Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Ladders
 4. Terug naar Ladderaccessoires

Ladderaccessoires

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

  Merken

  Verkocht door

  Antislip

  Kortingsacties

  Type materiaal

  Materiaal

  Binnen/buitengebruik
  i

  Bevestiging/aanbreng methode

  Afwerking

  Kleur

  Maximale werkhoogte (mm)

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot

  Werkbreedte (mm)
  i

11 producten
Sorteren op:
i

Altrex muurafstandhouder

25%

korting

Altrex muurafstandhouder

(0)

Thuisbezorgd / Ophalen

Praxis Plus prijs

74,

99

56,

24

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aanom te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen

Ladderaccessoires kopen bij Praxis

Is het hoog tijd om de ramen te zemen op de bovenverdieping van je huis, om de hoogste kozijnen of de dakranden te voorzien van een nieuwe laag verf, of om de bladeren uit de dakgoten te vissen? Dan ga je waarschijnlijk op een ladder werken. Zelfs voor mensen die geen hoogtevrees hebben, is dit een klus die wel wat extra aandacht vraagt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en ook de grootste waaghals werkt dus wat voorzichtiger als hij dit op enkele meters hoogte moet doen. Veilig werken op grote hoogte begint met een stevige en stabiele ladder. Praxis heeft hierin een ruim assortiment met ladders in verschillende soorten en maten, zoals huishoudtrappen, telescoopladders en vouwladders. In de winkels en op de website van Praxis vind je bovendien allerhande ladderaccessoires, die het werken op dit hulpmiddel zowel gemakkelijker als veiliger maken. Zo is er een hele reeks aan trap-, of pootdoppen, veiligheidskappen en speciale voeten beschikbaar. Deze zorgen er allemaal voor dat de poten van je trap of ladder niet kunnen gaan schuiven. Ook vind je webbanden, linten en spreidbeveiliging om deze goed op zijn plaats te houden. Muurafstandhouders en gevelrollen maken het klussen op zeer grote hoogte ook gemakkelijker. Met een ladderbordes om comfortabeler te staan en een laddercaddy om gereedschappen op jouw hoogte bij de hand te houden, wordt het minder zwaar om voor langere tijd op een ladder te werken.

Aan de slag met ladderaccessoires - wat heb je nog meer nodig?

Ladderaccessoires maken het klussen op een ladder een stuk eenvoudiger, comfortabeler en natuurlijk veiliger. Er zijn echter nog meer hulpmiddelen die klussen op grote hoogte wat kunnen vergemakkelijken. Ga je werken op een hoogte boven de 4,2 meter, dan kun je bijvoorbeeld overwegen om gebruik te maken van een veiligheidslijn uit het assortiment van Praxis. Denk ook aan een valdemper en een harnasgordel, als je echt veilig wilt werken. In de categorie lichaamsbescherming op de website van Praxis vind je nog veel meer van zulke betrouwbare veiligheidshulpmiddelen.

Aan de slag op de ladder met ladderaccessoires - enkele tips

Ga je op de ladder werken? Bedenk dan van tevoren goed wat je hierbij nodig gaat hebben en zorg dat je het bij de hand hebt in een laddercaddy of gereedschapsgordel. Zo hoef je minder vaak op en neer te klimmen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten