Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Gewicht
 • Hoogte
 • Lengte
 • Materiaal
1 product

  BBGrill keramische barbecue Kamado
  BBGrill keramische barbecue Kamado
  Keramische barbecue

   De beste gerechten bereiden in de achtertuin

   Wil jij in op een mooie zomerdag genieten van zelfbereide maaltijden? Het lekkerste vlees en de meest verse vis bak je zelf op een keramische barbecue. Op deze grill braad je niet alleen hamburgers, maar kun je ook slow kooken, zalm roken en zelfs pizza’s bakken. Met de keramische bbq maak je ook zeer gezonde gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

   Voordelen van een keramische barbecue

   Als je eenmaal geproefd hebt van een maaltijd van een keramische bbq wil je nooit meer terug naar een gewone houtskool barbecue of gasbarbecue. Keramiek houdt vocht vast waardoor alle gerechten heerlijk sappig blijven. Het materiaal is zeer sterk en gaat hierdoor jarenlang mee. Je steekt de barbecue eenvoudig aan het aanmaakblokjes. De grill warmt snel op en blijft urenlang heet. Je gebruikt hem hierdoor ook gemakkelijk op koude dagen voor een hippe winterbarbecue!

   Maak je keramische barbecue compleet met accessoires

   De meest heerlijke maaltijden bereid je in een handomdraai met de barbecue benodigdheden van Praxis. Gebruik een hamburgerpers om de meest verse burgers zelf te maken. Met een handige vleestang draai je het vlees zo om. Of bak de lekkerste pizza’s op de barbecue in een strak vormgegeven pizza oven. Pin kleine stukjes vis samen met verse groente op een aluminium spies. Wat citroensap erop en je hebt een smakelijk en gezond diner. Na gebruik reinig je het rooster gemakkelijk met een schoonmaakborstel. Vuil en vet verdwijnen eenvoudig en de barbecue is weer klaar voor een volgend feestmaal.

   Online kopen of kom naar de winkel

   De beste keramische bbq vind je op praxis.nl. Door jouw favoriete barbecue en accessoires online te kopen profiteer je bovendien altijd van een mooie aanbieding. En alle artikelen van jouw keuze worden gewoon bij jou thuis gezorgd. Weet je nog niet zeker welke barbecue bij jouw kookkunsten past? Kom naar een van de winkels van Praxis voor deskundige tips. Onze medewerkers staan klaar om jou te adviseren over de beste keramische barbecues.