Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Hamers
 5. Terug naar Breekhamers

Breekhamers

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Vermogen (W)

  Prijs (€)

  tot

  Merken

1 product
Sorteren op:
i

Scheppach Sloophamer AB1900

Scheppach Sloophamer AB1900

Thuisbezorgd

316,

95

Voordelig een breekhamer of voorhamer via Praxis kopen

Ga je in huis of buiten met een renovatieklus aan de slag, en moet je daarvoor een bakstenen muurtje of tussenwandje slopen, dan heb je echt een krachtpatser van een hamer nodig. Voor het zware sloop- en breekwerk van beton en steen koop je dan ook voordelig in onze winkel een stevige voorhamer waarmee je in een mum van tijd de sloopwerkzaamheden hebt uitgevoerd. Door de stevige geharde hamerkop en verlengde anti-slip steel van deze hamers kan je veel kracht zetten en breek je makkelijk een muurtje uiteen. We verkopen deze sloophamers in verschillende gewichten, met een hamerkop van 3, 4 of 5 kilo, zodat je altijd de hamer kunt vinden die voor jou handzaam is in het gebruik. Slopen is meestal zwaar werk en heb je daarbij erg veel breekwerk te doen of gaat het om wat meer precisiewerk zoals het slopen van tegels, dan kan je het jezelf makkelijker maken en er een elektrische breekhamer bij kopen, kijk daarvoor in onze collectie breekhamers en beitels.

Met een breekhamer slopen met beleid

Met slopen begin je vaak vol energie. Het is immers het begin van een nieuw project; bijvoorbeeld een grote open keuken, een ruimere hal of een zolderverdieping die je tot een prachtig groot slaapdomein gaat omtoveren. Maar voor je met al je kracht en enthousiasme de breekhamer ter hand neemt om oude muren weg te halen is het natuurlijk belangrijk om je goed voor te bereiden; kijk altijd of je geen draagmuren weghaalt, of er geen waterleidingen, elektrische leidingen, afvoeren en schoorsteenpijpen achter de muren verborgen zitten en zorg voor de nodige middelen om je te beschermen tegen rondvliegende stenen en splinters. Zo kan je bij Praxis veiligheidsbrillen kopen, goede gehoorbeschermers, stofmaskers voor je mond en hebben we stevige handschoenen, veiligheidsschoenen en werkbroeken waarmee je optimaal je lichaam beschermd.

Kwaliteitsgereedschap voor renovatie voordelig bestellen via Praxis

Bij Praxis staat de kwaliteit en veiligheid van het gereedschap voorop. Zo vind je in ons assortiment onder andere ook klauwhamers, mokers en sloopgereedschap van alleen topmerken die een lange levensduur van het gereedschap garanderen en waarmee je een prima professioneel resultaat kunt behalen in je klus. Als klusser én als professionele vakman zit je dus voor de voordelige aankoop van je handgereedschap, elektrisch gereedschap, ijzerwaren en ander klusmateriaal helemaal goed in onze goed gesorteerde Praxis filialen of in onze uitgebreide webwinkel. En heb je nog advies nodig over de aanpak van je sloop-, klus- of andere renovatiewerkzaamheden, dan kan je altijd terecht bij onze klusexperts in de winkel of via het voordemakers-forum.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten