Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Huishoudtrappen

Huishoudtrap kopen bij Praxis

De beste huishoudtrappen en ladders koop je bij de Praxis

Huishoudtrap kopen? Vind je favoriet bij Praxis

Voor de kleine klussen in en rond huis is een goede huishoudtrap onmisbaar! Of je nu de ramen gaat lappen of even snel een LED-lamp wil vervangen: de huishoudtrappen van Praxis voorzien jou van dat extra stukje lengte op de momenten dat je het nodig hebt. Maar niet alleen de lengte is een voordeel, dankzij hun lichte gewicht en compacte afmeting zijn de huishoudtrappen ook nog eens gemakkelijk verplaatsen. Paxis biedt een veelzijdig aanbod, waaronder de populaire Altrex huishoudtrap.

Van keukentrapje tot 8-treeds Altrex huishoudtrap

Huishoudtrappen komen in verschillende hoogtes en materialen. Bij Praxis kun je zowel een aluminium huishoudtrap kopen als een stalen of kunststof exemplaar. Door de variatie in hoogte vind je altijd de trap die past bij de klus waarvoor je hem wilt gebruiken. Zo kunnen kinderen gemakkelijker hun handen wassen met behulp van een kunststof opstapje of onze 2-treeds huishoudtrappen. En die slingers voor die verjaardag hangen nog sneller als je een 8-treden Altrax huishoudtrap tot je beschikking hebt. Vergt jouw klus nog wat meters extra? Met onze reformladders en bouwsteigers kom je zelfs bij de hoogste klussen. Gebruik hierbij ladderaccessoires, zoals stabiliteitsbalken en muurafstandhouders voor optimale stabiliteit en veiligheid.

Huishoudtrappen: voor elke klus de juiste hoogte

Veiligheid gaat voor alles! Daarom zijn al onze hoge huishoudtrappen voorzien van antislip treden en een extra tussenstuk voor optimale veiligheid en stabiliteit. Geen wegglijdende voeten of wankelende poten meer: met een Sencys of Altrax huishoudtrap sta je altijd comfortabel. Na gebruik kun je de huishoudtrappen gemakkelijk inklappen en opbergen. Ook jij kunt vanaf nu al je doe-het-zelf klusjes zelf uitvoeren door simpelweg een huishoudtrap te kopen. Bekijk en bestel de huishoudtrap online of kom langs in de winkel voor gratis advies.