Filteren

74 producten

Get Wet by Sealskin Compact kwartrond 90x90cm
Get Wet by Sealskin Compact kwartrond 90x90cm
25% korting
529.00396.75
Douchecabines
Get Wet by Sealskin Compact hoekinstap 90x90cm
Get Wet by Sealskin Compact hoekinstap 90x90cm
25% korting
529.00396.75
Douchecabines

Douchecabine voor een luxe uitstraling in jouw badkamer

Ben je op zoek naar een douchecabine of douchewand voor jouw douche in plaats van een douchegordijn? Denk je over een droombadkamer met een douchecabine? Past een losse douchewand voor een inloopdouche beter bij jou en bij de ruimte die je hebt? Of kies je liever voor een combinatie met een douchedeur? Bij Praxis heb een enorme keuze. We hebben de verschillende maten douchewanden, in vaste douchecabine-combinaties, maar natuurlijk ook los en met douchedeuren. Zo is het heel eenvoudig om precies de juiste spullen te vinden voor jouw douchecabine. Om het je extra gemakkelijk te maken, hebben we ons hele assortiment online gezet. Zo kun je lekker van achter je computer bekijken welke douchecabine jij het allermooiste vindt.

Online jouw douchecabine kopen bij Praxis

En op onze website kun je meer dan alle spullen bekijken die we voor je hebben. Je kunt er ook bijvoorbeeld gewoon jouw douchecabine online kopen! Heel gemakkelijk zonder de deur uit te hoeven. Online een douchecabine kopen heeft ook bij ons het grote voordeel dat je zelf niet hoeft te sjouwen en slepen met je aankopen. Helemaal wanneer je grote, onhandige en breekbare spullen online koopt zoals tegels, een glazendouchewand of een douchebak, is het fijn dat ze gewoon netjes bij je thuis worden bezorgd. Dat doen we natuurlijk ook met de douchewanden en douchecabines. We zorgen dat alles netjes bij jou thuis in de badkamer wordt afgeleverd.

Douchewand en douchecabine vergelijken?

Wil je de douchecabine die je op de site hebt gezien toch een keertje in het echt zien? Heb je vragen over hoe je het handigste een fijne ruime douche maakt in de ruimte die je hebt? Wil je advies over wat in jou situatie de slimste keuze is: een douchecabine of losse douchewanden? Kom langs in een van onze winkels. Wij laten je graag onze douchecabines zien en helpen met informatie om de lastige keuzes voor jouw nieuwe badkamer eenvoudiger te maken.