Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Messen
 5. Terug naar Verfkrabbers

Verfkrabbers

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Houtcertificering
  i

  Materiaal

  Materiaal van doeloppervlak

  Prijs (€)

  tot

  Merken

15 producten
Sorteren op:
i

Stanley metalen schraper 0-28-500 95x40mm

Stanley metalen schraper 0-28-500 95x40mm

Thuisbezorgd / Ophalen

4,

99

Welke soorten verfkrabbers zijn er en wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Bij Praxis kun je veel soorten krabbers kopen. Er zijn gereedschappen die lijken op een ijskrabber die je in de winter gebruikt om jouw auto ijsvrij te maken. Deze gebruik je op dezelfde wijze als een ijskrabber, maar dan voor verf in plaats van ijs. Bij deze krabber zit maar een heel klein mesje, waardoor hij ideaal is voor kleine details. Een verfverwijdermes bestaat uit een handvat, met daaraan vat een scherp stuk plat ijzer. Dit maakt een verfverwijdermes ideaal voor grove stukken. Met zowel een krabber als een verfverwijdermes duw je de verf van je af. Met een verfschraper werkt dit net even anders. Een verfschraper schraapt door middel van een beweging. Dit kan zowel van je af als naar je toe. Verfschrapers zijn er in verschillende vormen en zijn ideaal voor het schrapen in hoeken en kieren. Ook kun je nog kiezen voor een verfbrander. Een aantal vormen zijn: - Huisje: Heeft een schraper met twee verschillende hoeken. - Eivorm: Rond aan de ene kant en puntig aan de andere kant. - Driehoek: Met drie scherpe hoeken. - Combinatie: Een perfecte combinatie van hoeken en rondingen.

Waar worden verfkrabbers voor gebruikt en wat gebruik je hierbij?

Met een krabber of schraper voor verf kun je oude verfresten eenvoudig verwijderen door te krabben of te schrapen. Deze gereedschappen zijn handgereedschappen waarbij je zelf de kracht kunt bepalen. Duw of trek je harder dan zal het gereedschap meer druk of kracht uitoefenen op het materiaal. Zo kun je zelf de gewenste kracht toepassen bij deuren, kozijnen, oude planken hout en nog veel meer materialen waar u graag verfresten van wilt verwijderen. Om met dit gereedschap aan de slag te gaan heb je alleen een krabber of schraper nodig en oude verfresten die je graag wilt verwijderen.

Hoe voer ik mijn klus uit met verfkrabbers?

Om met jouw klus te beginnen kies je eerst een object uit waarvan je de verf wilt verwijderen. Vervolgens ga je aan de slag met een verfschraper, verfverwijdermes of een krabber. Je gaat net zo lang door met schrapen of krabben tot het oppervlak volledig vrij is van verfresten. Vervolgens kun je nu het verfvrije oppervlak schuren met schuurpapier en weer netjes overschilderen. Hiervoor gebruikt u eerst een grondverf en daarna gewone verf.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten