Filteren

2543 producten

Hoe moeten jouw binnendeuren eruit zien?

Zoek je nieuwe binnendeuren? Ga je gelijk alle deuren in huis vervangen? Of is er een deur aan vervanging toe? Welke binnendeuren vind jij het mooiste? Wil je graag glasdeuren? Ben je op zoek naar opdekdeuren? De boardpaneeldeuren van Praxis zijn er in heel veel soorten. Zo kun je precies de stijl kiezen die het beste past bij jouw smaak en de stijl van je interieur. De uitstraling van een glasdeur met zes kleine ruitjes is natuurlijk heel anders dan eentje met twee lange rechthoekige ruiten in het bovenste paneel. Ook de verdeling van de vlakken van een paneeldeur, maakt hoe deze eruitziet. Bekijk de verschillende paneeldeuren daarom goed en kies de allermooiste uit.

Binnendeuren voor iedere ruimte in huis

Bij het vinden van de juiste deur zijn een aantal zaken van belang. Zo moet je weten welke kant de deur op draait, of de binnendeur helemaal in het kozijn valt of niet. Paneeldeuren die helemaal in de deurpost vallen worden stompe deuren genoemd. Deuren die er iets overheen vallen heten opdekdeuren. En dan is het natuurlijk nog belangrijk om te weten welke maat de deur heeft. Om te zorgen dat je precies de juiste deur koopt hebben we een speciale deurenconfigurator voor je op de website om exact de juiste deur te bestellen. Naast binnendeuren, hebben wij ook een breed assortiment buitendeuren: voordeuren en achterdeuren.

Binnendeuren kiezen en online kopen bij Praxis

Op onze website kun je in alle rust jouw binnendeuren uitzoeken. Daarvoor hoef je niet naar de winkel te komen. Je kunt zelfs je nieuwe deuren online aanschaffen bij Praxis, met de handige deurenconfigurator gaat dat nog gemakkelijker. Online jouw binnendeuren aanschaffen is heel handig, want we bezorgen ze dan netjes bij je thuis. Maar misschien wil je eerst liever de verschillende deuren in het echt zien. Dan is het slim om naar de winkel te komen om ze te bekijken.