Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kortingsacties
 • Materiaal
 • Toepassing
 • Vorm
7 producten

Baseline rubberhamer hout 450gr
Baseline rubberhamer hout 450gr
Rubberhamers
Sencys rubberhamer 900gr
Sencys rubberhamer 900gr
Rubberhamers
Sencys rubberhamer 450gr
Sencys rubberhamer 450gr
Rubberhamers
Sencys rubberhamer 225gr
Sencys rubberhamer 225gr
Rubberhamers

  Aan de slag met de beste rubber hamers

  Word in de zomer stralend bruin in je eigen achtertuin. Niets is leuker dan genieten op een terras dat je zelf hebt aangelegd. Bij Praxis vind je rubber hamers om de stenen zelf te leggen. Deze hamers worden gebruikt door professionals maar kun je ook gemakkelijk zelf hanteren. Gebruik een rubber hamer om je eigen tuin te bestraten of een pad aan te leggen. Dankzij de rubberen kop sla je tegels niet zomaar kapot en raken de stenen niet beschadigd.

  Rubberen hamers voor alle soorten tegels

  Hamers met een rubberen kop zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Welke hamer je het beste kan kopen, hangt af van de klus die je uit gaat voeren. Zo zijn er mokers, breekhamers en bankhamers. Kies voor een harde rubberen hamer om dikke zware tegels in de tuin te leggen. Ga je aan de slag met meer kwetsbare stenen? Kies dan voor een zachtere rubberen kop. Een kleinere hamer kun je ook goed gebruiken om lijmverbindingen in houtbewerking aan te kloppen. Al het handgereedschap is gemaakt van duurzaam materiaal voor jarenlang timmerplezier. Kom naar een van de winkels van Praxis voor een deskundig advies over het beste klusmateriaal.

  Rubber hamer veilig gebruiken

  Houd de hamer aan het uiteinde van de steel vast om moeiteloos veel kracht te kunnen zetten. De kop van de hamer is gemaakt van massief hard of zacht rubber. Hierdoor heb je weinig last van trillingen en terugslag. Je voorkomt hiermee blessures aan je handen en armen. Bovendien is het risico op beschadiging aan tegels minimaal. Ga extra veilig aan de slag en draag stevige werkhandschoenen. Je hebt hierdoor meer houvast en je handen blijven schoon. Vergeet niet om ook de rest van je lichaam goed te beschermen. Wanneer je nieuwe tegels in de tuin legt, werk je veel op je knieën. Draag kniebeschermers om nare wondjes te voorkomen. Ondanks de zachte kop van een rubberen hamer, kunnen er altijd splinters vrijkomen. Bij Praxis vind je veiligheidsbrillen om je ogen hiertegen te beschermen.

  Voordelig online kopen

  Op zoek naar handgereedschap van de hoogste kwaliteit? Selecteer de beste hamers in het uitgebreide assortiment van Praxis. De rubberen hamers worden zeer scherp ingekocht. Je profiteert dus altijd van een mooie aanbieding. Wil je de hamer online kopen? Op praxis.nl vind je altijd de juiste hamer voor jouw klussen. Ga snel aan de slag en leg in een handomdraai je eigen terras of tuinpad aan.