Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Douchecabines

Sanitair: advies en inspiratie

Wil je graag inspiratie opdoen voor sanitair in je badkamer of toilet? Praxis heeft een uitgebreide inspiratiepagina gemaakt over sanitair.

Bekijk de sanitair inspiratie pagina

Douchecabines en douchewanden bij Praxis

Douchewanden voor een luxe uitstraling in jouw badkamer

Ben je op zoek naar douchewanden voor jouw douche in plaats van een douchegordijn? Denk je over een douchecabine? Past een losse douchewand voor een inloopdouche beter bij jou en bij de ruimte die je hebt? Of kies je liever voor een combinatie met een douchedeur? Bij Praxis heb een enorme keuze. We hebben de verschillende maten douchewanden, in vaste douchecabine-combinaties, maar natuurlijk ook los en met douchedeuren. En we hebben heel veel verschillende stijlen in douchewanden, zoals een glazen douchewand. Zo is het heel eenvoudig om precies de juiste spullen te vinden voor jouw douche. Om het je extra gemakkelijk te maken, hebben we ons hele assortiment online gezet. Zo kun je lekker van achter je computer bekijken welke douchewand of douchecabine jij het allermooiste vindt.

Online jouw douchewand kopen bij Praxis

En op onze website kun je meer dan alle spullen bekijken die we voor je hebben. Je kunt er ook bijvoorbeeld gewoon jouw douchewand online kopen! Heel gemakkelijk zonder de deur uit te hoeven. Online kopen heeft ook bij ons het grote voordeel dat je zelf niet hoeft te sjouwen en slepen met je aankopen. Helemaal wanneer je grote, onhandige en breekbare spullen online koopt zoals tegels, een glazendouchewand of een douchebak, is het fijn dat ze gewoon netjes bij je thuis worden bezorgd. Dat doen we natuurlijk ook met de douchewanden en douchecabines. We zorgen dat alles netjes bij jou thuis in de badkamer wordt afgeleverd.

Douchewanden vergelijken?

Wil je de douchewanden die je op de site hebt gezien toch een keertje in het echt zien? Heb je vragen over hoe je het handigste een fijne ruime douche maakt in de ruimte die je hebt? Wil je advies over wat in jou situatie de slimste keuze is: een douchecabine of losse douchewanden? Kom langs in een van onze winkels. Wij laten je graag onze producten zien en helpen met informatie om de lastige keuzes voor jouw nieuwe badkamer eenvoudiger te maken.