Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Deur op maat (laten) maken

 

Stel zelf je deur samen

Je kunt tegenwoordig zelf je deur samenstellen! Kies jouw stijl, doe het meetwerk, maak je deur compleet en kies een service. Met behulp van de CanDo deurenconfigurator kies je makkelijk de deur bij jouw huis past en maak je hem af met alle bijbehorende accessoires.

Bekijk alle deuren

 

Voordat je aan de slag gaat

Opdekdeuren vallen niet helemaal in het kozijn en worden afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Stompe deuren vallen helemaal in het kozijn en worden afgehangen met standaard scharnieren.

Bepaal de draairichting van de deur
De draairichting van de deur is alleen belangrijk bij opdek deuren.

Bepaal de maat van de deur
  • Maatbepaling van een stompe deur
    Meet de binnenkant (breedte en hoogte) van de sponning van het kozijn. Omdat er maatverschillen in een kozijn kunnen bestaan, is het verstandig de breedte op 3 plaatsen (onder, midden en boven) en de hoogte op 2 plaatsen (links en rechts) te meten. Voor de maat van de deur haal je ongeveer 5 á 6 mm in de breedte en de hoogte van de sponningmaat afgetrokken te worden.

Maatbepaling van een opdek deur
Meet de breedte van de deur zonder de opdekrand en meet de hoogte inclusief de opdekrand. Heb je geen deur? Dan kun je ook de maat bepalen aan de hand van de sponning van het kozijn. Meet de hoogte op van de binnenkant van de sponning en tel hier 12 mm bij op. Meet vervolgens de breedte op van de sponning.

 

CanDo All Inclusive service

Afbeelding van binnendeur

 

 

Hoe zorg je ervoor dat de deur perfect gelakt en afgehangen wordt? Kies dan voor CanDo All Inclusive!

In het All Inclusive pakket zit:

  • Inmeten bij jou thuis
  • Montage van het glas
  • Aflakken in een RAL kleur naar keuze
  • Montage van hang- en sluitwerk
  • Bezorging en afhangen door een vakman

Buitendeuren service (all-inclusive)