1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Slijpmachines

Slijpmachines

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Vermogen (W)

  Diameter schuur-/slijpsteen

  Geleverd in opbergmiddel

  Kortingsacties

  Met soft start
  i

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Voltage accu

46 producten
Sorteren op:

Einhell TCBG200 tafelslijpmachine 400W 200mm

Einhell TCBG200 tafelslijpmachine 400W 200mm

Werkbankslijpers

77,

99
Stanley Fatmax haakse slijper FMEG220K-QS 850W

Alleen online

30%

korting

Stanley Fatmax haakse slijper FMEG220K-QS 850W

Haakse slijpers

89,

99

62,

99
Maktia haakse slijper GA9050R

Maktia haakse slijper GA9050R

Haakse slijpers

Vaste lage prijs

149,

-
Met een slijpmachine kun je slijpen en zagen in materiaal als metaal en steen. Je kunt er bijvoorbeeld gereedschap mee glad en scherp maken. Hiervoor wordt meestal een haakse slijper of slijpsteen van een werkbankslijpmachine gebruikt. Met de juiste slijpschijven kun je een slijpmachine ook gebruiken om roest te verwijderen of materialen af te bramen. Bij Praxis koop je voordelige slijpmachines en slijpschijven.

Verschillende soorten slijpmachines bij Praxis

Slijpmachines kun je onderverdelen in vier categorieën. De grootste groep bestaat uit de haakse slijper. Deze wordt ook wel slijptol of flex genoemd. De term haakse slijper verwijst naar de slijpschijf die in positie haaks staat op het motorgedeelte. De tweede groep zijn de rechte slijpers en dan is er nog de werkbankslijpmachine en de doorslijper. De haakse slijper wordt gebruikt om verschillende materialen (zoals steen of metaal) door te slijpen, of voor het verwijderen van roest of afbramen van metaal. De rechte slijper gebruik je voor het slijpen, afvlakken of schuren van bijvoorbeeld steen, tegels, stalen buizen of voegen. De doorslijper wordt gebruikt voor het zagen van openingen in steen en beton en diverse bouwmaterialen. De werkbankslijpmachine gebruik je voor het slijpen, poetsen, afbramen en het verwijderen van roest van gereedschap en materialen. De werkbankslijpmachine en de haakse slijpmachine zijn de meest gebruikte slijpmachines. De werkbankslijpmachine is een vaste machine op de werkbank en de haakse slijper een handgereedschap. Bij Praxis koop je nu heel voordelig zowel de flexibele haakse slijper, rechte slijpers, doorslijpers en werkbankslijpmachines. Wil je liever een alles-in-één apparaat? Kies dan voor een multitool. Kijk naar onze gunstige aanbiedingen en de extra online deals.

Slijpschijven bij Praxis

De haakse slijper werkt met verwisselbare slijpschijven. Er zijn slijpschijven voor het slijpen en zagen voor staal of steen. Daarnaast zijn er slijpschijven die je gebruikt om bramen uit metaal te verwijderen en freesschijven voor het bewerken van hout of speksteen. De schijven die gemaakt worden met industriële diamantkorrels gaan langer mee en gebruik je voor de hardere soorten materiaal. Op de website van Praxis vind je per slijpmachine een uitvoerige beschrijving van de capaciteit en toepasbaarheid van de machine. Dat geldt natuurlijk ook voor onze slijpschijven. Lees de reviews van onze klanten over de ervaringen met divers elektrisch gereedschap. Kijk meteen naar onze aanbiedingen en haal nu zeer voordelig je slijpmachine in huis. Bestel tevens je slijpmachine toebehoren en veiligheidsaccessoires direct mee. Alles wat je nodig hebt voor elke klus bestel je eenvoudig, compleet en snel bij Praxis.nl.