Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Materiaal
 • Toepassing
 • Vorm
 • Lengte
 • Maat
 • Uitvoering
5 producten

Sencys rubberen mokerdop 1,5kg
Sencys rubberen mokerdop 1,5kg
Hameraccessoires
Sencys rubberen mokerdop 2kg
Sencys rubberen mokerdop 2kg
Hameraccessoires
Sencys rubberen mokerdop 1kg
Sencys rubberen mokerdop 1kg
Hameraccessoires

  Hameraccessoires kopen bij Praxis

  Bij Praxis weten we hoe belangrijk jouw hamer is. Er bestaat geen klusser die zonder zijn betrouwbare partner kan. Op deze pagina voorzien wij daarom alle hameraccessoires die het leven van je lievelingshamer weten te verlengen: van moker-doppen tot foedralen en stelen. Bij Praxis vind je de beste hameraccessoires aan de beste prijzen. Je kiest je optie uit een totaaloverzicht en bestelt meteen online.

  De Praxis hameraccessoires

  Onze hameraccessoires worden geleverd door twee toppers, Sencys en Atlas. Op al onze Sencys artikelen bieden wij daarbij een indrukwekkende garantie van 10 jaar. Zoek je een nieuwe moker voor je hamer, dan kijk je best eens naar onze rubberen koppen van Sencys. Je kunt er een vinden van 1 of 2 kg. Een uitstekend foedraal hebben we ook in de aanbieding van deze maker. Het is gemaakt uit polyester en voorzien van een stevige, metalen loop. Ben je op zoek naar een nieuwe hamersteel? Bekijk dan onze stelen van Atlas. Onze pikhouweel-steel meet 70 x 40 cm en heeft kopmaat 17. Hij is gemaakt uit essenhout. Daarnaast biedt Atlas je hier ook nog een ovale sleg-steel van 1000 mm aan. Ben je niet zozeer op zoek naar hameraccessoires, maar gewoon naar een nieuwe hamer? Ook dan zit je goed bij Praxis. Surf snel naar ons gereedschap en installatiemateriaal. In de sectie handgereedschap vind je daar namelijk al onze hamers terug, zoals breekhamers en klauwhamers.

  Je Praxis hameraccessoires gebruiken

  Omdat de hamer zoveel functies kan hebben, is het niet altijd eenvoudig de juiste hamer te kiezen voor je klus. Toch is er een aantal dingen dat verklapt hoe comfortabel of degelijk je hamer zal werken. Zo heeft een goede hamer bijvoorbeeld een langere steel en zijn hamers uit één stuk minder belastend voor je rug, dankzij een betere gewichtsverdeling. Een antislip-greep verhoogt je controle over je instrument en bevordert de efficiëntie van je arbeid. Een hamer die terugslagen weet op te vangen, spaart verder gewrichten en pezen. Zij maken vaak gebruik van een kop uit nylon of andere zachte, elastische materialen (bijvoorbeeld polyester). Maar er zijn ook metalen hamers waarop een technologie wordt toegepast die trillingen weert. Tot slot geldt nog: hoe zwaarder de hamer, hoe groter de terugslag en hoe vermoeiender het werk. De hamergrootte wordt daarom best optimaal afgestemd op de aard van je klus.