Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kortingsacties
 • Type
 • Typenummer
2 producten

Makita DJS161ZJ plaatschaar 18V
Alleen online
Makita DJS161ZJ plaatschaar 18V
Doorslijpers
Makita DJN161ZJ knabbelschaar 18V
Alleen online
Makita DJN161ZJ knabbelschaar 18V
Doorslijpers

  Voordelig professionele doorslijpmachines kopen bij Praxis

  Praxis heeft een ruim assortiment slijpmachines van professionele kwaliteit in het assortiment, zoals werkbankslijpers en rechte slijpers. Met doorslijpers snijd je moeiteloos het sterkste steen, beton en asfalt door. Ideaal dus als je een deuropening wilt maken in een stenen tussenmuur, de afsluitbanden voor je terras op maat wilt snijden of sleuven wilt trekken in een betonnen wand om je elektriciteitsbuizen aan of om te leggen. Je kan deze doorslijpmachines voordelig bij Praxis kopen van onder andere het merk Makita, dat bekend staat om zijn sterke elektrische gereedschappen met zeer goede ergonomische eigenschappen. Deze machines zijn bestand om dag in dag uit het zwaarste werk te verrichten en ze worden dan ook vaak gebruikt in de bouw en industrie. Ook verkopen we handzame Hitachi doorslijpmachines die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld buizen van metaal of koper af te korten.

  Veilig & beschermd de klus aanpakken

  De draagbare doorslijpmachines in onze collectie hebben een krachtig vermogen en een prima grip waardoor je zonder al te veel inspanning de hardste materialen door kunt snijden of slijpen. We hebben modellen met 300mm doorslijpdiameter en modellen met 350mm bladen voor de aanpak van grotere projecten. Ze hebben een 2- of 4-takt aandrijving met een zuinige motor. Alle machines komen met een uitgebreide handleiding en je ontvangt een uitstekende garantie op de apparaten. Bij het hanteren van deze krachtige tools moet je natuurlijk verstandig en doordacht te werk gaan. Zorg dus altijd voor een veilige werkomgeving, voor jezelf én anderen, en draag de nodige beschermingsmiddelen en veiligheidskleding. Zorg dus voor een goede veiligheidsbril en gehoorbescherming, maar let er ook op dat je handen en je lichaam beschermd zijn tegen rondspattend steen door handschoenen, een veiligheidsbroek of overall te dragen, en uiteraard stevige veiligheidsschoenen.

  Doorslijpmachines voor de scherpste prijs bij Praxis bestellen

  De meeste modellen en typen doorslijpmachines in ons assortiment zijn alleen te koop in onze webshop. Dat heeft niet alleen het voordeel dat je deze artikelen regelmatig met een flinke korting kunt kopen via onze prijsacties, je kunt op je gemak alle specificaties van de slijpmachines bekijken, vergelijken en je keuze maken. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling morgen of binnen een paar dagen bij je wordt afgeleverd. Ben je op zoek naar een kleiner model slijper voor de minder grote slijpklussen, kijk dan ook nog even bij de haakse slijpers. Wil je toch graag nog advies over welk model je moet kiezen. Je kunt altijd even contact opnemen met de klantenservice van een van onze Praxisfilialen of je vragen stellen op het Voordemakers-forum.