Huishoudtrappen

Filteren

Huishoudtrap kopen bij Praxis

Toch te klein om bij de bovenste kastjes te komen? De slingers op te hangen, of een lampje te vervangen? Een goede huishoudtrap is onmisbaar in ieder huishouden. Bij Praxis koop je huishoudtrappen of ladders van verschillende hoogtes. Van een huishoudtrap met 2 treden, tot een met 8 treden. Praxis heeft een veelzijdig aanbod, waaronder de populaire Altrex huishoudtrap en lichtgewicht huishoudtrappen.

Huishoudtrap van 2 treden tot 8 treden

Voor iedere klus heb je een andere trap nodig. Daarom koop je bij praxis huishoudtrappen van 3 treden, 4 treden tot zelfs 8 treden. Door de variatie in hoogte vind je altijd de ladder die past bij de klus waarvoor jij hem wilt gebruiken. Zo kunnen kinderen gemakkelijker hun handen wassen met behulp van een kunststof opstapje of onze 2-treeds huishoudtrappen. En die slingers voor die verjaardag hangen nog sneller als je een 8-treden Altrex huishoudtrap tot je beschikking hebt. Vergt jouw klus nog wat meters extra? Met onze reformladders en steigers kom je zelfs bij de hoogste klussen. Gebruik hierbij ladderaccessoires, zoals stabiliteitsbalken en muurafstandhouders voor optimale stabiliteit en veiligheid.

Altrex huishoudtrap bij Praxis

De populaire huishoudtrappen van Altrex vind je ook bij Praxis. Bijvoorbeeld de Altrex double Decker ladder met 6 treden of 5 treden. Zoek je juist een kleine trap? Kies dan voor een Altrex trap met 2 treden. Zo heb je voor iedere klus de juiste hoogte.

Huishoudtrap aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij een voordelige huishoudtrap kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige huishoudtrap aanbieding.