Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Gewicht
 • Lengte
 • Materiaal
 • Uitvoering
3 producten

  Welco metalen bikhamer
  Welco metalen bikhamer
  Overige hamers
  Atlas sleg vierkant ijzer model met 90cm steel
  Alleen online
  Atlas sleg vierkant ijzer model met 90cm steel
  Overige hamers

   Hamers kopen bij Praxis

   De hamer is een van de meest alledaagse vormen van gereedschap. Wie als kind een beetje leert klussen, thuis of op school, mag al snel deze handige hulp bij het timmeren ter hand nemen. Natuurlijk is het altijd oppassen dat er niet op vingers wordt geslagen. Ook vergt het recht slaan nog wel enige oefening, maar welbeschouwd behoren hamers tot de meer eenvoudige gereedschappen. Daarom kan vrijwel iedereen er wel een beetje mee omgaan. Gelukkig maar, want ze zijn onmisbaar bij veel voorkomende klussen in het huis, van het vast slaan van een tafelpoot tot het aan de muur bevestigen van een mooie ingelijste foto bijvoorbeeld. Hoe eenvoudig de hamer ook mag zijn, hij bestaat in veel verschillende variëteiten. Voor het in een houten plank slaan van een spijker heb je nu eenmaal een ander exemplaar nodig dan voor het vast tikken van stoeptegels in de achtertuin. Het is daarom wel zo handig dat Praxis een ruim assortiment hamers in de aanbieding heeft. Zo zijn er houten exemplaren voor bijvoorbeeld het slaan van planken en palen, evenals stratenmakershamers, urethaan hamers die beschadiging van werkstukken voorkomen en bijvoorbeeld lood- en zinkkloppers. Uiteraard heeft Praxis ook breekhamers, mokers en rubber hamers. Voor iedere timmerklus en voor elk materiaal heeft Praxis bijna wel de juiste hamer! Bekijk het assortiment aan bijzondere hamers op de website. Om optimaal gebruik te kunnen maken van dit essentiële gereedschap zijn er ook allerlei accessoires in het assortiment opgenomen.

   Nuttige accessoires voor bij het timmeren

   Ga je veel verschillende timmerklussen verrichten en wil je daarvoor diverse specifieke hamers aanschaffen, dan doe je er verstandig aan ervoor te zorgen dat je een goede plek hebt om ze allemaal op te bergen. Dit werkt nu eenmaal netter en efficiënter en bevordert de levensduur van je gereedschap. Investeer bijvoorbeeld in een goede gereedschapskoffer met veel vakken. Ga je juist een hamer gebruiken in veel verschillende ruimtes en wil je deze altijd bij de hand hebben? Dan is dit Stanley hamerholster de perfecte oplossing voor jou.

   Aan de slag met de hamer

   Deze en andere handgereedschappen kun je eenvoudig online bestellen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kopen in een van de vele vestigingen. Om ervoor te zorgen dat je veilig en comfortabel kunt klussen, is het slim om wat bescherming aan te schaffen. Bescherm je handen tegen splinters met een goed paar handschoenen. Met stevige kniebeschermers werkt het nog lekkerder!