Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Maaihoogte
  • Mulching
  • Vermogen

Benzine grasmaaier kopen bij Praxis

Is je gazon toe aan een flinke maaibeurt? Met een professionele benzine grasmaaier van Praxis wordt het gras maaien een klus om naar uit te kijken! Een benzine grasmaaier, ook wel motormaaier of benzinemaaier genoemd, is, bedoelt voor de grotere maaiklussen. Je snoeit het gras gemakkelijk en nauwkeurig en zonder enige moeite. Je hoeft geen tuinman meer in te huren. Met een grasmaaier op benzine zorg je zelf voor een professioneel resultaat in je tuin. Praxis benzine grasmaaiers hebben een grote bewegingsvrijheid, echter blijven de kanten van je gazon een uitdaging. Maak je klus compleet met een grastrimmer van Praxis.

Grasmaaien met een benzine grasmaaier

Praxis heeft een groot assortiment grasmaaiers met verschillende krachtbronnen. Van elektrische grasmaaiers met accu tot handmaaiers. Een motormaaier of benzine grasmaaier heeft de kracht om grote oppervlakte gazon te maaien. De benzine grasmaaier van Praxis heeft geen stroom nodig. Geen gedoe meer met een snoer, je rijdt de maaier zo de hele tuin door. Met de ruime opvangbak kun je het hele gazon maaien zonder de grasmaaier te legen. Het bijkomend voordeel van een benzinemaaier dat deze zich uit zichzelf voortbeweegt. Speciaal voor grote maaiklussen, scheelt dat in lichamelijke ongemakken en inspanning. De kracht van de motor zorgt er wel voor dat een motormaaier meer onderhoud nodig heeft. Ook produceert een benzine grasmaaier veel geluid en is deze minder vriendelijk voor het milieu, door de uitlaatgassen.

Veilig maaien met een motormaaier

Veiligheid staat bij Praxis voorop! Draag daarom tijdens het grasmaaien met je benzine grasmaaier altijd een veiligheidsbril. Hiermee voorkom je dat grassprietjes in je ogen komen. De motors van benzine maaiers kunnen best wat geluid produceren. Zorg daarom altijd voor goede Praxis gehoorbescherming om beschadiging aan je oren te voorkomen. Zo ga je niet alleen professioneel, maar ook altijd goed beschermd aan de slag.

Benzine grasmaaier aanbieding? Houd deze pagina in de gaten.

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige benzine grasmaaier kan kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze Praxis folder voor de huidige motormaaiers aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle Praxis acties en aanbiedingen? Bekijk dan de actiepagina