Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Dikte
 • Gewicht
 • Inhoud
 • Lengte
 • Materiaal
 • Serie
 • Type

Voordelig Stanley reservemesjes bestellen via Praxis

Ben je voor je hobby, werk of klus op zoek naar nieuwe reservemessen voor bijvoorbeeld je Stanleymes, hobbymes of ander snijgereedschap met verwisselbare messen, dan kan je ze voordelig kopen bij Praxis. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten en formaten reservemesjes en reserve krabbers tegen prima prijzen, zodat je jouw gereedschap weer helemaal vlijmscherp kan maken. In ons assortiment vind je niet alleen de reservemesjes en haakmesjes voor Stanley gereedschap, we verkopen ook setjes hobby afbreekmessen en krabbertjes voor verfkrabbers van onder andere de merken Ironside en Bahco. En natuurlijk koop je bij ons ook goedkoop de bijbehorende Stanleymessen, glassnijders, hobbymessen, schrapers en verfafkrabbers, kijk daarvoor in onze collectie messen.

Altijd scherpe reservemesjes voor geslaagde klus- of hobbyprojecten

Stanleymessen, schuifmessen en breekmessen zijn onmisbaar bij het klussen of het uitvoeren van hobbywerkzaamheden. Zo zijn Stanleymesjes of vaste messen met rechte of ronde haak bijvoorbeeld ideaal voor het op maat snijden van tapijt en zeil, en kan je met hobbymesjes perfect karton bewerken voor het maken van bijvoorbeeld passe partouts. Heb je als handgereedschap zo’n handig mes gekocht, dan is een setje reservemesjes daarbij onmisbaar. Want hoe scherper het mes is, hoe beter, nauwkeuriger én netter het snijvlak wordt. Ga je te lang door met een oud mes, dan worden de randen rafelig en het werken met een bot mes kan tot veel ergernis leiden. Wissel dus bijtijds het oude mesje of krabbertje om voor een nieuw exemplaar.

Reservemesjes voor verfkrabbers en behangafstekers kopen

Wil de wanden en kozijnen van je huis een nieuwe kleur geven, dan kan je hier ook reservemesjes kopen voor je verfafkrabber, schaaf of behangafsteker zodat je daarmee weer prima oud behang kunt strippen of oude lagen verf kunt afkrabben. Ook vind je in ons aanbod verschillende afmetingen hardmetalen reservemessen voor het schrapen van hout, metaal en beton. Door de voordelige prijzen van onze reservemesjes hoef je dus nooit meer om een scherp mes verlegen te zitten. En zoek je toch nog even verder naar andere manieren om bijvoorbeeld je verf af te krabben? Kijk dan ook nog even naar onze voordelig geprijsde verfafbranders. Bestellen van dit klusgereedschap en alle andere zaken die je nodig hebt om je klus tot in de puntjes af te maken, zoals handgereedschap, behang en verf, kan natuurlijk eenvoudig online via onze webwinkel. Je kunt alles dan makkelijk laten thuisbezorgen of je haalt het gewoon af in het dichtstbijzijnde Praxis filiaal.