Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Deuren

Hulp per klus

Ga jij aan de slag met je deur? Op deze pagina vind je alle hulp die je nodig hebt voor het tegenhouden van tocht, het vernieuwen óf vervangen van je deur.

Ga jij aan de slag met je deur? Op deze pagina vind je alle hulp die je nodig hebt voor het tegenhouden van tocht, het vernieuwen óf vervangen van je deur.

Ga snel naar
Deur in huis

Welke deur past bij mij?

Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Wij helpen je graag op weg bij je keuze. In ons productadvies leggen we je uit welke verschillende deuren we hebben en waar je op moet letten bij het kopen van een deur.

Bekijk het productadvies

Je deur vernieuwen

Op zoek naar manieren om je deur te vernieuwen of verbeteren? In de stappenplannen hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor je klus.

Onze beste keus voor deurbeslag

Fleur je binnen- of buitendeur op met fraaie deurklinken en deurkrukken. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van het beste deurbeslag in alle soorten en maten.

Bekijk assortiment deurbeslag

deuren-configurator.jpg

Deur op maat laten maken

Je kunt tegenwoordig zelf je deur samenstellen. Met behulp van onze configurator kies je makkelijk de deur die bij jouw huis past en maak je hem af met alle bijbehorende accessoires. Je kunt zowel binnendeuren, voordeuren als achterdeuren in jouw smaak samenstellen. Kies jouw stijl, bepaal of je wel of geen glas wil en geef de draairichting aan.

Naar deur op maat

Handige services voor jouw klus

montage service laminaat

Laat het maken

Wil je liever niet zelf aan de slag met je deur? Huur dan één van onze vakmannen in via onze montageservice voor een vaste prijs of ontvang tot 3 offertes gratis.

Huur een vakman in
gereedschap huren

Gereedschap huren

Heb je nog gereedschap of een steiger nodig voor je klus maar wil je deze liever zelf niet aanschaffen? Dan kun je bij Praxis het juiste gereedschap huren.

aanhanger huren icoon

Aanhanger huren

Ga je met een grote deur klus aan de slag maar heb je te weinig ruimte in je auto? Huur dan een aanhanger om je aankopen makkelijk te vervoeren.

deurslot

Je deur beveiligen

Je deur beveiligen is erg belangrijk. Door deze te beveiligen met sloten, alarmen en goede verlichting, maak je het moeilijker voor inbrekers om binnen te komen. Dat zorgt voor een veiliger gevoel in huis! Meer willen weten over het beveiligen van je deur? Lees dan ons productadvies.

Lees productadvies beveiliging

Maak je deur compleet

Maak jouw deur compleet met de juiste accessoires. 

Assortiment deurbenodigdheden

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten