Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Ladders
 4. Terug naar Telescoopladders

Telescoopladders

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Verkocht door

  Vorm

  Kleur

  Antislip

  Materiaal

  Afwerking

  Met softclose

  Type materiaal

  Materiaaleigenschap

  Serie
  i

  Maximale werkhoogte (mm)

  Minimale beoordeling

  Werkbreedte (mm)
  i

16 producten
Sorteren op:
i

Altrex Telescoopladder TL Smart Up Go 1x11

Altrex Telescoopladder TL Smart Up Go 1x11

Thuisbezorgd / Ophalen

189,

-
ALDORR Home - Telescoopladder 3,80M - met Stabilisatievoet en Soft closing

11%

korting

ALDORR Home - Telescoopladder 3,80M - met Stabilisatievoet en Soft closing

Thuisbezorgd

179,

-

159,

-

Telescoopladders kopen bij Praxis

Als je een klus wilt klaren waarvoor je wat extra hoogte nodig hebt, zoals het verven van de muren binnen of het lappen van de ramen buiten, kun je daarvoor natuurlijk gebruik maken van een ladder. Praxis heeft een ruim assortiment met ladders, steigers en huishoudtrappen in allerlei soorten en maten, die ieder zo hun eigen voor- en nadelen hebben. Ben je op zoek naar een ladder die weinig ruimte inneemt als je hem niet gebruikt? Dan is een telescoopladder waarschijnlijk je beste optie. De lichte en handzame telescoopladders die je kunt kopen in de winkels en/of op de website van Praxis, nemen in hun ingeschoven toestand weinig ruimte in beslag. De hoogte ervan is dan vaak rond een meter, de breedte ongeveer een halve meter. Daardoor kun je ze heel gemakkelijk opbergen als je ze een tijdje niet hoeft te gebruiken. Het mooie aan deze telescoopladders is dat ze heel gemakkelijk te verlengen zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten, van een maximale hoogte van 2.61 meter tot maar liefst 4.2 meter. Tussen de minimale hoogte en maximale hoogte van een dergelijke ladder zitten uiteraard allerlei tussenhoogtes waarop je kunt werken. Hiermee bereik je dus zeker de eerste verdieping als je de raamkozijnen buiten wilt verven! Deze telescoopladders zijn door verschillende maatregelen bovendien veilig in het gebruik. Je kunt bijvoorbeeld niet je vingers tussen de sporten krijgen bij het uitschuiven. De sporten zelf zijn vaak extra diep, zodat je er lang en comfortabel op kunt staan. De poten zijn voorzien van goede grip, zodat deze niet snel gaan schuiven. Gewiebel op de ladder kan dus verleden tijd zijn!

Werken op de telescoopladder - wat heb je hierbij nodig?

Ga je een klus uitvoeren met je uitschuifbare ladder, dan kun je enkele hulpmiddelen gebruiken om deze eenvoudiger, sneller en comfortabeler te laten verlopen. Zo kun je bijvoorbeeld hulpmiddelen zoals raamwissers, schroevendraaiers of hamers in een gereedschapsgordel om je middel bevestigen, zodat je alles bij de hand hebt en niet vaak op en neer hoeft te klimmen om te pakken wat je nodig hebt.

Aan de slag - enkele tips

Werken op een trap of ladder kan best vermoeiend zijn. Je staat vaak in een gespannen houding te werken. Maak het jezelf gemakkelijk door de juiste hulpmiddelen te kiezen. Neem regelmatig een korte pauze om je spieren te ontspannen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten