Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

De Praxis montageservice | Jij bedenkt het, de vakman maakt het

Jij bedenkt het, de vakman maakt het

Laat een erkend vakman jouw tuinscherm, kraan, binnendeur óf laminaat plaatsen wanneer het jou uitkomt, zonder prijsverrassingen achteraf De Praxis montageservice neemt je het werk uit handen op het moment dat het jou uitkomt. Heb je een tuinscherm gekocht en heb je geen tijd of kennis om het tuinscherm zelf te plaatsen? Dan kun je deze voor een vaste prijs laten plaatsen met behulp van onze montagservice. Geen offertes of bijkomende kosten, maar direct een prijsopgave zonder verrassingen achteraf.

 • Vaste prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Montage door een erkende vakman
 • Direct een afspraak maken wanneer het jou uitkomt
 • 2 jaar garantie
 • Montageservice voor verschillende klussen

  Montageservice badkamermeubel

  Een nieuw badkamermeubel plaatsen kan een flinke klus zijn. Laat deze pittige klus aan een vakman over met behulp van de montageservice.

  Montageservice kranen

  Heb je een kraan gekocht, maar heb je hulp nodig bij het plaatsen? Laat jouw kraan plaatsen met behulp van de montageservice en je hebt 2 jaar garantie.

  Montageservice tuinschermen

  Een tuinscherm plaatsen is een grote klus. Je kunt met de Praxis montageservice voor een vaste prijs je tuinscherm laten plaatsen door een erkende vakman.

  Montageservice binnendeuren

  Wanneer je een mooie binnendeur gekocht heb, wil je niet dat de deur beschadigd tijdens het afhangen. Maak daarom gebruik van de montageservice!

  Montageservice laminaat

  Wij berekenen een vaste prijs per meter, zodat je geen prijsverassingen hebt achteraf. Weet waar je aan toe bent en maak een afspraak.

  Nóg meer services

  Thuisbezorgen

  Laat je producten thuisbezorgen. Dat scheelt een hoop gedoe!