Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Aantal treden
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Gewicht
 • Materiaal
 • Met softclose
 • Opberglengte
 • Werkbreedte
3 producten

  Batavia telescoopladder 3,81 m
  Batavia telescoopladder 3,81 m
  Telescoopladders
  Batavia telescoopladder 3,27 m
  Batavia telescoopladder 3,27 m
  Telescoopladders
  Batavia telescoopladder 2,63 m
  Batavia telescoopladder 2,63 m
  Telescoopladders

   Telescoopladders kopen bij Praxis

   Als je een klus wilt klaren waarvoor je wat extra hoogte nodig hebt, zoals het verven van de muren binnen of het lappen van de ramen buiten, kun je daarvoor natuurlijk gebruik maken van een ladder. Praxis heeft een ruim assortiment met ladders, steigers en huishoudtrappen in allerlei soorten en maten, die ieder zo hun eigen voor- en nadelen hebben. Ben je op zoek naar een ladder die weinig ruimte inneemt als je hem niet gebruikt? Dan is een telescoopladder waarschijnlijk je beste optie. De lichte en handzame telescoopladders die je kunt kopen in de winkels en/of op de website van Praxis, nemen in hun ingeschoven toestand weinig ruimte in beslag. De hoogte ervan is dan vaak rond een meter, de breedte ongeveer een halve meter. Daardoor kun je ze heel gemakkelijk opbergen als je ze een tijdje niet hoeft te gebruiken. Het mooie aan deze telescoopladders is dat ze heel gemakkelijk te verlengen zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten, van een maximale hoogte van 2.61 meter tot maar liefst 4.2 meter. Tussen de minimale hoogte en maximale hoogte van een dergelijke ladder zitten uiteraard allerlei tussenhoogtes waarop je kunt werken. Hiermee bereik je dus zeker de eerste verdieping als je de raamkozijnen buiten wilt verven! Deze telescoopladders zijn door verschillende maatregelen bovendien veilig in het gebruik. Je kunt bijvoorbeeld niet je vingers tussen de sporten krijgen bij het uitschuiven. De sporten zelf zijn vaak extra diep, zodat je er lang en comfortabel op kunt staan. De poten zijn voorzien van goede grip, zodat deze niet snel gaan schuiven. Gewiebel op de ladder kan dus verleden tijd zijn!

   Werken op de telescoopladder - wat heb je hierbij nodig?

   Ga je een klus uitvoeren met je uitschuifbare ladder, dan kun je enkele hulpmiddelen gebruiken om deze eenvoudiger, sneller en comfortabeler te laten verlopen. Zo kun je bijvoorbeeld hulpmiddelen zoals raamwissers, schroevendraaiers of hamers in een gereedschapsgordel om je middel bevestigen, zodat je alles bij de hand hebt en niet vaak op en neer hoeft te klimmen om te pakken wat je nodig hebt.

   Aan de slag - enkele tips

   Werken op een trap of ladder kan best vermoeiend zijn. Je staat vaak in een gespannen houding te werken. Maak het jezelf gemakkelijk door de juiste hulpmiddelen te kiezen. Neem regelmatig een korte pauze om je spieren te ontspannen.