamers
Sencys bankhamer 300gr
Sencys bankhamer 300gr
Bankhamers

  Bankhamers voor al het timmerwerk

  Timmeren wordt een fluitje van een cent met de professionele bankhamers van Praxis. Met deze hamers sla je gemakkelijk een spijker in de muur of sloop je snel een klein muurtje. Gebruik de hamer ook om metaal uit te deuken of het inslaan van staanders. Bij Praxis vind je handgereedschap in alle soorten en maten, passend bij jouw timmerklus. De hamer met bolle kop gebruik je voor het bewerken van plaatwerk. Wanneer je aan het werk gaat aan een werkbank, gebruik je de hamer met een vlakke kop. Met de essenhouten steel werk je stabiel en behoud je evenwicht. De kop is gemaakt van gehard en getemperd staal. Het materiaal van de hamer is duurzaam en van een hoge kwaliteit voor een lange levensduur. Zo heb je jarenlang klusplezier van jouw favoriete gereedschap.

  Bankhamers voor elke klus

  Even snel een schilderij ophangen? De platte kop van de bankhamer geeft stevigheid en voorkomt beschadiging aan je wand. Met deze stevige hamer van gehard staal sla je iedere spijker met gemak in de muur. Zo hangt jouw favoriete kunstwerk of fotolijst met een handomdraai in de woonkamer. Een grafieten hamer is zeer geschikt voor het zwaardere timmerwerk. Deze stevige bankhamer is bedekt met beschermend polycarbonaat omhulsel, wat een goede bescherming biedt tegen schokken. Voor extra grip kies je voor een hamer met een rubberen steel. Deze handgreep met antislipmateriaal zorgt ervoor dat de hamer niet zomaar uit je handen glipt. Voor extra grip en veiligheid draag je werkhandschoenen. De comfortabele handschoenen hebben een perfecte pasvorm en beschermen tegen splinters en vuil. Zit je tijdens het klussen op de vloer of straat? Draag comfortabele kniebeschermers om blessures te voorkomen. Je beschermt zo je knieën als je hierop leunt bij het timmeren.

  Berg je bankhamer veilig op

  Tijdens de klus draag je de bankhamer in een gereedschapsgordel. Hiermee heb je een hamer, schroevendraaier of inbussleutel altijd binnen handbereik. Berg al je gereedschap gemakkelijk bij elkaar op in een handige gereedschapskoffer. Zo slingert het materiaal niet meer rond in de schuur of op zolder. Je bent je hamer en spijkers zo nooit meer kwijt. Bovendien houd je gevaarlijk gereedschap buiten bereik van kinderen.

  Vind de beste bankhamers

  Ga snel aan de slag! Bij Praxis vind je de beste bankhamers voor al het timmerwerk. Wil je de hamer online kopen? Op praxis.nl vind je een uitgebreid assortiment handgereedschap in de aanbieding. Selecteer jouw favoriete klusmateriaal en wij bezorgen deze gemakkelijk bij jou thuis.