Filteren

Doucheslangen voor iedere douchecabine

Creëer je eigen wellness gewoon in je eigen huis! Met een heerlijke douche begin je de dag goed en ontspan je voor je gaat slapen. Als je onder het water staat wil je natuurlijk niet dat er water lekt of op de vloer valt. Een goede slang bij je douchekop is daarom onmisbaar. Maak je badkamer compleet met een doucheslang van Praxis. Met de beste slangen sta je jarenlang comfortabel en zorgeloos onder een warme straal.

Jarenlang comfortabel douchen

Doucheslangen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Je kunt dus altijd de slang vinden die in jouw douchecabine past. Een universele doucheslang past gemakkelijk op alle douchekoppen. Je bevestigt de slang eenvoudig zelf in de douche. Maak je badkamer compleet met een glijstang waar je de doucheslang aan bevestigt. Door de lengte van 150 centimeter kun je de slang op iedere hoogte vaststellen. Zo kan het hele gezin in alle comfort onder de douche staan. De doucheslangen draaien gemakkelijk mee met iedere beweging. De slang kan hierdoor niet zomaar knikken. De slang van chroom is roestvrij staal en heeft hierdoor een extra lange levensduur. Bovendien zijn de slangen hittebestendig tot wel 50 graden Celsius. Je kunt hierdoor jarenlang onbezorgd douchen.

Doucheslangen online kopen

Heb je een nieuwe badkamer of is jouw douche aan vervanging toe? Douchesets van de hoogste kwaliteit koop je bij Praxis. In het uitgebreide assortiment doucheslangen, douchegordijnstangen en douchecabines vind je altijd de badkamerartikelen die bij jouw smaak passen. Kijk eens op praxis.nl voor doucheslangen en douchekoppen voor ieder budget. Je profiteert al snel van een mooie aanbieding. Wanneer je online koopt, hoef je de deur niet eens meer uit. Jouw favoriete badkameraccessoires worden gewoon bij jou thuis bezorgd.