Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Installatiemateriaal
 4. Terug naar Wateraanvoer & kranen
 5. Terug naar Fittingen
 6. Terug naar Knel 15mm

Knel 15mm

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Materiaal

  Binnen/buitengebruik
  i

  Verkocht door

  Bevestiging/aanbreng methode

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Draaimoment (in Nm)
  i

  Maat

  Verstelbaar

  Minimale beoordeling

79 producten
Sorteren op:
i

Sanivesk knel Eindstop 15mm 4pp

Sanivesk knel Eindstop 15mm 4pp

Thuisbezorgd / Ophalen

5,

79

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Voordelig knel-15mm bij Praxis kopen

Voor al het loodgieterswerk in huis waar je als vakman of doe-het-zelver knelverbindingen gaat gebruiken, kan je bij Praxis voordelig knel-15mm fittingen en 15mm koppelingen kopen. Knel 15mm installatiemateriaal gebruik je voor de montage van koperen gasbuizen en waterleidingbuizen, bijvoorbeeld als je aan de slag gaat met de aansluiting van de CV ketel, als je een nieuwe wateraanvoer wilt maken in de keuken of als je leidingen gaat vervangen in de badkamer. Daarvoor verkopen we knel-15mm T-stukken, kniestukken en T-hoekstukken, knel-15mm ringen, knel-15mm sokken en hebben we handige overgangskoppelingen waarmee je een verbinding kunt maken tussen een kunststof buis naar een CV-buis. Alle fittingen zijn gecertificeerd en gekeurd via KIWA en Gastech en zo weet je zeker dat je met goed materiaal aan de slag gaat.

Knelverbinding voor de nette en veilige aansluiting van gas en water

Het gebruik van een knelverbinding of knelkoppeling is de simpelste manier om roodkoperen buizen en CV-buizen voor water of gas met elkaar te verbinden. Het werkt netter dan solderen en een knelkoppeling heeft als voordeel dat hij ook eenvoudig weer kan worden gedemonteerd. Het gebruik van knelkoppelingen is ook aanbevolen als je gaat klussen op plekken waar het niet verstandig is te werken met een gasbrander voor het solderen, bijvoorbeeld in een kruipruimte. Voor het knellen van de buizen gebruik je een knelfitting, knelring en moer die je met een set steeksleutels of Bahco's samen knelt tot ze een water- of gasdichte verbinding maken. Knel-15mm is de meest gangbare maat voor de montage en aansluiting van sanitair, cv-installaties en gas.

Via Praxis snel & voordelig alle knel-15mm koppelingen kopen

Ga je met de aanleg van gas en water aan de slag, dan moet je goed voorbereid zijn. En omdat voor gasverbindingen 100% betrouwbaarheid is vereist, is het verstandig om bij twijfel de installatie over te laten aan de vakman. Heb je verder nog installatiemateriaal in andere soorten en maten nodig, kijk dan nog even bij de knelverbindingen in knel 12mm en knel 22mm of de malleable koppelingen voor de aansluiting van stalen buizen. Ook hebben we alle soorten en maten soldeerverbindingen in 12mm, 15mm en 22mm op voorraad. Roodkoperen buizen vind je bij het installatiemateriaal, en de nodige buizensnijders, ontbramers, buigtangen en buigveren koop je voordelig in ons assortiment loodgietersgereedschap. Zo heb je met een paar muisklikken alles overzichtelijk en tegen een prettige prijs bij de hand om aan je klus te gaan beginnen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten