Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Vermogen (W)
7 producten

Ferm tafelslijpmachine BGM1020 250W
Alleen online
Ferm tafelslijpmachine BGM1020 250W
Werkbankslijpers
Ferm tafelslijpmachine BGM1019 150W
Alleen online
Ferm tafelslijpmachine BGM1019 150W
Werkbankslijpers
Ferm tafelslijpmachine BGM1021 250W
Alleen online
Ferm tafelslijpmachine BGM1021 250W
Werkbankslijpers

  Werkbankslijper kopen bij Praxis

  Ben je op zoek naar een voordelige werkbankslijpmachine van goede kwaliteit voor het uitvoeren van verschillende soorten klussen in en rond het huis, in je garage of op de werkplaats? Een werkbankslijper kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het scherpen en slijpen van gereedschap, het vormen, polijsten, repareren en snijden van verschillende materialen. Praxis heeft mooie aanbiedingen, waarmee je voor een zeer gunstige prijs een prima werkbankslijpmachine op de kop tikt. Met een werkbankslijper of tafelslijpmachine van Praxis doe jij voortaan je reparaties en klussen gewoon vanuit huis.

  Hoe werkt een werkbankslijper

  Een werkbankslijper is elektrisch gereedschap waarbij je met een ronddraaiende slijpsteen bijvoorbeeld gereedschap of scharen en messen kunt verscherpen. Een werkbankslijper wordt ook wel tafelslijpmachine genoemd. Je kunt de slijpmachine namelijk op een tafel of een werkbank bevestigen. Een elektromotor zorgt voor de aandrijving van de machine. De werkbankslijper is voorzien van twee slijpschijven, waarvan de ene uit een harder materiaal bestaat dan de andere. Het is vaak een combinatie van een fijne en een grove slijpschijf. De grove slijpsteen wordt vooral gebruikt voor het slijpen van gereedschap van metaal. De fijne slijpsteen is geschikt voor het slijpen van lichter materiaal, bijvoorbeeld plamuurmessen, beitels en scharen. De slijpschijven zijn verwisselbaar. Bij Praxis koop je zowel lichte als grove slijpschijven erbij. De slijpmachines van het merk FERM zijn regelmatig in de aanbieding met onze extra online deal. Je bestelt je werkbankslijper daarmee extra voordelig met flinke korting. Reserveer nu meteen je werkbankslijpmachine bij Praxis.nl.

  Slijpmachines Praxis

  Naast de werkbankslijpmachines zijn bij Praxis ook de overige slijpmachines erg voordelig in de aanschaf. Praxis heeft een ruim assortiment rechte slijpers en haakse slijpers. Kijk op de website welke mogelijkheden je met ons aanbod slijpers hebt. Elk product wordt online uitvoerig beschreven, zodat je meteen weet voor welke werkzaamheden het geschikt is. Ook voor overige toebehoren en veiligheidsaccessoires kun je in onze winkel of op onze website terecht. Zo bestel je in een keer alles wat je voor je klus nodig hebt. Wij zorgen er dan voor dat jij je bestelling compleet in zijn geheel kunt ophalen. Dat spaart tijd, waardoor jij meer tijd over hebt voor de klus. Wel zo handig, van Praxis.