Badkamer

Om jouw badkamer helemaal naar jouw smaak te maken, heb je een goed plan nodig en precies die spullen, die je laten baden zoals jij wilt. Misschien wil je heerlijk kunnen ontspannen in je ligbad, maar ook ’s ochtends een snelle douche kunnen nemen. En in welke stijl wil jij jouw badkamer? Niet alleen de douche of het bad bepalen de sfeer. Ook de badkamermeubels en toilet dat je kiest hebben grote invloed. Daarnaast zijn een mooie spiegel en goede verlichting heel belangrijk. 

Inspiratie voor de makers
aan de slag met stappenplannen en blogs!

Jouw badkamer helemaal in jouw sfeer

Om jouw badkamer helemaal naar jouw idee te maken, heb je een goed plan nodig en precies die spullen, die jou laten baden zoals jij wilt. Misschien wil je heerlijk kunnen ontspannen in je ligbad, maar ook ’s ochtends een snelle douche kunnen nemen. En in welke stijl wil jij jouw badkamer? Niet alleen de douche of het bad bepalen de sfeer. Ook de badkamermeubels en toilet dat je kiest hebben grote invloed. Daarnaast zijn een mooie spiegel en goede verlichting heel belangrijk. Bij Praxis heb je heel veel keuze in onder andere tegels om precies die badkamer te maken die bij jouw stijl, ruimte en budget past. Ook online koop je alles voor je badkamer.


Online jouw badkamer kopen

Nieuwe spullen voor in jouw badkamer, zijn vaak groot en onhandig. Denk maar eens over hoe je een douchecabine mee zou nemen. Maar ook een badkamerspiegel wil je veilig en heel thuis krijgen. Daarom kun je heel eenvoudig alles wat je op onze site bestelt voor je badkamer ook thuisbezorgd krijgen. En Praxis heeft vaak mooie aanbiedingen voor jouw badkamer! 


Wil je een ligbad of een whirlpool in je badkamer?

Met een hoekbad kun je ook heerlijk relaxen, terwijl dit bad veel minder plaats in je badkamer inneemt. Praxis heeft verschillende slimme oplossingen voor je om ook in je kleine badkamer van een bad te genieten. Wat ook een goede oplossing kan zijn, is de combinatie van ligbad en douche. Je doucht dan dus staande in het bad. En je kunt ook een ontspannend bad nemen, wanneer je daar aan toe bent. Er zijn speciale badkuipen met een verlaagd doucheplateau, die hier ideaal voor zijn. En met een stijlvol spatscherm heb je niet alleen een heerlijke kleine spa thuis, maar ook een stijlvolle badkamer met een luxe uitstraling.