• 0
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Schroeven
 5. Terug naar Plaatschroeven

Plaatschroeven

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

  Toepassing

63 producten
Sorteren op:

Sencys plaatschroef verzonken kop zelfborend gegalvaniseerd 4,2mm 38mm 30 stuks

Sencys plaatschroef verzonken kop zelfborend gegalvaniseerd 4,2mm 38mm 30 stuks

Plaatschroeven

4,

79

Gips is een apart materiaal dat erg flexibel is in gebruik. Gips wordt voor verschillende doeleinden gebruikt en daarbij is het ook erg makkelijk om te decoreren en toe te passen. Natuurlijk kan je ook allerlei onderdelen en accessoires bevestigen in gidsplaten, maar dan heb je wel het juiste materiaal nodig om dit te kunnen doen. Standaard schroeven zullen niet in de gipsplaten bevestigd blijven en met gewone spijkers kan je ook geen materialen vastzetten in het gips. Met speciale plaatschroeven is het wel mogelijk om zaken te bevestigen aan gipsplaten. Bij Praxis heb je nu de mogelijkheid om verschillende soorten schroeven te kopen die geschikt zijn voor gipsplaten. Het assortiment bestaat ook uit plaatschroeven die toepasbaar zijn op andere soorten platen. Bekijk de collectie nu en maak je keuze.

Plaatschroeven van Praxis

De plaatschroeven die je bij Praxis voor een goedkope prijs kan aanschaffen zijn gemaakt van stevige materialen zoals RVS. Hierdoor is een stevige bevestiging gegarandeerd en kan je de schroeven gemakkelijk in en uit draaien zonder dat het materiaal beschadigd raakt. Door gebruik te maken van deze professionele schroeven heb je haast geen ander bevestigingsmateriaal meer nodig. De beste plaatschroeven van Praxis zijn verkrijgbaar in diverse formaten en soorten die elk weer op een andere manier toe te passen zijn. Als je meerdere schroeven nodig hebt dan zijn er ook handige sets verkrijgbaar waarin meerdere schroeven verpakt zijn. Schroeven laat je niet zomaar rondslingeren. Daarom kan je de plaatschroeven netjes opbergen in de Opbergkast voor ijzerwaren met 48 laden of in de Sencys sorteerdoos gereedschap 48cm. Maak je schroefklussen in platen gemakkelijk met de professionele plaatschroeven van Praxis.

Plaatschroeven kopen

Plaatschroeven zijn misschien niet de schroeven die je dagelijks voor je klussen gebruikt. Daarom kan het zijn dat je er nog vragen over hebt of dat je wat meer informatie wilt over de manier hoe je de schroeven kan toepassen. Daarom kan je altijd bij ons langskomen in een van onze filialen zodat wij je over de toepassingen en mogelijkheden kunnen informeren. Als je er al over uit bent welke schroeven je wilt gebruiken, dan kan je deze ook gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Samen met jou willen we er graag voor zorgen dat platen op een veilige en stevige manier worden bevestigd met onze beste plaatschroeven.