Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Installatiemateriaal
 4. Terug naar Wateraanvoer & kranen
 5. Terug naar Bevestigingsmaterialen
 6. Terug naar Muur bevestigingsmateriaal

Muur bevestigingsmateriaal

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Materiaal

  Beoogd gebruik

  Verkocht door

  Bevestiging/aanbreng methode

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Binnen/buitengebruik
  i

  Antislip

  Verstelbaar in hoogte

  Waterbesparend

  Minimale beoordeling

14 producten
Sorteren op:
i

Sanivesk klembeugel Enkel 5 stuks 12mm

Sanivesk klembeugel Enkel 5 stuks 12mm

Thuisbezorgd / Ophalen

6,

79

per stuk(s) 1,36

Ben je bezig met het aanleggen van aansluiten van gas- of waterleidingen? Dan heb je ongetwijfeld hulpmiddelen nodig om leidingen aan de muur te bevestigen. Ook kan het zijn dat je verbindingen nodig hebt om ze op elkaar te laten aansluiten, of op apparaten die voor hun functioneren afhankelijk zijn van de toevoer van gas of water. Voor allerlei soorten en maten muurbevestigingsmateriaal voor je gas- en wateraanvoer ben je bij Praxis aan het juiste adres. In de winkels en op de website van Praxis kun je terecht voor solide en goedkope muurplaten, knelfittingen, wandpennen en zadels. De eerste gebruik je bijvoorbeeld voor het koppelen van draad- en soldeerverbindingen, terwijl de tweede juist zorgt voor waterdichte verbindingen waar geen solderen bij aan te pas komt. Met wandpennen kun je bijvoorbeeld je handdouche ophangen aan de muur. Zadels zijn hulpmiddelen om je buizen aan de wand of het plafond te kunnen bevestigen. Dit muurbevestigingsmateriaal kan overal in je huis van pas komen, al heb je op de ene plek misschien iets anders nodig dan op de andere. Praxis heeft een ruim assortiment met materialen in diverse prijsklassen. Vele hiervan beschikken over Kiwa- en/of Gastec keurmerken. Je kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten die veilig zijn in gebruik. Wel is het van belang dat je goed voorbereid te werk gaat in het aanleggen van gas- of waterleidingen.

Het aanleggen van leidingen met muurbevestigingsmateriaal - wat heb je nodig?

Als je aan de slag gaat met het aanleggen van leidingen en vooral met het aansluiten van verschillende onderdelen aan elkaar of aan de muur, is het van belang zorgvuldig te werk te gaan. Zo voorkom je problemen of zelfs gezondheidsrisico's. Ga je bijvoorbeeld leidingen aansluiten met op maat gezaagde buizen, schuur de daarbij ontstane bramen dan af met wat schuurpapier. Zo voorkom je dat de leidingen later luidruchtig worden. Gebruik een bahco of steeksleutel voor het monteren en aandraaien van muurbevestigingsmateriaal. Moet je solderen, vergeet dan geen soldeervloeistof aan te schaffen.

Aan de slag met muurbevestigingsmateriaal - enkele tips

Denk voordat je aan de slag gaat met deze klus goed na over wat je nodig hebt en leg dit in een logische volgorde klaar. Sluit de hoofdkraan of gaskraan af. Controleer na de montage of er niets lekt. Bij gas kun je hiervoor zeepsop gebruiken.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten